Sursøt vegetarwok med byggris

Hei!

En kjøttfri rett til middag i dag:

Vegetarwok i sursøt saus med cashewnøtter og byggris.

Valgfrie ferske grønnsaker kuttes opp og stekes i litt olje i en wokpanne/stekepanne. Tilsett sursøt saus og la dette stå å putre 4-5 minutter på middels varme. Tilsett cashewnøtter og kok ris/nudler til å ha ved siden av. Eller prøv gjerne quinoa eller byggris som en variasjon til ris/pasta/potet på middagstallerkenen. 

Byggris er blant annet rik på kostfiber og bidrar til en langsom blodsukkerstigning som kan gi bedre og lengre metthetsfølelse. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg