Film: Ny pers i sumomarkløft 110 kg

Hei og god mandag! Og kjøttfri mandag også! Men jeg må utsette min kjøttfrie dag til senere i uka for jeg får middagsbesøk i kveld der pasta med kjøttdeig og spagettisaus står på menyen. 
Men kikk innom disse nettstedene for inspirasjon og oppskrifter til deilige vegetarretter: 
Men tilbake til overskriften. I går hadde jeg egentlig null energi på trening, men etter å ha kjempet meg gjennom 8 sett med 4 reps x45 kg i benkpress så kviknet jeg til og fikk lyst til å teste markløft-styrken. Og da ble det 5 kg pers og 110 kg totalt opp fra bakken. 
video:img9103
For all del, dette er ikke det peneste løftet mitt som er blitt gjort, men pers er pers, og pers er digg! 😀 Det synes vel også rimelig greit på ansiktsuttrykket mitt i slutten av klippet. ;D I tillegg så dro jeg markløft med “kjøttkake-sårene” mine! De begynner forresten å bli bedre, men det er fortsatt mye hud som trenger å gro på plass…
I dag jobber jeg på Side2 og kan blant annet tipse om denne saken som ble publisert tidligere i dag:
Fire av de store slagerne på barndommens matbord.
For min del husker jeg særlig godt makaroni-skruene som kunne brukes til ALT. Det var et fast tilbehør til kjøttkakemiddager, og makaroni med ketchup eller makaroni og ost var også en populær “matrett” hos meg. I tillegg var (og er fortsatt) fiskeboller en yndlingsrett, samt “fløyelsgrøt” og mammas hjemmelagde lørdagspizza som bestod av kjøttdeig, ost og tomatsaus. 
Mat-nostalgi <3 
Ha en herlig mandag! 
– Silje Bjørnstad – 
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg