Treningslogg og hjemmelaget sunn ferskensorbet

God lørdag og god helg!
Bare litt hovedoppsummering fra treningslogg fra de par siste øktene: 
3x5x70 kg i knebøy + 10repx40kg frontbøy og 2x6x50kg frontbøy, 3x5x46kg i benkpress, pullups (reps + 2x6reps med 2,5 kg ekstra + 6 reps), sumomarkløft 3x5x100kg, strake markløft 3×6-8repsx70kg.
Det er liksom hovedøvelsene.
Ja, jeg vet, trynet…. :p
Ja, også dips da så klart. Her med ett sett fra gårsdagen:
7reps med 7,5 kg ekstra.  
video:img3623

Ellers så blir det stadig varmere i været og det betyr is-tid for mange. (For meg er det iskrem-sesong året rundt da…. ;D )

Derfor får dere her et tips til en sunnere is-sorbet-variant med fersken smak:
1 beger gresk yoghurt med ferskensmak
2 halve hermetiske fersken
0,25 dl ferskenjuice (Bruk laken som de hermetiske ferskenbitene ligger i) 
1 ss sukrinmelis

Ha alt i en blender og deretter har du blandingen over i en skål/glass og sett i fryseren et par timers tid. Så er det bare å nyte en deilig, forfriskende ferskensorbet i sola.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg