Superenkle og sunne havrepannekaker

Søte, salte, med og uten havregryn, grove, fine, til dessert eller hovedmåltid – jeg ELSKER pannekaker og kan fint spise dette til både frokost, lunsj, middag og matpakke. Det er jo så mange ulike varianter man kan lage og så mange ulike type fyll og toppinger å velge mellom! I tillegg er dette en perfekt måte på å bli kvitt den siste melkeskvetten som straks går ut på dato og/eller de siste grynene i havregrynsposen som er for liten mengde til å lage en skikkelig grøt.

Dette ble min søndagsfrokost:
2 dl havregryn/havremel
2 egg
1/2 ts bakepulver
1,5-2 dl melk

Jeg hadde bare alt oppi en blender og lot røren mikses sammen her før jeg hadde den over i en bolle. Så lar jeg alltid pannekake- og vaffelrøre svelle i minst 10-15 minutter. Stek på middels varme. Jeg fikk 3 middels store pannekaker fra denne oppskriften. 

Dagens frokostfyll: vaniljekesam, hakkede mandler, eplebiter og kaneldryss. Og et glass iskaldt melk ved siden av. En skikkelig luksusfrokost på en søndag – med andre ord en perfekt start på dagen!

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

 

 

3 kommentarer
    1. buy accutane online no prescription What Bacteria Does Amoxicillin Kill Cialis Jour [url=http://cidovir.com]cialis canada[/url] Cialis Sans Ordonnance Danger

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg