hits

Endelig!!!

21.06.2017 - 18:26 2 kommentarer

Etter noen intense dager med hjemmeksamen, lite søvn og et høyt stressnivå i kroppen ble den teoretiske PT-eksamen levert i dag - endelig! Og førstkommende søndag er det praktisk eksamen, så det er slettes ikke ferie helt ennå. 

Og endelig har jeg fått tilbake macen min som jeg skrev tok kvelden i et tidligere innlegg. Den har vært på ufrivillig Norgesturné, for maskinen var egentlig ferdig fikset for 14 dager siden, men den var ikke klar for henting før i dag, så ikke vet jeg hva som har skjedd under transportetappen... Uansett, nå har jeg endelig fått laptopen min tilbake, noe som gjør jobbhverdagen litt enklere med tanke på "bærbart kontor" ;)

Og endelig fikk jeg tid til å oppdatere bloggen igjen, for det er jo noen dager siden sist. I tillegg til å ha vært fullstendig i eksamenskoma de siste døgnene så ruller livet som vanlig. Her er det både bryllup, babyshowers, vanlig jobb, trening og naturterapi i form av skogsturer det går i. Ja, også fotoshoot til boka da, som jeg har nevnt tidligere. Neste uke er det på`n igjen med de to siste shootdagene på Asker Treningssenter. 

 

 

Så ja, det er fortsatt ikke noe problem å fylle opp dagene for å si det sånn. Nå er jeg bare så utrolig klar for å naile den praktiske PT-eksamen, levere de siste artiklene som må inn før sommerferie og ikke minst TA FERIE i juli. 

- Silje Bjørnstad -

 

2 kommentarer

Thomas Frydenberg

21.06.2017 kl.19:00

Gratulerer med vel gjennomført hjemmeeksamen, alltid deilig å være ferdig med slik. Ønsker deg en glitrende kveld!

Silje Bjørnstad

21.06.2017 kl.21:48

Thomas Frydenberg: tusen takk:)

Skriv en ny kommentar