hits

Effektiv fullkroppsøkt for bursdagsbarn Mimi Lise

FREDAG!!!!! :D

Ah, i dag startet jeg dagen med herligste Mimi-Lise som jeg ble kjent med gjennom PT-studiene i våres. Vi hadde avtalt PT-time klokken 9 på morgenen og så viste det seg jammen at denne dama hadde bursdag i dag! Derfor la jeg opp til en bursdagsøkt hvor jeg lot bursdagsdato og fylte år bestemme dagens PT-økt :D

Først startet vi med en sirkeløkt som trener hele kroppen:
A) Thrusters
B) Stående foroverbøyd roing
C) Enarms brystpress
D) Hipthrust (1,5 reps)
E) Situps på bosuball med skulderpress

Mimi Lise har altså bursdag 04.08. og ble 28 år. Derfor kjørte vi 4 runder med 8 repetisjoner på hver stasjon (ikke pause mellom stasjonene), og med 28 sekunders pause mellom hver runde. Enkelt, effektivt og ikke minst gøy!!!

 

Noen ganger er det bare så deilig å bruke kreativiteten til å lage enkle økter fremfor å analysere for mye på antall repetisjoner og sett. Og Mimi Lise hadde ønske om å trene fullkroppsøkt med skikkelig push fra PT Bjørnstad - og det tror jeg også hun fikk ;) Som en finisher kjørte vi 4 intervaller på romaskin med 28 sekunders jobbing og 28 sekunders pause mellom hver intervall. Som en liten bonusbursdagsgave så ble det også 2x28 sekunders planke i slynge, og 2x28 sekunders skulderkomboøvelse (fronthev+sidehev+skulderpress - kontinuerlig bevegelsesmønster i 28 sekunder.

Enkelt og effektivt ble det også for meg i går med følgende intervalløkt på mølle: 20 runder med 20 sekunders løping og 20 sekunders pause.

Puh, det var slitsomt nok det altså og kanskje ikke så rart at beina føltes tunge ut i dag på dagens markløfttrening. Hehe.

Uansett: en sporty og sterk start på helgen - herlig!
GOD HELG!

- Silje Bjørnstad -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Matprat