Hallo 2018!

GODT NYTT ÅR!
Da var man i gang med 2018, og kroppen min merket godt at det var lenge siden den ble vekt av en alarm slik som i morges. Jeg var så i ørska, men det ble da liv i denne skrotten utover dagen også 😉
Selve nyttårsaften var rolig for min del og det ble både treningsfri, middag i joggebukse og Monopol-spillings og Homeland-maraton på TV sammen med Fredrik denne dagen. Så utrolig deilig.

Men nu er jeg tilbake i hverdagen, og det er så mye spennende i vente de neste ukene, og månedene!!!! Først og fremst så er det jo “bokslipp” nå 8.januar, etterfulgt av flere boklanserings-eventer. (Søk opp på Facebook “boklansering Slik former du kroppen” for mer info – Oslo 24.januar og Flisa 29.januar). I løpet av januar måned er det også en del møter som jeg gleder meg så ekstremt til, der jeg håper nye samarbeid og prosjekter vil realiseres. Så er det jo også en del på privaten som tar mye tid og energi, kort fortalt: hus-innflytting. Enough said og mer om det en annen gang.

I februar arrangeres Shape Up Kickstart Convention her i Oslo, nærmere bestemt lørdag 17.februar. Her vil jeg og Susanne Soydan holde både foredrag og workshop, og sammen med en rekke kjente treningsprofiler og trenere så håper vi at vi kan bidra til at alle som kommer hit får en dag med masse påfyll av treningsglede, ny kunnskap, motivasjon og masse digg energi! Les mer om arrangementet her.

Ellers så har jeg startet det nye året med to skikkelige volumøkter for å si det mildt. I går kjørte jeg en økt inspirert av supersterke Inger Houghton (IngerInDubai) hvor tallet “20” var stikkordet. Inger kjørte nemlig en økt med inspo fra meg tidligere i desember, hvor jeg da lovte at jeg skulle kjøre en økt med hennes stil i løpet av romjula. Vel, den ble utsatt helt til 1.januar gitt, hehe. Og så sånn ut:
A1) 3×20 knebøy @50kg
A2) 3×20 dips @kroppsvekt
B 1×20 benkpress @40kg
C1) 3×20 markløft @50kg
C2) 3×20 stående fremoverbøyd roing med stang @20kg
D1) 3×20 pulldown
D2) 3×20 skulderpress
D3) 3×20 rygghev @5kg

BdarQwSh2gS

Mens dagens økt var som følger:
Styrkesirkel – 3 runder så fort man klarer (LES: Gidder/orker ;p ):
10 pullups
8 vendinger
10 box jumps
10+10 enarms skulderpress
20 meter x 2 prowler (slede)

A1) 3×10 fremoverlent roing
A2) 3×10 sittende roing
A3) 3×10 lats pull down
B1) 3×10 smale pushups
B2) 3×10 arnold press
B3) 3×10 biceps curl i kabel
B4) 3×10+10 enarms sidehev i kabel
C1) 2×10 sittende biceps curl med manualer
C2) 2×10 sittende hammer curl

ALL THE REPS….!!! :-O

I dag ble kollega Morgan med på økta, så her pusha vi hverandre greit for å si det sånn! Haha.. Så nå er jeg virkelig så grisestøl i rumpe og lår etter gårsdagens økt, mens jeg allerede nå kjenner det allerede ganske greit i rygg og skuldre etter dagens økt.

Med andre ord: 2018 er i gang og jeg digger det! 😀

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg