Endelig, ENDELIG har vi boken vår i hendene og den er ute til salgs, på ordentlig!!! Jeg er så utrolig stolt og glad over å se det ferdige resultatet! Jeg håper boken vil falle i smak, og inspirere og motivere mange til å trene og spise bra.
Dagene flyr unna og i tillegg til PT-jobbings så er det mye som skal ordnes og organiseres de neste ukene. Foredrag, plakater, podcast-innspilling og intervjuer med ulike medier i forhold til bokutgivelse står på to-do-lista for å nevne noe, og jeg storkoser meg med jobbhverdagen. Boken vår er delt opp i flere ulike kapitler hvorav et kapittel består av ulike oppskrifter; frokost, lunsj/mellommåltider, middag, middagstilbehør, og til slutt søtt og sunt. En av oppskriftene fra “søtt og sunt” er nå lagt ut på forlagsliv.no – en bloggside som driftes av Cappelen Damm, og nå deler jeg den på bloggen min også.
FOTO: Ann Kristin Engebakken
Til 1 porsjon trenger du:
- 1 eple
- 2 ss vann
- 2 ts honning
- 4 ss havregryn
- 10 hakkede mandler
- 150 g vaniljekesam
Slik gjør du:
- Skrell eplet og del det opp i terninger.
- Kok eplebitene sammen med litt vann og én teskje honning.
- Mos eplebitene etter hvert som de blir møre, bland alt godt sammen og avkjøl.
- Rist havregryn og hakkede mandler i en stekepanne, til alt har fått en gyllen farge. Rør inn én teskje honning.
- Avkjøl.
- Så snart alt er blitt avkjølt legger du eplemos, vaniljekesam, ristede havregryn og mandler lagvis i et høyt glass.
På samme side, forlagsliv.no, kan du også lese en egen artikkel om meg og Susanne, og boken vår.
– Silje Bjørnstad –
Det så helt nydelig ut! Må prøve det <3