hits

Kyllingfilet med fetasalat

Lyst på en mettende og sunn salat til lunsj eller middag? Da bør du teste ut denne retten:

Til 2 porsjoner:
2 kyllingfileter (ca. 300 g)
Litt smør til steking
2 ss olivenolje
1⁄2 agurk
1⁄2 rødløk
200 g cherrytomater
100 g oliven
150 g fetaost
1⁄4 ts salt
1⁄2 ts pepper


Brun kyllingfiletene på begge sider i smør, til kjøttet får litt stekefarge. Stek dem videre i stekeovn på 150 grader i cirka 20 minutter. Skjær opp og bland grønnsakene med olje og oliven. Vend fetaosten inn i salaten. Krydre med salt og pepper etter smak. Skjær kyllingen i strimler og bland inn i salaten. Server med for eksempel en skive med grovt brød eller et grovt rundstykke. 

Enjoy!

Oppskriften er fra boka til meg og Susanne: Slik former du kroppen - med styrketrening og kosthold
 

Foto: Ann Kristin Engebakken

Én kommentar
livsstilsglede.blogg.no

livsstilsglede.blogg.no

Dette så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Matprat