hits

februar 2010

Congrats..


Gratulerer med SØLV Marit Bjørgen.
Gratulerer med SØLV curling-gutter.

Og i kveld blir det sikkert
"Gratulerer med SØLV Petter Northug" på femmila.

Pokker.

Jeg vil begynne med curling! Den perfekte idrett for meg. Stå å koste is uten å måtte være topptrent og superglad i å være ute i snøen.

Så neste OL blir det: Gratulerer med GULL Silje Bjørnstad & co! :D
Og jeg skal stille i disse buksene:- Silje Bjørnstad - 

Jeg bøyer meg i støvet...

... for Petter Northug, og all ære til deg som klarte å ta sølv etter at gamlefar og en skiskytter bidrog til at gullet ikke ble vårt.
Og jeg ønsker deg all lykke til på 5-mila. Den førsteplassen og det gullet fortjener du så sinnsykt etter først å ha hjulpet Øystein Pettersen med gull i sprinten, og så sølv for den håpløse trioen du måtte gå sammen med på stafetten.

Ellers:
I morgen er det Helena Rubinstein-kveld! :D


På fredag er det kino for å bli tullerusk av Shutter Island.
Så er det nok en jobbhelg for min del.
Men neste uke er tida endelig inne for å reise til SPANIA OG VERDENS BESTE SILJE AALAND.
Da snakker vi gull, glitter og stas da. 

- Silje Bjørnstad - 


Standup-tirsdag

I kveld er det standup på Latter sammen med verdens kuleste og beste onkel og bror. (Har bare èn av hver uansett, så er ikke store krav eller konkurranse for å klare den tittelen.;p )

Vi skal forhåpentligvis le i to timer av Johan Golden, Thomas Leikvoll, Ørjan Burøe og Sigrid Bonde Tusvik.Ha en finfin tirsdag!

- Silje Bjørnstad - 

Det snør det snør!

Seriøst? Snør det? Endelig. Har jo ikke sett snø på flere måneder!!
ØØØØØØH- WRONG!

Det har jo ikke vært noe annet enn snø de siste månedene, og minusgrader og slaps og kaldt. Med andre ord, jeg vil ha vår. Er så utrolig klar for sol, vårklær, fuglekvitter, sitte ute å spise, ha muligheten til å gå utendørs uten å dette eller fryse i hjel, og bare kjenne lukten av friskhet og gress.

Men neida. Det som er digg er at om 2 uker er jeg i Spania - og der rapporteres det hvertfall om tjue plussgrader. :D

Imens får man pakke seg inn bare for de par hundre meterne man må gå for å kjøpe fór.Ellers så må alle huske Ullared kl 20.30 på TVnorge i kveld. Programmet om de stakkars shoppinggale svenskene er mitt yndlingsprogram for tiden. Både Morgan og Ghassan i glass-kiosken er bare noen helt fantastiske og underholdene figurer.

- Silje Bjørnstad - 

Og snart er februar over

Nok en helg over - det har gått så fort!
Her i Oslo er det altfor kaldt, og i Vancouver har nettopp Ole Einar gått sensasjonelt dårlig og Aksel som lå på førsteplass kjørte nettopp ut.

Ellers har helga bestått av jobb, trening, vandring på Grünerløkka og lange varme dusjer for å tine seg opp etter å ha vært utendørs.

Artiklene jeg har skrevet for side2 har dreid seg om puppekåringer, trendy mat, stygge OL-antrekk, og store modeller på catwalken i London.
Er du interessert kan du lese noen av sakene som helt klart er preget kvalitativ journalistikk på høyt nivå med grundig research kan du klikke her:
De styggeste puppene
De styggeste OL-antrekkene
Dette er en stor modell
In med mors kjøttkaker


I løpet av uka er det Standupshow på Latter, HelenaRubinstein-kveld på Steen&Strøm, jobb, også MÅÅÅ jeg bare få sett Shutter Island og The Wolfman på kino snarest.- Silje Bjørnstad -

Da var det helg igjen gitt

Nok en jobbhelg for min, men det er egentlig bare deilig å jobbe da været er helt forferdelig ute uansett.
Er virkelig snøstorm ute, kollektivtrafikken står stille, snøen bare daler ned, og skal man ut er det som man åpner døra til Nordpolen. Er så lei vinter, snø og minusgrader. Men snart er det klart for en snartur til Spania og Silje Aa, og hun blir med hjem også!!! Det blir så fantastisk digg. :D

Ellers var det Moods Of Norway visning i går, og det var faktisk helt vilt.
Rosa wonderbaums i størrelse XXXXL på veggene, digre terninger i taket, rosa traktorer, og kjendisfaktor på høyt nivå.
Og det var selvfølgelig bare så sykt mye fint og kult på catwalken. Visningen hadde også innslag av Vazelina Bilopphøggers og WigWam, samt lettkledde dansede damer som vaska seg med vann og såpe.
Mye folk var det også, har hørt rykter om 2000 mennesker som hadde tatt turen til Fabrikkhallen for å se på de rutete dressene til traktorgutta. Med andre ord, det var liv og det var show.
Mye fint og stilig her ja!

- Silje Bjørnstad -

I`m off...

.... to Moods of Norway visning i Fabrikkhallen på Rodeløkka!
And i`m going....
...purple! Jeg VISSTE den lilla klokka var et godt kjøp ;)


- Silje Bjørnstad - 

Fridag med spa, og OFW fortsetter.

Whoohoo, fikk med meg to visninger fra Oslo Fashion Week i går:
Iis og Vatle.
Iis hadde kjempemye fint med mye jordfarger, og klærne hadde liksom en blanding av pocahontas og nordiskinspirert stil.
Her er bilder fra visningen til Vatle:
På scenen dukket det opp både ballettdansere, Avatar-lookalikes, og artister i et spektakulært lysshow.


I kveld er det Moods Of Norway, DET blir knall det. GOD HELG!
- Silje Bjørnstad -
Og ellers er det spa/hudpleie og byvandring med ulike ærender som gjelder.

Åpningen av Oslo Fashion Week

Ringte JanThomasStudio - Ledig øyenbrynsdesigntime hos Frem Hamelton: APRIL.
OK!

Ellers var jeg på Oslo Fashion Week i går - det var utrolig gøy.
Masse kule folk, masse spennende på catwalken og generelt god stemning. 
Jeg fikk bekreftet av Aune Sand virkelig er sånn som han er på TV, Marianne Aulie er ikke redd for å si hva hun mener, og Lene Alexandra var bittelitt for brun.
Kathrine Sørland er bare kul, Veronica B Vallenes designer utrolig stilige og nydelige antrekk, Lise Karlsnes gjør comeback som soloartist, Fam Irvoll vant Innovasjonspris. Dette var noe av det jeg fikk med meg.Kathrine Sørland i en nydelig hettegenserkjole fra TSH.

Og her har vi jo selveste Dream-Team:Veronica B Vallenes vant prisen "Årets Debutant" - noe som var vel fortjent.

Også måtte jeg bare ha med et bilde av det som ser ut som polettnegerLeneAlexandra:I kveld skal blant annet Fam Irvoll ha visning.


- Silje Bjørnstad -

Ikke kjøp denne

Er egentlig veldig glad i kinamat, men kinamat på ferdigboks fra TORO smaker høgg! ÆSJ og USJ! Smakte på den her om dagen, og blir fortsatt uvel bare på tanken av den dårlige smaken og konsistensen.

Har hatt fri i dag og har fått tid til både litt shopping, kiropraktortime og kaffe med gode gamle Anwar-buddy. (Viva Las Vegas and WE LIIIIKE! ;))

Ellers så har jeg bestilt meg spatime til fredag, og vurderer også å stikke en tur til JanThomasStudio i løpet av neste uke for å få Frem Hamelten til å fikse øyenbryna mine. Han er spesialist i øyenbrynsdesign og en time hos han koster 750 spenn, men hadde vært gøy  å prøvd allikevel!

I morgen starter OsloFashionWeek - me like. 

- Silje Bjørnstad - 

bla-bla-bla-bla-bla

Jobb.
OL?
Jobb.
Valentine?
Jobb.
Mandag - stipend, lønn, fridag, kiropraktor, shopping. 

DET blir digg det.

Og nå er jeg lei snø, minusgrader, fulle busser og glatte fortauskanter.
Jeg vil ha sooooommer og soooool! :D

Nok en herlig dag på jobb.

I dag:
Jobb: Årets kosmetikknyheter fra Garnier og Maybelline på Sten&Strøm med frokost og ikke minst, goodiebags med prøver! :D
Også prøvde jeg og ei til blazere for å lage en sak "Våres favoritt-blazere." Jeg fant så mange kule og fine blazere!!! Skal linke til saken da den blir lagt ut! :) På mandag har jeg fri, og jeg får stipend og lønn... Og jeg har lyst på blazere... Hmmm.. Lurer på hva jeg skal finne på på mandag gitt. :D

Men sjekk ut hva Garnier kan friste med:

Wipes, solkrem, ultralift-antiage-krem, dagkrem, rensegel, og to mineraldeodoranter. Mineraldeodorant er forresten det som liksom skal være mest revolusjonerende da. :)

Og av Maybelline fikk vi kalender, valentinesjokolade, 24/7-foundation, mascara og "dreamy-creamy-foundation". En foundation som visstnok inneholder 30%krem som gir deg en babymyk-lignende følelse.

Neste uke er det Oslo Fashion Week!! Me like!!!!

- Silje Bjørnstad -

Sexleketøy og pressevisning for Maybelline/Garnier.

Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Jeg digger å være i praksis hos side2.

Idag har jeg vært på Kondomeriet og laget en sak om sexleketøy vinklet i retning av Valentines Day.
I morgen skal jeg på no pressevisning for Maybelline og Garnier som skal presentere sine nyheter for våren. Og etterpå skal jeg og ei til ut i butikkene å sjekke ut vårens heteste blazere. Blazer er nemlig plagget man MÅ ha i garderoben i 2010 ifølge flere kjente stylister.

Så les om sexleketøy som visstnok er like populært fenten om man er 15 eller 85. Og lausfitte og lekepenis er ikke flaut å kjøpe ifølge butikksjefen på Kondomeriet!
Les artikkelen her!

Så Happy Valentine and enjoy! :)

-


"Mus på boks" som jeg kaller det.  Og vibratoren som visstnok kan stimulere både menn og kvinner.


Silje Bjørnstad -

Man må jo bare prøve..

Yes, jeg innrømmer det. Jeg er svak for produktnyheter.
Så da jeg ser noe nytt som frister så hvorfor ikke?
Og i dag ble dette det som skal smakes på i nærmeste fremtid:

Fryste middagsretter som bare er å varme opp, 2 porsjoner i én pakning. Findus - Tikka masala, og Findus - Chicken curry.


 

Ah, apropos nye produkter, Japp med hasselnøtt er mye bedre enn vanlig Japp (som jeg ikke liker), men Stratos med hvit sjokolade smaker bare vondt og er usj!Noen andre som har noen anbefalinger på hvilke nye ting man bør prøve? Eventuelt holde seg unna? 

- Silje Bjørnstad - 

80 havregrøtsposer og 120 tyggisbiter
Havregrøtporsjoner er enkelt, raskt, sunt og kjempedigg. Jeg spiser havregrøt hver dag, og jeg digger de praktiske porsjonsposene til Quick and Easy, men nå i det siste så  finner jeg disse pakningene i færre og færre butikker. Det samme gjelder yndlingstyggisen min, blå Extra Liquid. Det virker egentlig som ting jeg liker etterhvert bare faller ut av varesortimentet, og dette har jeg selvfølgelig klaget høyt på. Derfor ble jeg her en kveld  gledelig overrasket, for siden min kjære Joakim jobber i butikk så kom han til meg med havregrøt og tyggis for flere uker fremover !!! 
Jada, 8 pakninger med havregrøt, noe som tilsvarer 80 porsjoner grøt (10 poser i èn pakke), og en eske blå extra liquid tyggis, 12 pakker!
Han liker ikke at jeg kaller han søt, men du min kjære Joakim, du ER søtest. <3   Du er best. 

- Silje Bjørnstad - Back to the 90`s.

Det går for det meste i jobb om dagen, og i dag har jeg og ei til vært ute å sjekke kommende vårtrender.
Blir flere motesaker på www.side2.no utover uka, så følg med! ;)

Men viktige nøkkelord for vår&sommermote 2010:
- Blomster. Det skal være blomstrete mønster på absolutt alle plagg. Alt i fra små søte blomsterprint til store og mer dominerende blomster - med andre ord, alle varianter er aktuelt. 
- 90-tallet. Enten du liker eller ikke, nittitallet er tilbake, og platåsko og sykkelshortsen er faktisk på full vei tilbake. Sykkelshortsen kan man for eksempel ha under skjørt eller kort olashorts.
- Denim. Jeans, tights, skjorter, vester, jakker - alt i olabuksestoff. Tilogmed olabukse-snekkerbuksa er hot.
- Puffarmer. Kanskje litt mer 80-tallet, men puffarmer skal du ha både i bluser, blazere, topper, kjoler og gensere.

Det var noen av nøkkelordene, men den søte feminine stilen med blomster, blonder og pastellfarger kommer det hvertfall til å bli mye av.
Skal legge ut link til sakene da de er ferdige for større og tydeligere oversikt, men her er noen av plaggene vi fant i blant annet GinaTricot, Indiska, VeroModa og BikBok.

  


  


 
  


Jeg synes det er helt  fantastisk fascinerende. Nå skal vi igjen kle oss i det vi ikke kan fatte vi kledde oss i  på nittitallet. :D

Så finn frem slitte denimplagg, klipp de til shorts eller vest for en kjapp forandring, lån blomsterskjerf fra mormor, den 20 år gamle pufferm-jakka til moren din, sett på deg platåskoene du har stående fra SpiceGirlsfan-perioden, og du er HOT.

- Silje Bjørnstad - 
 
Matbloggtoppen Matprat