hits

mars 2016

Puma-salg

Hei torsdag!

Tidligere i uka skrev jeg at nye treningsklær gir ny energi og ny motivasjon, og jeg kan bekrefte at det fortsatt stemmer ;p

I dag var jeg nemlig med Fredrik til Fornebu og Telenor Arena der det var vareprøvesalg fra Puma. Vi var der da det åpnet, noe som jo er lurt for å få seg de beste kuppene, og det var så mye fint (og billig) der! Selv kjøpte jeg to sports-topper, en singlet, to tightser, to jakker og en sekk for kun 700 spenn (!), og det var fint mer jeg kunne ha kjøpt også, men skjønte at her var det bare å komme seg ut før man gikk helt bananas. Strengt tatt så har jeg jo ikke bruk for mer treningstøy, i alle fall ikke tightser, men igjen, det er det der med nye farger og mønstre som gir ny giv og motivasjon da! :)

Og de to jakkene er jo perfekte til å bare slenge på seg enten om man skal på trening eller ei. 

Den lilla toppen tror jeg at jeg skal ha på meg på Oslo Grand Prix i styrkerunden :D

Og se så fin den grønne er bak!

Så vet du om noe vareprøvesalg og har muligheten til å dra, så reis, men det kan jo være lurt å ha en plan for hva du ønsker/trenger og ser etter. Det er så mange bra kupp man kan gjøre, enten det er snakk om treningstøy eller andre ting :)

- Silje Bjørnstad - 

Er du en del av "Generasjon prestasjon"?

God onsdag!
Som jeg nevnte i går så er det et nytt Shape Up på vei til butikkene NÅ!

I denne aprilutgaven bidrar jeg med to artikler: et treningsprogram for "Bygg rygg" der Susanne Soydan gir tips til seks gode ryggøvelser, samt en artikkel om mental trening som heter "Generasjon prestasjon" - en sak jeg tror mange jenter kan kjenne seg igjen i.


 

Et utdrag fra artikkelen:

Noen ganger er 70 prosent faktisk mer enn godt nok!

Det skal trenes og spises sunt, vi skal være sosiale, vi skal jobbe eller studere (eller kanskje begge deler samtidig), du skal ha det riktige antrekket og alt dette skal i tillegg instagrammes og tagges for å høste flest mulig likes. Det er vel liten tvil om at dagens unge jenter og kvinner har mye å holde styr på og at mange opplever et press på flere områder. Vi skal prestere.
Aldri fornøyd?
For hvem vil vel ikke ha toppkarakterer, alltid komme presis og blid på jobb, være sosial med venner og familie, trene regelmessig, legge ut Instagramvennlige matbilder, dele sine sporty treningsselfies samtidig som man har et stort smil om munnen og utstråle positiv energi? Likevel er det en god del av oss sporty spices som aldri blir helt fornøyd. Du føler deg kanskje rett og slett ikke bra nok. For med så mange ulike områder man skal prestere på er det kanskje ikke rart mange opplever «å møte veggen».

Videre i saken forklarer to eksperter altså hva man kan og bør gjøre for å hindre nettopp dette prestasjonsjaget på seg selv, for slik som redaksjonssjefen Nina selv påpeker i sin lederartikkel, så er det faktisk deg selv som setter disse skyhøye forventningskravene til deg selv. Kanskje noe å tenke på? ;)

Sneak peak på "Bygg rygg":

Uansett, løp og kjøp Shape Up for å få påfyll av smarte treningsprogram, fristende og næringsrike måltider, sporty intervjuer og selvfølgelig treningsinspirasjon og leseglede.

- Silje Bjørnstad -

Dagens styrkeøkt og rointervaller

God tirsdag! Selv om jeg har skikkelig mandagsfølelse, og jeg er sikkert ikke alene om det.

I går var det hviledag for min del, noe jeg kjente at kroppen også satte pris på, men i dag var trenings-energinivået på plass igjen.

Det ble en økt med fokus på underkropp og følgende øvelser: 4x10reps knebøy, 3x12reps rumenske markløft, 3x10reps bulgarsk splittknebøy. Så ble det 3x10 hengende beinhev og 3x20 mageøvelse "båten" med ekstra vekt.

 

Deretter var det klart for ro-intervaller og for meg så er det helt avgjørende at jeg er psykisk forberedt på de intervallene på romaskinen og at jeg bare gjør følgende: "Ikke tenke, bare gjøre". For selv om den terskelen til å sette seg ned på romaskinen av og til føles eviglang, så vet jeg så godt at det kjennes så digg ut etterpå!

Det er flere som har lurt på hvordan jeg legger opp ro-intervaller og nå før Oslo Grand Prix så blir det en kombinasjon av å kjenne på hvordan kroppen føles ut den og den dagen, samt at jeg kjører mer korte og intensive intervaller fremfor lange roøkter som for eksempel 2000 meter.

For to dager siden avsluttet jeg økta med 1minuttsintervaller x 6 runder og i dag ble det 3x2minutt + 3x1,5 minutts-intervaller i supersett med maks dips. Det vil si at jeg legger meg på intervaller med jevnt og godt tempo som får opp pulsen ganske greit (uten at jeg blir totalt utslitt), hopper av romaskinen og teller 30 sekunder før jeg tar maks dips. Dette er slik man gjør i det Athletic Fitness-runda, så derfor er det greit å trigge nervesystemet med denne syrefesten ;) Så prøv det neste gang dere er på trening ;p Og ja, legg til maks pullups før romaskin-intervall, så har du hele AF-runda ;)

 

Ah, jeg må også bare fortelle om at en nytt Shape Up er på vei i butikkene! Jeg fikk den nyeste utgaven i posten i dag og har to saker i bladet denne gangen. Mer om det i morgen! ;)

Ha en strålende og sporty tirsdag.

- Silje Bjørnstad -

 

 

 

Ny fitness-sesong?

Det har allerede gått én uke siden Sandefjord Open og det er 13 dager til Oslo Grand Prix. Neste helg er det Kaliber Open i Trondheim, men den konkurransen får jeg ikke deltatt i på grunn av jobb. Så i stedet for å "deppe over det", så tenker jeg heller at jeg får ladet meg skikkelig opp til Oslo Grand Prix, jeg slipper å bruke penger på å reise frem og tilbake, og ikke minst så slipper jeg en runde til med "peak week". ;p

Jeg kan nesten ikke tro at om to uker så er "alt over". 3-4 måneder med diettplan og treningsprogram med ett mål i sikte vil være nådd og allerede nå kjenner jeg at det er viktig for meg å planlegge tiden etter konkurranse. Jeg har allerede fått et matplan for "reverse diet", jeg har også invitert venninnegjengen til middag og kakelag (må jo ta igjen for alle de sosiale matsammenkomstene ;p), og jeg har allerede satt meg et mål om å løfte tresifret, altså 100 kilo, i knebøy. Ellers så vet jeg at jeg vil fortsette å trene intervaller på romaskinen og tredemølla. Det er så digg å ha fått inn litt kondisjonstrening igjen, og endorfinrusen etterpå er jo bare så ubeskrivelig deilig! Uansett så trenger jeg nye treningsmål for å holde motivasjonen ved like ;)

Så er jo det store spørsmålet: vil jeg konkurrere igjen? Og hadde jeg blitt spurt midt i peak week for en 1,5 siden, så hadde nok svaret vært "nei". Men nå er jeg ikke i tvil. Jeg skal på scenen og i styrkerundene igjen etter vårens konkurranser. Jeg tviler på at jeg hiver meg på den kommende høstsesongen da jeg ønsker å bygge mer muskelmasse og styrke før jeg begynner med konkurransediett og oppkjøring (men skal aldri si aldri....;) ), men i løpet av 2017 kommer jeg nok til å delta ;) Om det blir vår eller høst må jo bare tiden og motivasjonen vise, men slik som det føles ut i dag så frister det mer med en høstsesong, og det av flere grunner. Nå har jeg hatt konkurranseoppkjøring i vintermånedene, og jeg har for eksempel ikke vært på vinterfjellet og hytta, gått på ski eller spist det tradisjonelle påskegodtegget nå i påskeferien. På sommeren er det (forhåpentligvis) både varmere og lysere ute, og da innbiller jeg meg at det er mer motiverende å gå morgenturer, man slipper å fryse like mye som på vinteren, og man er generelt mer våken og har mer energi (ikke at det har vært noe problem for meg uansett ;p ). Sommeren er det jo også grillsesong (perfekt diettmat-faktor da man kan grille rene kjøtt- og fiskefileter) og det er høysesong for mange smakfulle frukter, grønnsaker og bær som man ikke alltid har tilgang til på vinteren så det blir i alle fall ikke noe problem å lage og spise salater ;)

Når det gjelder fitness generelt så var jeg i utgangspunktet skeptisk og negativ til hele greia, men med de erfaringene, mestringsfølelsene og kunnskapen jeg har fått om både trening, kosthold, helse og mental styrke (bare for å nevne en brøkdel), så er det i alle fall én ting jeg har skjønt som jo sier seg selv, men som ikke alltid er like lett å praktisere: Man skal virkelig ikke dømme noe eller noen uten at man før selv har forsøkt/vært oppi det. 

Jeg kan jo ikke snakke for hele fitnessporten generelt, fordi jeg har ikke erfaring i for eksempel bikinifitness eller bodyfitness, men når det gjelder ahtletic fitness så føler jeg virkelig at dette gir meg så mye jeg bare ikke kan forklare eller oppleve noe annet sted. 

Så selv om jeg gjentar meg til det kjedsommelige og det er en klisjé; Dette er en reise og en erfaring jeg aldri ville vært foruten, og nei, man skjønner det virkelig ikke før man har blitt med på det selv. Ja, det er noen måneder man er i en egen boble, men i denne boblen opplever man hele tiden små personlige seire både mentalt og fysisk som i alle fall for min del styrker både hode og kropp, øker kunnskapsnivået mitt og gir meg en helt ny respekt og forståelse av hvor fantastisk maskineri kroppen vår er. 

- Silje Bjørnstad - Uttrykket mitt sier vel alt her ;) (Bilde er fra Treningsforum.no / Proteinfabrikken.no)

 

Spisedag og nok en dag med superenergi

God lørdag!!!

Jeg vet jeg har sagt det hver dag denne uka, men jeg har altså så mye energi i kroppen om dagen at det føles ut som jeg svever på en rosa energisky. I tillegg så har jeg hatt en skikkelig spisedag i dag, med blant annet dobbelt så stor porsjon havregrynsgrøt enn det jeg pleier på diett og en biffmiddag med to biffstykker (stekt i smør ;) ), søtpotetpure, stekt løk og champignon, agurk og paprika. Og så skal jeg kose meg med én av disse proteinbarene senere i kveld. 

Dagen i dag startet nemlig med å se at morgenvekta er under 52 kilo og deretter fikk jeg beskjed av coach av å spise en skikkelig powerfrokost i form av havregrynsgrøt, og den grøten ga TRØKK i kroppen for å si det mildt. For det ble en helt superøkt sammen med nettopp min coach Susanne der vi først testet Athletic Fitness-runda (noe som igjen ga ny energi på grunn av gode resultater, men detaljene forblir hemmelige nå inntil Oslo Grand Prix 9.april, men jeg er meget motivert og gira for å si det sånn ;) ), så trente vi som normalt før det  det litt trasking på tredemølla og ellipsemaskin, før poseringstrening. Og i tillegg til at jeg sprudler over av treningsglede og energi for tiden, så fikk både jeg og Susanne en gigantisk selvtillitboost, mestringsfølelse, endorfinrus og hele pakka etter dagens økt, og ingenting føles bedre ut enn det. Jeg kunne sikkert ha vært på treningssenteret i hele dag, det føltes i alle fall sånn ut.  :D Så noen timer senere måtte jeg ut en liten tur i ettermiddagspåskesola etter å ha sittet noen timer med hjemmekontor-artikkel-jobbings <3 

 

Ah, sånne dager og uker ass. Det må jo tyde på at man gjør noe riktig ;)

Ha en strålende lørdagskveld!

- Silje Bjørnstad - 

TreningsENERGI!

 

God (lang)fredag! 

Ah, jeg må innrømme at det er litt deilig med bypåske også (selv om jeg selvfølgelig aller helst skulle ha vært på hytta i Trysil, med ski på beina og påskeegg i fanget). Men det er så deilig å gå ute og å trene når det er mindre folk her og der, byen får liksom en helt egen påskero. 

Dagens treningsøkt var derimot ikke rolig og jeg har så mye treningsenergi denne uka at ALT bare er digg, digg, digg! For sånn var det ikke i forrige uke for å si det sånn.. Og når man i tillegg har fått seg nytt og superfresh treningstøy fra Moods Of Norway, så blir i alle fall jeg gira på trening.

For ja, jeg er en av de som blir motivert og får ekstra energi av nye treningsklær, og andre treningsrelaterte ting for den saks skyld. Men ikke nok med det, for folk kommer jo bort til meg på trening og gratulerer med sterk innsats og pallplassering i Sandefjord Open. Og jeg blir rett og slett så rørt og så takknemlig for at folk følger med og heier. Det betyr så mye for meg, jeg kan ikke forklare det. Så tusen, tusen, tusen takk. Jeg setter så stor pris og blir så motivert av alle slike tilbakemeldinger.  

Etter beinøvelser tok jeg også 12 intervall-drag på mølla med 1 minutts løp og 30 sekunders hvile, mens i går ble det rointervaller, og begge deler føltes veldig bra ut. :D Så kort oppsummert så blir man sånn:

Nå er det jobbings på gang for min del - helligdag eller ei. Så her skal artikler skrives, mailer skal besvares, uker skal planlegges og regnskap skal føres.  

Fortsatt god påske!

- Silje Bjørnstad - 

Siste Insta-nytt

 

God onsdag! For noen har påskeferien starter, for andre starter den i dag/morgen, mens for min del blir det bypåske med Side2-jobbings og hjemmekontor. Jeg var så heldig å ha fri hele påsken i fjor og i tillegg så er jeg avhengig av å kunne styre diett og trening som normalt, slik at i år blir det Oslo-påske sammen med Fredrik i stedet for å reise opp til hytta i Trysil sammen med familien. Det er klart det er kjipt, men samtidig så kommer det jo flere påskeferier og muligheter til fjellturer, slik at nå må jeg bare tenke positivt å fokusere på mitt neste mål i forhold til athletic fitness; nemlig Oslo Grand Prix 9.april. Og jeg er supergira og kjempemotivert, og det er så godt å kjenne at treningsenergien og treningslysten er tilbake til det normale etter en seig sisteuke før Sandefjord Open. 

Jeg oppdaterer en del på Snapchat og Instagram, så følg meg gjerne der også. Her kommer derfor en siste Insta-update:

1) Fredagspullups på Flisa
2) Dips med ekstra vekt - pers 1 rep med 35 kg ekstra
3) Markløft
4) Besøkte Sterk Treningssenter i forbindelse med jobb for en kort tid tilbake, og tok derfor en kjapp økt med dips og roing etter at jobbdagen var over.


5) "Tilslørte påskepiker" - oppskrift her.
6) Ut på tur med verdens beste Lexie 
7) LEXIE <3
8) Og nok en Lexie&Silje-turselfie :D

9) Ett av bildene som ble tatt på shoot sammen med to andre medlemmer fra fitnessteamet jeg er med i <3
10) Slik så jeg ut dagen etter konkurranse-søndagen i Sandefjord :p
11) En speilfie rett etter at jeg har fått 3.plass-pokalen i Sandefjord Open
12) Koser meg på scena :)

På Snapchat heter jeg silje1987
På Instagram har jeg navnet silje_bjornstad

GOD PÅSKE! 

- Silje Bjørnstad - 

 

 

Et søtt og næringsrikt powermåltid uten tilsatt sukker

God tirsdag!

Her kommer et tips til et superenkelt power--energi-mellommåltid eller som et liten skål med kveldsmat-snacks, eventuelt som en dessert.

Du trenger:
1 banan (gjerne fryst, jeg synes kald banan smaker best i denne kombinasjonen)
30-40 gram gram havregryn
5-10 mandler eller andre usaltede nøtter
1-2 ts Sukrin Gold 
Sukkerfri sirup/stevia karamell eller lignende saus/topping. Jeg bruker sukkerfri pannekakesirup fra Walden Farms.

Hvis du bruker en fryst banan så la den tine i 10-15 minutter slik at den er enklere å dele opp. Skjær bananen i biter og legg i en skål. Rist havregryn i en tørr stekepanne og tilsett deretter 1-2 ts Sukrin Gold som du lar smelte i pannen. Rør havregrynen rundt med den smeltede sukrinen. Så tar du havregrynene over på et stekebrett ikledd bakepapir og rist de i stekeovnen på 180-190 grader i 3-5 minutter slik at de blir crispy. Følg godt med på tiden her slik at grynene ikke blir brent! De skal ha en gylden farge. Legg deretter havregryn over bananskivene og topp med hakkede nøtter/mandler. Hell over et lite lag med sukkerfri sirup og ENJOY! :D

Et lite måltid med masse god og næringsrik energi med naturlig søtsmak fra banan, sukrin gold og sukkerfri sirup.

- Silje Bjørnstad -

 

 

 

Jeg tok 3.plassen! Bildedryss og oppdatering fra Athletic Fitness i Sandefjord Open

God mandag!

Tja, hvor skal man starte? Som jeg nevnte i forrige innlegg så har de siste dagene dreiet seg om Sandefjord Open og forberedelse til stevne og konkurranse som var nå i helgen. Vi dro nedover fredag formiddag for registrering, på lørdag var det blant annet min coach Susanne som var i ilden i Bikini Fitness, mens jeg selv debuterte i Athletic Fitness på søndag, som jo er det jeg har jobbet mot og hatt som mål de siste månedene. 

Og jeg tok 3.plassen og fikk dermed pokal for pokker!!!!!! Det er jeg så utrolig fornøyd med og jeg tenkte jeg skulle skrive ned hvordan de siste døgnene har vært, også for min egen del slik at jeg ikke glemmer ;)

De siste dagene før konkurranse så er de fleste utøverne på det man kaller "peak week", altså de siste forberedelser for å gjøre kroppen sceneklar og for å få best mulig form på selve konkurransedagen. Hvordan dette legges opp er selvfølgelig individuelt og det finnes faktisk ikke noe fasitsvar på hva som er riktig og galt, rett og slett fordi vi alle har ulik fysikk og ikke minst reagerer forskjellig på ulik type mat, eventuell væskekutt, oppkarbing og så videre. 

For min del var det 3 dager med litt færre kalorier enn det jeg jeg har pleid å spise på diett med blant annet reduksjon i karbohydrater. Det førte til at jeg ble veldig "flat" og jeg mistet også mye energi, treningsmotivasjon og treningslyst i 2-3 dager. Faktisk så var jeg bare veldig sliten og jeg kjente ikke igjen meg selv fordi jeg bare ville isolere meg innendørs, ikke snakke med noen og jeg drømte om å ligge helt stille i sofaen, se på Netflix og spise smågodt. Haha. Energinivået var som en berg- og dalbane, og det samme var tålmodigheten. Stakkars Fredrik sier jeg bare og det er hvertfall liten tvil om at han er en tålmodig sjel. He he. Når det er sagt så gikk det helt fint å være på jobb og jeg fungerte jo i hverdagen og oppførte meg blant folk (tror jeg i alle fall ;) ), men det var utrolig kjipt og tungt å kjenne på den følelsen av at treningen bare føltes ut som "suppe". Jeg skulle trene lett, noe jeg også gjorde, men jeg hadde likevel ikke den treningsgleden rett og slett fordi jeg nå begynte å kjenne at kroppen var sliten. Uansett så var det en motivasjonsboost å kjenne at pullups, dips og roinga gikk veldig greit få dager før jeg reiste til Sandefjord, så selv om jeg kjentes sliten ut, så var det trøkk i kroppen. DIGG! Da jeg kom til Sandefjord våknet kroppen litt mer og det var deilig å vite at nå var det snart tid for konkurranse. De 2 siste dagene var det bare å la kroppen hvile, noe som passet meg helt fint ;) På lørdagen, dagen før konkurranse, ble jeg og coachen min enige om at jeg skulle forsøke å karbe meg opp til konkurranse, både for å forsøke å bli mer fyldigere og ikke minst for å fylle opp energilagrene. Hele tiden har jeg vært bevisst på at det er i styrkedelen som er det viktigste for meg å prestere i, og på lørdag spiste jeg gode porsjoner med blant annet både havregrøt, riskaker, kokt ris og banan i tillegg til kjøttpålegg og kylling. Jeg kuttet ned på væskeinntaket også, men drakk små slurker gjennom hele dagen slik at jeg ikke tørsta ihjel ;) På lørdag kveld var det dags for å begynne å legge brunfarge og dermed også fjerne alt hår fra kroppen slik at fargen legger seg penere og jevnere. På lørdag la jeg to lag med brunfarge, og på søndagen våknet jeg tidlig og la to nye lag. Så ja, jeg ble jo svart til slutt, slik man skal være ;p Så var det frokost med havregrøt, tørket frukt og banan. 

På søndag var det jentene i Athletic Fitness som var først ut på programmet og de ti jentene som var påmeldt gikk ut på scenen til forbedømming. Deretter var det dags for styrkerunder og like før styrtet jeg en halv flaske med energidrikke og et par riskaker for å være sikker på at jeg i alle fall hadde noe væske og karbohydrater å gå på. Jeg tok 18 pullups, rodde 411 meter og 16 dips, og ble beste jente i styrkemomentene på både pullups og roing, samt nestbest på dipsen (men her hadde jeg nok 1-2 repetisjoner til inne, så angrer jo selvfølgelig på at jeg ikke tok fler, men det var fordi jeg var innstilt på at jeg ikke hadde fått lov til å stoppe opp for å ta pause flere ganger (reglene sier at 1 pause er tillatt, og jeg hadde da tatt min pause allerede, og da jeg ser på videoklipp nå av hvordan dommerne telte repetisjonene til de andre jentene så var det mange som hadde mange flere pauser....), uansett det får jeg ta igjen i neste konk!;) ). Så målet mitt om å være best i styrkerunden var nådd. 

Etter styrkerunden er det seks stykker som går videre til finale og ny poseringsrunde. Alle fikk beskjed om å møte opp back stage og deretter bare vente på å se om man blir ropt opp. Jeg ble ropt opp først av 1 av de 6 som var videre til finale og da var det rett ut på scena. Utrolig gøy og utrolig stressende, for jeg hadde så vidt rukket å skifte til poseringsbikini igjen etter styrkerunden, og vi hadde ikke hatt tid til å legge ny farge og shine 100 prosent, men jeg kom meg ut på scena og poserte på nytt igjen i alle fall! ;) Så var det å vente noen minutter før alle de seks finalistene skulle ut igjen og få tildelt plassering. Jeg var bombesikker på at jeg endte på en 6.plass, men jeg ble ikke ropt opp først og da jeg ikke hadde hørt deltakernummeret og navnet mitt før de tre beste plassene var igjen, så skjønte jeg at jeg jaggu kom til å ende opp med pallplass og pokal. Jeg tok altså en 3.plass i mitt første Athletic Fitness-stevne og er grisefornøyd! Jeg vil også bare presiere det at det beviser at man kan gjøre det bra uten å dope seg, uten å måtte ta masse ekstra fancy kosttilskudd, sulte seg ned i vekt og gjøre morgencardio 7 dager i uka. Jeg har fulgt en diett med masse alternativer av god, næringsrik mat der jeg blant annet har kunne spist hvor mye grønnsaker jeg vil og det eneste kosttilskuddet jeg har tatt er omega-3 (rett og slett fordi jeg er dårlig til å spise fisk). Så har jeg tatt noen Nocco BCAA-drikker i forbindelse med trening av og til, rett og slett på grunn av at jeg synes de smaker så sykt godt!  Men ellers ingenting, heller ikke proteinshakes som jeg bruker å ta etter trening når jeg ikke er på konkurranseoppkjøring (jeg har kunnet tatt shakes altså, jeg har bare valgt andre proteinkilde-alternativer på grunn av praktiske årsaker), så et godt treningsprogram og kosthold tilpasset deg og dine mål gjør susen for de som måtte være i tvil om det ;p 

Etter konkurransen var ferdig var det hjem igjen til Oslo og jeg spiste akkurat det jeg hadde lyst på resten av den dagen, hehe, vel fortjent må jeg jo si ;) Så da ble det blant annet sjokoladenøtter, kyllingburger og søtpotet-fries med aioli på Døgnvill i Oslo, og Ben & Jerry-is og oreokake til dessert. Det smakte godt og jaggu ga det trykk i kroppen dagen etter også for å si det sånn! :D 

Så må jeg også bare skrive noen ord om mine følelser rundt konkurransedagen, for jeg var sikker på jeg kom til å få adrenalinkick og skikkelig hjertepump like før jeg skulle på scenen, og ikke minst før jeg skulle ta styrkerunden. Men jeg var helt følelsesløs, det er litt vanskelig å forklare, men jeg var hverken nervøs eller spent gjennom hele stevnet. Og jeg har ingen god forklaring på det. Etter at jeg hadde fått 3.plass og pokal så jeg coachen min gråt backstage og da ble jeg blank i øynene og veldig veldig glad, men det var ikke før dagen etter, i dag mandag, at jeg kjente mestringsfølelsen og prestasjonsgleden. Og tårene kom da jeg var på trening. Det er bare et bevis for meg at det er treningsgleden som er det viktigste for meg, det å kjenne at kropp og hode fungerer, det å kjenne at man har energi i kroppen igjen slik at man presterer på en vanlig treningsøkt, det å kjenne treningsgleden over å ikke være helt tung og slapp på trening, det å kjenne at man får endorfinrus av treningen uten at man trenger å perse i et eller annet, løpe fortest eller løfte tyngst. DET er det som betyr noe for meg og DET er det jeg har fått bevist for meg selv flere ganger i løpet av denne oppkjøringen. Det å jobbe mot et mål, det å fullføre og det å bevise for seg selv at man mestrer - den følelsen og erfaringen er ubeskrivelig. Og som jeg har nevnt så utrolig mange ganger før; jeg lærer så utrolig mye om meg selv i løpet av denne konkurranseoppkjøringen, jeg får en helt ny forståelse for kroppen - både mentalt og fysisk, jeg opplever og erfarer ting med trening og kosthold jeg ikke kan forklare, og jeg har virkelig aldri vært sterkere mentalt enn det jeg er nå. 

Og ikke minst, jeg er helt overveldet over tilbakemeldinger, heiarop og motivasjonsord av både kjente og ukjente i hele denne perioden og i helgen. DERE ANER IKKE HVOR MYE DET BETYR FOR MEG. JEG SETTER SÅ UENDELIG STOR PRIS PÅ ALT <3 

Her er et bildedryss fra bilder som min kjære Fredrik tok fra salen, pluss en del bilder som ligger ute på Treningsforum.no og iform.no.

Der finner dere også filmer av sceneopptreden og styrkerundene ;)

Se det på treningsforum.no her og iform.no her. 

Nå er det full gass igjen til Oslo Grand Prix 9.april.

Jeg har ikke satt meg noe mål der, jeg har vunnet for lenge siden helt uavhengig av plassering. For denne reisen og erfaringen med de følelsene det har gitt meg er noe jeg aldri før har opplevd og heller ikke noe jeg kunne ha fått og opplevd noe annet sted.

Og etter foodparty med masse væske og karbohydrater i går, så var formen og energinivået ganske greit i dag ;p

- Silje Bjørnstad - 

"Peak week"

God onsdag!
I dag har jeg startet på det som kalles "peak week", altså de siste forberedelsene for de siste dagene før konkurranse. Mange begynner å drikke flere liter med vann (typ 6-8 liter om dagen) for så å "tørke seg ut" med væskekutt dagen før konkurranse, men for min del blir det hverken blir det fokus på å drikke så enorme store mengder med væske eller kjøre totalt væskekutt døgnet før konkurranse. Jeg vet også at mange kutter helt ut søtningsstoffer og null karbohydrater de 3-4 siste dagene før konkurranse, for så å "karbe" seg opp igjen før scena for å få "trykk" i muskulaturen. Jeg spiser litt mindre karbohydrater dagene før nå, men drikker fortsatt sukkerfri saft og tygger tyggis (begge disse inneholder da søtningsstoffer), og prøver heller å kjenne og se etter hvordan min egen kropp reagerer på ulike matvarer. Det finnes jo ikke ett fasitsvar på hva som er riktig og galt når det gjelder "peak week" (eller kosthold og trening generelt), så jeg har størst tro på å lytte og følge med på sin egen kropp og sitt eget hode de siste dagene her. Det er i alle fall det som føles riktig ut for meg. 

Jeg merker at jeg i alle fall er veldig klar for å konkurrere på søndag og rett og slett "bli ferdig" med første konkurranse, for fy søren, nå er jeg sliten. Jeg er så seig og treig i alle bevegelser, jeg har null treningslyst og null trykk på trening og jeg merker at tålmodigheten min ikke er det den en gang var. He he. Så beklager til alle rundt meg som får erfare dette ;p

Når det er sagt så er det igjen så viktig å understreke at "alt sitter i hodet". Selv om jeg nå er sliten og enkelte minutter har null motivasjon, så vet jeg at det bare er snakk om disse få minuttene, og at jeg har jobbet for å stå på scenen og prestere i styrkemomentene på søndag, slik at det selvfølgelig ikke er snakk om å gi seg! Og med adrenalinkick og scenelook på søndag så bare GLEDER jeg meg til å fullføre. Selve plasseringen i konkurransen er ikke lenger så viktig (selv om man selvfølgelig har lyst til å gjøre det bra!), for prestasjonen og mestringsfølelsen har jeg allerede fått og kjent på så mange ganger i løpet av denne konkurranseoppkjøringen. Jeg har noen mål for hva jeg ønsker å presetere i styrkerunden, og utover det så tar jeg alt annet som en bonus. Bare det å stå i konkurransebikini på en scene vil bli en helt ny erfaring og opplevelse for meg for å si det sånn. 

Frem til konkurranse så logger jeg ut av bloggverdenen og har full fokus på forberedelsene og meg selv med tanke på posering, det å psyke seg opp mentalt, mat-prepping og så videre. Jeg gleder meg til å fortelle om erfaringene og opplevelsene fra min første athletic fitness-konkurranse neste uke. Enn så lenge, nyt vårværet og ønsk meg lykke til! ;)

- Silje Bjørnstad - 

Tilslørte påskepiker

Hei og god mandag! :)

Som jeg nevnte i går så lagde jeg en superdigg og sunnere variant av desserten "Tilslørte bondepiker" der krem er byttet ut med kanelkesam og eple er byttet ut med appelsin. 

Og siden det straks er påske så måtte jeg jo døpe herligheten for "Tilslørte påskepiker". ;)

Til 1 porsjon:
1 appelsin
55 gram havregryn
2 ts Sukrin Gold
2 dl mager kesam/mager vaniljekesam
Kanel

Stek havregryn i en tørr stekepanne på middels til sterk varme, men pass på at grynene ikke blir brent! De skal bare bli litt gyldne. Deretter lager du et hull i midten av stekepannen der du har oppi 1 ts Sukrin Gold som smelter og så blander havregrynen i dette.

Gjør det samme en gang til slik at du totalt bruker 2 ts Sukrin Gold. Når grynene har blandet seg godt med den smeltede sukrinen heller du blandingen over på et stekebrett ikledd bakepapir.

Stek grynene 3-4 minutter i stekeovnen på 180-190 grader. Her må du følge nøye med, for dette kan fort bli brent, men grynene skal bare bli crunchy! 

Skrell appelsinen og del den i biter, og bland sammen kesam med ønsket mengde kanel, jeg brukte cirka 1/2-1 strøken teskje. 

Legg kanelkesam, karamelliserte havregryn og appelsinbiter lagvis i et høyt glass. Topp gjerne med en ekstra appelsinbåt eller to, litt kanel og eventuelt revet sjokolade og/eller hakkede nøtter. 

ENJOY!!!!! YUM! :D

En sunn, mager og næringsrik påskedessert eller spis det som kveldskos eller mellommåltid. Og ikke minst så smaker den helt fantastisk og gir deilig påskestemning nå i vårsola! :)

- Silje Bjørnstad - 

1 uke til fitness-debuten

 

God søndag!

I dag har det vært formsjekk og jeg har trent på Oslo Performance Center som er et relativt nytt senter her i Oslo. Og sjekk den kule lillafargen som går igjen!!! Ah, digger det! Så da ble det en kjapp beinøkt pluss rointervaller i supersett med dips.

Energinivået er fortsatt veldig varierende, et minutt er jeg i fyr og flamme, mens neste minutt føles det ut som jeg kunne lagt meg ned på gulvet og sovet i flere timer. Med andre ord så merker jeg at kroppen virkelig begynner å bli sliten nå, og det er deilig å vite at målet nærmer seg med stormskritt. Det er jo tross alt bare en uke til søndagen hvor jeg selv skal prestere i styrkemomenter og på scena! 

I morgen skal jeg til Sarpsborg for å få figursydd konkurransebikini, endelig. Den jeg har hatt hittil kjøpte jeg brukt, mest for å ha en bikini til å øve poseringer i slik at man enklere ser hva som fremheves og ikke i en slik konkurransebikini. På tirsdag skal jeg få vippe-extensions og på onsdag og torsdag må jeg handle inn det siste som skal være på plass på konkurransedagen, og ikke minst lage mat som jeg skal ha med til Sandefjord. Jeg og gjengen reiser allerede fredag på grunn av registrering, så det blir Sandefjord-fitness-weekend for å si det sånn. 

Jeg har også skrevet et nytt innlegg om konkurranseoppkjøringen på BedreTrent.no. Les innlegget her.

Ah, så må jeg bare dele en sniktitt på denne herligheten som jeg har kalt "Tilslørte påskepiker". Med andre ord så er det en konkurransediett-vennlig dessertversjon av den kjente desserten "Tilslørte bondepiker". ;)

SYKT DIGG!!!!

Legger ut oppskrift og fremgangsmåte i morgen! :)

Ha en fin kveld!

- Silje Bjørnstad - 

 

Hvilelørdag

 

God lørdag!

Om én uke er jeg i Sandefjord og heier på de fra teamet som konkurrerer på Sandefjord Open på lørdagen. Athletic Fitness arrangeres på søndag, så da skal jeg selv prestere i både styrkerunde og på scenen. Jeg har virkelig hatt bra med energi og overskudd gjennom hele oppkjøringen, men de par siste dagene merker jeg at kroppen føles seigere ut og at jeg blir fortere sliten. I tillegg så fryser jeg mer. Men som jeg har presisert før så sulter jeg ikke og får gjort det jeg skal i forhold til treningen, så jeg klager ikke ;) 

Og det å ha et kompetent team og et opplegg som passer for deg og din kropp er selvfølgelig helt avgjørende for at man skal klare "å holde løpet ut", og akkurat det har jeg jo! 

Det er straks duket for siste samling med teamet før Sandefjord Open. Poseringene skal sitte, man skal vise utstråling og selvsikkerhet på scenen, og ikke minst for Athletic Fitness-utøverne så skal også styrkemomentene gjennomføres! Og jeg er så gira!!!!!!!!!!! :D

Men i dag skal kroppen settes på lading med totalt treningsfri fra intervaller og styrketrening. Og nå skal jeg nyte de siste timene med denne vofsen før jeg reiser innover igjen til Oslo. 

Ha en fin lørdag :)

- Silje Bjørnstad - 

Følelsen av supertorsdag

Hei!

Dagen min begynte med å bli vekket av et par skrapende labber i trynet rundt kvart på åtte. Og det var ikke første gang det skjedde, for halv seks i morgen (eller natt som jeg kaller det), så fant Lexie ut at hun var gira på å stå opp og hun kom veltende oppå meg. He he, men da sa jeg klart ifra at DET var for tidlig :p

Men så stod vi opp ved 8-tiden og det har selvfølgelig blitt både gåtur og ballkasting. Det ble også en gåtur før frokost på meg på mølla, det er så deilig med tredemølle i huset!!

Så har det blitt intervaller i kveld pluss en liten økt med styrketrening midt på dagen i dag. I dag merker jeg at kroppen er sliten, men jeg trener de øvelsene jeg skal, bare med litt lettere vekter. 

I dag måtte jeg også bare teste styrken på markløft, det som jo er min favorittøvelse, men som jeg ikke har trent på 2-3 mnd (!!!) på grunn av konkurranse-treningsprogram. Det er liten tvil om at styrken har gått ned her, noe som jo ikke er rart når man selv har gått ned 9-10 kilo og at man ikke har prioritert øvelsen de siste månedene, så jeg får vel være fornøyd med at jeg fortsatt tar dobbel kroppsvekt:

 


105 kg @52,5 kg.

Ellers så har dagen gått til hjemmekontor med både masse mailbesvarelser som jeg ikke har fått gjort tidligere i uka, skriving av artikler og idemyldring. OG jeg har hatt besøk av en av mine beste venninner. <3 Så det har rett og slett vært en ganske så effektiv og digg dag. Noen ganger er det bare så utrolig deilig å komme seg vekk fra "storbyen", og rett og slett være egositisk og prioritere seg selv og sine punkter på den berømte "to-do-lista".

Jeg koser meg i alle fall hjemme alene med hund, hjemmekontor, skog og mark. 

- Silje Bjørnstad - 

Sneak peak på shoot-bilder

God onsdag! Jeg startet dagen med å våkne av meg selv klokka 7 og har egentlig vært lys våken siden. Den ene dagen man kan sove lenge lissom...

Men det er jo bare å benytte seg av energien så da ble det en treningsøkt med blant annet pers i dips: 1 rep med 35 kg ekstra. Det meste jeg har tatt før er 30 kg, så er fornøyd med 5 kg pers! Men den var seig!!!! He he he. Uansett så var det nok et bevis for meg at det sitter i hodet, for når tvilen kommer er det fort gjort å gi seg, men jaggu fikk jeg pusha den opp.

BCug-7ktgVB

 

I går fikk jeg forresten et utvalg av bildene jeg og to andre medlemmer fra fitnessteamet var med på, på søndag. Og som jeg har sagt før: lyssettingen har alt å si!

Vi skal plukke ut tre bilder som vi får ferdig redigerte med tanke på lys/skygger etc, men her er i alle fall en liten sneak peak på hvordan vi så ut på "settet". 

Jeg er så glad for at jeg ble med på denne shooten og får noen ordentlige bilder fra denne fitnessopplevelsen som virkelig bare er en helt ubeskrivelig reise, erfaring og læringskurve. Det er veldig klisjé å si det, men man skjønner ikke helt hvordan det er før man er midt inni det selv. Det har i alle fall gitt meg og gir meg en helt enorm mestringsfølelse, endorfinrus og selvtillitboost jeg aldri før har opplevd. 

<3

Nå tar jeg med meg hjemmekontoret og reiser hjem til Finnskogen der jeg skal passe hund et par dager. Jeg gleder meg sånn til å gå turer i skog og mark sammen med Lexie! Så er det jo også digg å kunne inhalere frisk luft uten å måtte tenke på maks eksos fra bilveiene og å "gå i kø" langs turveiene, slik som det fort kan bli i Oslomarka når våren kommer :p

Ha en herlig onsdag!

- Silje Bjørnstad -

Pullups-pers og rabattkode

 

Hei mandag!!!

I dag startet jeg så altfor tidlig på jobb, klokka 7, og jeg som er et sovedyr var i koma til omtrent 9-10. Etter 1 boks med energidrikke, 2 kopper te og 1 kopp kaffe begynte jeg liksom å våkne på ordentlig. He he. Altså, jeg er jo våken og gjør det jeg skal på jobb de første timene også, men det går på en måte bare på autopilot ;p

Uansett, jeg merker det utrolig godt på kroppen at hele døgnet "forskyves" tilbake ved å bare stå opp 1-2 timer tidligere med tanke på mat og sultfølelse. Jeg er et frokostmenneske, noe som betyr at jeg er avhengig av å spise frokost kort tid etter at jeg våkner, og når jeg starter tidlig på jobb, ja, så spiser jeg frokost tidligere også. Noe som igjen betyr at jeg blir sulten 1-2 timer før lunsj, 1-2 timer før middag, og 1-2 timer før kveldsmat. Med andre ord så er jeg litt mer sulten enn normalt i kveld fordi jeg har spist det jeg skal, men da er det bare å fylle opp med te, grønnsaker OG Walden Farms kalofrie erstatninger. For denne karamellsausen smaker faktisk himmelsk etter flere måneder på diett og man kjenner søtsuget kommer. Jeg trenger liksom bare en liten teskje, så er søtsug-behovet tilfredsstilt :D 

Så denne ble jeg veldig positivt overrasket over og kan absolutt anbefales som kalorfri karamellsaus-erstatning! Yum! :D Forresten, jeg skriver jo en del for BedreTrent.no som er en del av Proteinfabrikken.no, og nå i helga så jeg at de har en rabattkode med 25 prosent på alle varer (gjelder ikke tilbudsvarer). Bruk rabattkoden "Grizzly" når du handler, så får du altså 25 prosent. :) Just saying;)

Ellers så hadde jeg i alle fall god energi på trening i dag der det blant annet ble 10 pullups med 10 kg ekstra, etterfulgt av 5 reps med 12,5 kg ekstra og 2 sett med 11,25 kg ekstra x 5 reps. 

video:10pullups10kgekstra

Det er jo ikke rart det er lettere å ta pullups med litt mer ekstra vekt når kroppsvekta har blitt mindre... He he, så jeg får nyte det mens jeg kan og perse det som perses kan :p Uansett er det godt å kjenne at energinivået er tilstede nå som det er to uker til første konk! 

Ha en strålende uke!

- Silje Bjørnstad - 


Shoot og motivasjonsboost

 

Ah, for en herlig søndag!!! I dag er det nøyaktig TO uker til Sandefjord Open, og etter dagens shoot er jeg bare enda mer gira og motivert for konkurranse. Det var så utrolig hyggelig og motiverende å møte to av de andre deltakerne i teamet på shooten og jeg gleder meg sånn til å se de endelige bilderesultatene. 

Jeg er også glad jeg eksperimenterte litt med væskekutt i går, for det ble en ny mental utfordring for min del. For å gjøre historien kort; prøv selv å ikke drikk når du spiser ris/torsk/kylling eller hva det enn måtte være, ikke ta et glass vann når det passer seg eller noe annet drikke når du føler for det i 24 timer og bare ta bittebittesmå slurker når du MÅ. Så det var noen timer i går kveld der alt jeg tenkte på var "iskald pepsi max med isbiter og tyggis for å spyttproduksjonen i gang", men det føles så sykt bra etterpå når man har stått over nok en "craving", og det også er jo bare et bevis på at "joda, du overlever" og ikke minst at det sitter i hodet. Jeg våknet jo opp ganske så tørr i munnen, men et par riskaker, 1 kokt egg og en liten slurk vann hjalp veldig. Og så var det utrolig digg å kjenne energinivået som bare omtrent eksploderte når jeg begynte å drikke og spise som normalt igjen, hehe. Så da ble det en treningsøkt med fokus på bein pluss intervaller. :)

Ha en fin søndagskveld! :)

- Silje Bjørnstad - 

Litt testing av vannkutt og brunkrem

God lørdag!

I dag forsøker jeg meg på et lite vannkutt-eksperiment i forbindelse med konkurranseforberedelse om to uker, samt at jeg skal være med på shoot i morgen og derfor tester jeg ut på konkurransebrunfarge samt noen justeringer i kostholdet for å se hva som gir kroppen trykk, eventuelt null trykk. ;p

Shooten med teamet er klokka 11 i morgen, så fra og med kl 11 i dag har jeg kuttet ned på drikkeinntaket. Jeg burde nok drukket enda mer dagene i forkant for å virkelig få boost i vannkutting/vannmanipulasjon, men det er viktigere å få til det i "peak week"  - altså uka før selve konkurransen. Når det er sagt så spiste jeg frokost og drakk som vanlig til frokost i dag, før klokka 11, så dro jeg på trening og jeg som vanligvis drikker MYE (både på og utenom trening), holdt meg til en boks med BCAA på 330 ml.

Etter det har jeg sippet på en halvliters-flaske som det nå er igjen 2,5 dl i. Så totalt har jeg da drukket cirka 5,8 dl siden kl 11 i dag (bare noterer det ned for meg selv også), noe som faktisk er "mye" i forhold til det mange konkurranseutøvere gjør før konkurranse. Noen kutter ut vannet helt ett døgn eller flere i forkant, men jeg har fått beskjed om å ta småsmå slurker og er veldig glad i slipper å kutte alt drikke den første gangen jeg tester ut dette, man vet jo aldri helt hvordan kroppen reagerer på sånne ting. Når det er sagt så merker jeg det faktisk innmari godt at både mat- og drikkeinntaket denne dagen ikke er som normalt. Jeg er mer svimmel enn vanlig, har sovet ettermiddagslur og har generelt bare vært veldig slapp i hele ettermiddag. Men det går opp og ned, og akkurat nå føler jeg meg helt normal igjen. Det er uansett både en fysisk og mental utfordring og erfaring som er godt å ha med seg til det virkelig gjelder! 

Ellers så går lørdagskvelden min med til å forberede morgendagen. Jepp, jeg har barbert hele skrotten og testet brunfargen, og fikk både latterkrampe og sjokk da jeg så hvor mørk den faktisk var. Men jeg er veldig fornøyd altså, det er bare litt artig å se hvor mørk man faktisk blir... 

Så har jeg testet ut litt fotoshoot-sminke, funnet ulike antrekk og selvfølgelig lagd mat til de kommende dagene. 

Det er på snapchat det skjer for å si det sånn ;)
Mitt brukernavn er silje1987 

- Silje Bjørnstad - 

 

Ny proteinbar fra Swebar

Hei fredag! 

Som jeg har nevnt tidligere så er februar en måned for lansering av nye mat- og drikkeprodukter, og dette er et tema jeg skriver om for Side2 hver gang det er et nytt lanseringsvindu (februar, mai og september). I år har jeg jo knapt smakt på matnyhetene, jeg har smakt på sukkerfrie saftnyheter samt Skyr Vanilje Cottage Cheese uten tilsatt sukker (som smakte heeeeelt fantastisk digg), men på grunn av konkurransedietten så må jeg altså holde meg unna de fleste nyhetene. Det betyr at jeg nå har fått et lite lager av nyhets-godsaker på jobb. He he. 

Her er for eksempel godteri&snacks-samlingen:

Denne uka fikk jeg nyheten Swebar Less Sugar Choco Orange Crisp tilsendt til kontoret, og jeg gleder meg sånn til å teste denne!

Jeg ELSKER nemlig kombinasjonen av sjokolade og appelsin, og denne må jo være perfekt til påskefjellet <3

Time will show, om sånn cirka 4-5 uker ;p

GOD HELG!

- Silje Bjørnstad - 

 

"Push deg selv til maks"

God torsdag! :)

I går fikk jeg den nyeste utgaven av Shape Up i posten og jeg bidrar med en ny artikkel om mental trening: "Push deg selv til maks" - en sak med gode og viktige tips jeg selv har hatt god bruk under konkurranseoppkjøringen de siste ukene :)

Det er også en artikkel med miniprogram for styrketrening for rumpe og lår som tidligere har vært publisert i DetNye der PT og modell er Hedvig Bang. 

I tillegg synes jeg det er helt topp at Shape Up-coveret denne gangen IKKE består av bar hud med sixpack, rumpe og/eller lår, men viser at en fremside kan være sprek og innbydende uten et ekstremt fokus på KROPPKROPPKROPP. 

Mer snacks i månedens utgave er blant annet et flott intervju med håndballspiller Amanda Kurtovic, trening med egenvekt, sunn påskesnacks og raske retter etter trening.

I neste utgave kommer blant annet programmet "Bygg rygg" som jeg nevnte tidligere på bloggen. Pluss en ny sak jeg har skrevet om mental trening!

Enjoy! :)

- Silje Bjørnstad - 

 

Du vet du er "fitness" når...

Heia!

Jeg vil bare påpeke at dette først og fremst er ment som et humoristisk innlegg med en god dose selvironi. I dag er det 2,5 (!!!!) uker igjen til første AF-konkurranse og etter noen måneder på diett har jeg de siste ukene hatt litt «dietthjerne» med en litt svevende tilstedeværelse og noe svekket korttidsminne, hehe. Og i løpet av denne oppkjøringen er det noen ting jeg har lagt merke til som bare kan omtales som og hashtagges med «fitness-life».

Så, les og le:

Du vet du er fitness når:

1) Omtaler Pepsi Max og kaffe som «sort gull».

2) Du blir skikkelig irritert og sur når det ikke er noen rene matbokser igjen i skapet (for det tar jo sååå lang tid å vaske noen bokser....;p )

3) Du omtaler alt som involverer å flytte på seg for CARDIO. Altså, en tur på butikken og en 20 minutters gåtur kvalifiserer så klart som "cardiotrening". 

4) Du bruker lørdagskveldene til å øve på poseringer og lørdagsmiddagen består av brokkoli, ris og kylling. 

5) Du kjøper 3 bokser med selvbruning for at du skal få den "riktige fargen" på konkurransedagen. 

6) Du er avhengig av Nocco BCAA (Disse er himmelsk gode). Og du kjøper alle kalorifrie erstatninger fra Walden Farms... (De er ikke så gode, men funker til nød ;p )

7) Du synes det er kaldt uansett om du er inne i 20 varmegrader eller ute i 10 minus. 

8) Du er grisestøl i lats, fremside lår, rygg og skuldre dagen etter at du har trent poseringer i mer enn 10 minutter. 

9) Du frivillig tester ut "athletic fitness-runda" ETTER en treningsøkt. Det vil si, fire minutter med smerte: Først maks pullups i 1,5 minutt, så ro så langt du kan på romaskin i 1,5 minutt, 30 sekunders pause, og så maks antall dips. Yeah.. ;)

10) Allerede uker før du har stilt i konkurransene, så har du avtalt med vennegjengen om et skikkelig etegilde og kakekalas noen uker etter konkurranse.... (Jepp, jeg har invitert til matfest i april ;p)

- Silje Bjørnstad - 

 

Matbloggtoppen Matprat