hits

juli 2012

Jeg digger jobben min!

Forrige fridag var 23.juli. Neste fridag er førstkommende lørdag 4.august. Det er 11 dager jobbing på rad og jeg digger det!! Jeg har jo verdens beste jobb på Side2.no kombinert med en genial jobb som personlig assistent! I tillegg har jeg så mye energi om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Kanskje like så greit jeg faktisk jobber dobbelt i dag siden jeg omtrent ikke klarer å sitte stille.  Men som sagt, jobben på Side2.no..... LOVE IT. Her får jeg kombinere kjendissladder med kostholdartikler, treningstips og møter med fagpersoner som vet hva de snakker om. For meg er jo dette bare helt genialt. 

I går møtte jeg for eksempel personlig trener Martin Norum fra Worlds Gym der vi laget to treningssaker. 

Den første artikkelen retter seg mot jenter og styrketrening:

 - Jenter løfter ikke tungt nok

Mens sak nummer to retter seg mer mot gutter som sliter med å bygge muskler:

 - Dropp kondisjonstreningenI dag var jeg på Norway Cup for å dekke den tradisjonelle kjendiskampen der kjendiser og fotballspillere spiller mot hverandre for veldedig formål. 

Atle Pettersen, Charlotte og Øystein Spetalen, Susann Goksør, Lars Bohinen, Henning Berg, Egil Drillo Olsen og Mini Jakobsen var bare noen av de som dukket opp på fotballbanen. 

Les sak her: - Jeg er litt skuffet over hamCopyright foto: Nettavisen

Og sånn går no dagan.... :D

- Silje Bjørnstad - 

Jobbings.

Tja, her går det slag i slag med sjonglering mellom to jobber for tiden. Forrige fridag var mandag og neste fridag er lørdag neste uke. :)

I helga, mandag og tirsdag er det Side2 som gjelder, mens det blir jobbing som personlig assistent de andre dagene.

Anyway, her er noen av sakene som er blitt publisert på Side2.no denne helgen:

 

Nå er dette trendy

 

7 av 10 kvinner gjør dette før trening

 

Disse barna har høyere risiko for overvekt


God søndag! :)

- Silje Bjørnstad - 

Grove ost&skinkehorn

Jeg synes det kan være kjempegøy å lage mat, men er det en ting jeg ikke er god på (og derfor holder meg unna) så er det baking. Enten om det er brød, rundstykker eller annen gjærbakst. Allikevel prøvde jeg meg på ost&skinke-horn for første gang tidligere denne uka. Grunnen? Jo, jeg snakka med ei venninne som nettopp hadde lagd seg dette og etter den telefonsamtalen har jeg hatt helt "cravings" for horn - samtidig som det er veldig lettvint å ta meg seg som lunsj på jobb! :)

 

Så her kommer oppskriften og med grovt mel gir disse deg skikkelig metthetsfølelse, tro meg. Selv brukte jeg en ferdig melblanding kalt "grovbakst", men har du ulike meltyper ståendes hjemme kan du mikse litt selv med for eksempel sammalt hvete fin/grov, hvetemel, havregryn, solsikkefrø osv.
 Ca 10 - 12 horn

500 gram melblanding 
3 dl lettmelk (kan også bruke vann, jeg brukte ekstra lett melk)
1 ts salt
60 gram smør
25 gram gjær
1 egg til pensling
Ost
Kokt skinke
Eventuelt  valmuefrø eller sesamfrø til å drysse oppå hornene

 

Smelt smør og ha i melken, blandingen skal være fingervarm. Bland sammen mel og salt, hell oppi melkeblandingen og elt deigen til den er smidig. Dryss litt mel oppå deigen og sett til heving på et lunt sted i cirka 1 time. Deretter deler du deigen i to og kjevler ut i to store sirkler. Del sirklene opp i  5-6 like store "trekanter" og legg på osteskiver og skinke. Rull hver del sammen fra ytterkanten og inn mot midten. Form som horn og legg dem på stekebrett med bakepapir. Legg håndkle over hornene og la de etterheve i cirka 30 minutter på et lunt sted. Pisk egg og pensle hornene før steking, og eventuelt dryss over valmuefrø/sesamfrø. Stekes midt i ovnen på 220 grader. Avkjøl på rist under håndkle og legg de etter hvert i plastpose. Hornene kan fryses ned. 

Deig før og etter heving. "Its magic!"

Tips: Hvis du vil kan du droppe ost&skinke og heller lage horn uten noe fyll. Del de i to og ta på det pålegget du selv ønsker når de er ferdige. :)


Greit, de ble kanskje ikke helt som de mamma pleier å bake, men de var absolutt godkjente til å være første forsøk. Note-til-seg-selv; Sånn til en eventuell neste gang: MER OST! :D

Enjoy!

- Silje Bjørnstad - 


Følelsen av sommer

Det er å dra til en park en ettermiddag og bare nyte sol og varme på en grønn gressplen....

 

....samt å spise norske jordbær... 

....å slappe av i Frognerparken sammen med herlige mennesker...

....å ta egobilder av seg selv i solskinnet for så å poste det ut i alle slags mulige sosiale medier...

...og å grille pølser på engangsgrill.

 

Sjekk størrelsen på "badeballen"! :D

Akkurat nå føles faktisk livet perfekt. 

- Klisje-Silje-Bjørnstad - 

 

Oppdatering av ingenting.

Eirin har tatt ferie og er for tiden i Valdres, men før hun reiste kom hun med følgende veggdekorasjon:

Kart over hele verden!! :D Så det ble hengt opp midt på stueveggen, det er sikkert lurt med to frøkner som har like stor reiselyst og vil ut å reise hele tiden ... ;p Vi har tenkt å markere hvor vi har vært og ikke minst hvor vi har lyst til å reise.... Mi hi :D Hele kartet kommer til å bli dekt av "dit-vil-vi-stifter".  (Forresten, jeg ønsker meg også et sånt verdenskart som jeg kan henge opp på veggen den dagen jeg får min egen kåk. Bursdagsdato: 11.11. jeg bare nevner det....)

 

 

Jeg har fulltidsansvar for Fluffy for tiden. Men hun har ikke vist seg i dag..... Ehe. Men hamstre er jo nattdyr så hun dukker nok opp igjen. (Ta det med ro Eirin!! Hun lever i beste velgående med masse vitaminvann og hamstermat ;) ) 

Også har TVen til Eirin vokst.... Sjekk ut den nye kinoen vår.  Mihihi..

Så det så. 

- Silje Bjørnstad - 

Check this out: Treningsdagbok

 

GetInspired har i samarbeid med en personlig trener utarbeidet en treningsdagbok med ulike muligheter for å planlegge, loggføre og evaluere treningen slik at man enklere har oversikt og oppnår sine mål. Endelig! :D

 Jeg har faktisk ingen konkrete mål som jeg tallfester ved at jeg skal løpe så og så langt på en bestemt tid eller at jeg skal løfte så og så mye i en bestemt styrkeøvelse. For min del gir trening meg bare en haug med endorfiner og mer energi og overskudd i hverdagen - noe som er en helt digg følelse i seg selv. Så på en måte kan man vel si at jeg har mer generelle mål som for eksempel "å løpe raskere", "å bli sterkere", "å trene 4-5 økter i uka" osv.

Men uansett så er det greit å ha en ukesplan for treningsøktene. Slik blir det lettere å gjennomføre det man hadde tenkt, eventuelt "bytte om dager" hvis noe skulle dukke opp - så lenge man har gjort det man hadde i tankene i løpet av uka, eventuelt gjort mer/gjort det enda bedre :) Dermed har jeg de siste årene rablet ned noe som ligner en treningsplan for uka i kalenderboka sammen med jobbtider, middagsavtaler, kinoplaner og så videre - noe som har fungert til en viss grad i noen perioder... Men det sier seg selv at det kan bli mye informasjon på de fem linjene i "minikalenderboka" mi, i tillegg til at jeg aldri har hatt noen god "treningsoversikt" totalt, så nå har jeg endelig et og samme sted til å skrive ned alt som har noe med treningen å gjøre. Som folk kanskje har skjønt så liker jeg jo å skrive og rable ned ditt og datt... ;)

(Dette må jo også være et genialt eksempel på en topp motivasjonsfaktor for de som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet og få rutiner på treningen! Skriv ned hva du ønsker med trening, enten om det er å bli mindre andpusten når du går i trapper, løfte tyngre, gå ned i vekt, stramme opp kroppen, få mer energi eller rett og slett bare bevege på deg hvis du er en sofagris.... ;) Bruk dine resultater i begynnelsen til å motivere deg med fremgangen og til neste mål og du er i gang.) 

I denne boka finnes blant annet: 

* Målsettingsskjema for å konkretisere hva man ønsker å oppnå med treningen

* 26 ukeplaner for planlegging av din treningsuke

* 54 øktplaner for loggføring av styrketrening

* 54 intervallskjema for utholdenhetstrening

* Samt tips og råd til hvordan du kan legge opp treningsøktene dine - både kondisjon- og styrketrening. 

Se flere utdrag fra sidene i treningsdagboka - klikk her!

 

Boka får du tak i på getinspired.no for 249 kroner - en god investering til treningsmotivasjon ;)

- Silje Bjørnstad - 

Sommerlunsj: Ost&melonsalat

  • Digg salat som passer perfekt som lunsj eller kveldsmat i sommermånedene. 

3-4 porsjoner:

  • 1 galiamelon (eller honningmelon)
  • 100g ost i terninger 
  • epler
  • 1 rød paprika
  • hjertesalat
  • sylteagurk (eventuelt noen biter sylteagurk fra glass)
  • Saften av en halv sitron

 

Del melonen, fjern eventuelle frø og skjær melonkjøttet i terninger. Del opp ost, epler og paprika i terninger. Hakk sylteagurkene og snitt opp salaten og blant alt sammen, fordel sitronsaft over. Pynt gjerne opp med friske urter eller en neve ristede pinjekjerner eller noen nøtter :) Enjoy!

 

- Silje Bjørnstad - 

 

På`an igjen

Det er utrolig hva søvn gjør med kroppen... Jeg våknet åtte i dag tidlig, uthvilt og klar for å komme meg ut i sola. Gjelder å nyte det mens man kan i dette landet.

Neste uke er det klart for jobb igjen og etter feriemodus er jeg klar til å komme i gang med noen rutiner og litt normale døgnrytmer. Faktisk så gleder jeg meg til å begynne på med studiene i august, siste året på bachelor i ernæringsfysiologi! 

Pappa har lært meg "å ha orden i papirene" så kalenderbok og permer er noe jeg er avhengig av. Jeg hater generelt å planlegge hver dag til den minste detalj og unngår også dette, men rutiner og å ha orden er noe annet og det å skrive ned ting er liksom alltid kjekt. Strukturert vett. 

Ferie er for all del deilig, men det er også veldig lett å bli litt for slappfisk, så alltid etter en periode med feriemodus setter jeg meg ned for å få en oversikt på hvordan de kommende ukene og månedene vil se ut. Jobb-tider er blitt skrevet ned i kalenderen,  og nå skal  "skoletimeplan høsten 2012"  lages.  Ikke minst så gleder jeg meg til å komme i gang med formiddagstrening på Elixia igjen - noe som føles ut som er evigheter siden. Selv om jeg har energien til å løpe så føles det ut som at kondisen har dalt flere hakk, men jeg vet at tålmodighet lønner seg (særlig med et kne som lever sitt eget liv) og at det ikke er så mye som skal til før jeg er tilbake der jeg var før sommeren. Men det er aldri feil å allikevel unne seg noen motivasjonsfaktorer når det gjelder treningsrutinene etter en ferie så her er noen tips hvis du føler at det er vanskelig å komme i gang igjen: 

Unn deg nytt treningstøy, en ny treningsbag, invester i nye treningssko, lag deg treningsdagbok der du skriver opp hva du ønsker å gjennomføre den kommende uken og skriv også ned kortsiktige og langsiktige mål, last ned ny treningsmusikk på iPoden/mp3spilleren, skaff deg PT, finn deg en inspirasjonskilde/person, og kjøp inn masse deilig, sunn mat som bare gir deg enda mer energi til å gjennomføre treningsøktene dine. For min del får jeg energi bare jeg setter på meg treningstøy, setter på høy musikk og tusler ut i finværet. Og jeg tror at det faktisk er dette som er det største hinderet for mange, det å komme seg opp av sofaen og ut i naturen eller å reise til treningssenteret. Men bare tenk på hvor mye det gir deg!!  Den godfølelsen du har etter å ha løpt ute i skogen, vært med på en saltime sammen med andre energiske mennesker, eller løftet vekter til du omtrent spydde. Gevinsten er så mye større enn du er klar over: en god helse, godt humør, overskudd i hverdagen og en sunn kropp er ikke noe som kan kjøpes i nærbutikken eller noe du kan få av en "quick-fix-operasjon". 
Siste motivasjonstips: SOLBRILLER. Hah!Så sleng på deg solbrillene, gå ut å brief med sommerbrunfargen din eller det nye treningstøyet ditt og nyt plussgradene og bar vei mens du kan.- Silje Bjørnstad - 

Tilbake i Norge med reisedepresjon og "jetlag"

Ja, faktisk. Etter en uke i Tyrkia har jeg og sambo nå kommet hjem igjen til Norge - og alltid når jeg kommer hjem fra utenlandsreiser blir jeg litt sånn "muggen i humøret og kje". Rett og slett fordi å være ute på reisefot er den beste følelsen jeg kan ha, enten det er charterferie, weekend i en europerisk storby eller noe ala "jorda-rundt-opplegg". I tillegg så har jeg sovet kanskje maks 3 timer de siste 36 timene så nå veksler humøret mellom overtrøttstadiet og reisedeppa - en artig kombinasjon for de rundt meg vil jeg tro.

Vi ble nemlig henta ved midnatt, busset 2 timer til flyplassen og tok fly halv seks i morges. Å sove på fly i nittigraders stolrygger er ikke helt min stil så da vi kom hjem til leiligheten ved halv elleve tiden i dag tidlig gikk begge to å la seg. Når jeg da våkner et par timer senere tror jeg det er morgen samt at jeg må sjekke mobilen min for å finne ut hvilken dag det faktisk er. Jepp - jetlagfølelse etter firetimers flytur fra Tyrkia som har en times tidsforskjell er ikke verst eller...? :D

Men selv om jeg er trøtt er jeg i hvert fall brun. Hah.

 Her er et bildedryss fra den herlige avslappningsuka i Alanya:

Utsikt og drink fra "Sky Bar".

 

Stand up show med Tommy Steine og Terje Sporsem

Bassenget på hotellet vårt:

Nødvendig pause under air condition-anlegget:

Jeg savner allerede den søte og herlige frukten de har i sydenlandene. Vi gikk til innkjøp av blant annet vannmelon i king size:

 

Hvorfor har vi ikke utendørs treningsapparat-parker-ting i Norge?!? Jeg håper det kommer snart. "Alle" andre europeiske land har jo ordna seg dette..

Litt usikker på hva den "ratt-greia" skal trene... Forslag anyone?

 


Sunshine...God lørdag? (Det er lørdag ikke sant? Zzzzzz.....)

- Silje Bjørnstad - 

 

(COPYRIGHT BILDER: Silje Bjørnstad)

Mobilblogg: på stranda med gratis trådløst nett:)

Å sole seg i Tyrkia er som å sole seg i en badstue. Men gudskjelov er det bare noen få meter til havet her vi ligger. I tillegg har vi gratis nett fra baren oppi her som også har kelnere som henter ditt&datt når vi måtte trenge det. Med andre ord, livet er heeeelt ok;)

Sommerlatter i Tyrkia

 

Guess what... Mens vi var ute og spiste i går så vi følgende plakat på en restaurant:

Så etter litt research i dag har vi bestilt oss billetter til stand up-show i kveld!! :D

Ellers så nyter vi ferielivet her i Tyrkia. I går hadde vi "en nødvendig solpause med innendørs air condition intervaller", var en tur på Starbucks i hovedgata samt at vi prøvde oss på litt shopping, men det er umulig i 40 varmegrader og null vind.

Uansett, i dag har vi tenkt oss tilbake til stranda og soling, dog med tskjorte denne gangen.....

Livet er herlig! :D

- Silje Bjørnstad & Eirin Rogn -I Tyrkia.

Og her er det faktisk veldig fint!! :) Vi bor rett ved stranda og har basseng og ikke minst AIR CONDITION på hotellet. Så da er vi fornøyde.

 

Ellers så blir det mye investering i solkrem og aftersun. Det må til når det er 40 varmegrader ute.


(JODA, jeg bruker solkrem. Til og med faktor 30. Fargen er ikke sååå ille som det ser ut som altså.. Men det er mulig jeg skal forsøke meg på å sove på magen i natt. :) )

 

- Silje Bjørnstad & Eirin Rogn -

Som jeg sa..

.. så består jobbdagen mye av sex&samliv-journalistikk for tiden. Ikke spør meg hvorfor.

Så igjen, enjoy:

Derfor vil han ha sex

Her er det mest populære sexleketøyet

 

Men treningssaker er også noe jeg brenner for, så i går var jeg på Bjølsenhallen og intervjuet Martin "Grizzly" Borgland Rønning som har Norgesrekorden i benkpress - enkeltløft. Grizzlybjørnen veier ca 3 ganger så mye som meg, spiser ca 3 ganger så mye som meg og ikke minst er 1000 ganger sterkere enn meg. Men han spiste meg ikke opp eller noe, tvert imot så er Martin er skikkelig hyggelig kar med mange bra meninger og holdninger.

Les saken her: -Alltid likt å være sterkere enn andre 

Uansett, jobb om dagen er GØY! :D "Im on fiii-iiire"

 

Men det skal bli deilig med en ukes ferietur til Tyrkia også. Flygelederne har bare å sitte i det tårnet på Gardermoen på lørdag morgen altså. 

- Silje Bjørnstad -

Sånn går da dagene.

Jobb, soving og spising - det er det hverdagen består av for tiden. Men det er heeeelt greit, for ute så regner det uansett.

Norsk sommer i Oslo:

Og gjett om det er digg å sitte med tanken om at man skal til solfylte Tyrkia allerede på lørdag og henge der en uka daaaa!! OG gjett om det bare er så digg å tenke på at man bestilte denne reisa for noen uker siden da det fortsatt var mulig å finne seg en sydentur i sommer til under 4000-5000 kroner!! :D For nå har reiseselskapene omtrent doblet prisen på charterturer til varmere strøk, rett og slett fordi solhungrige nordmenn er lei av regnfylte norske sommermåneder.

Og ikke minst, gjett om det er digg å se dette været som venter en liten flytur unna. Med andre ord, solkrem og aftersun er førstepri i bagasjen...

Men ja, jobb... Av en eller annen grunn er jobbdagen preget av mye "sex&samliv"-journalistikk. Noen må jo ta ansvar å skrive om det folk vil lese om, men som de pokker ikke tør å snakke høyt om. So, check this out:

Dette er våre hemmelige sexfantasier

Dette synes gutta er flaut

I morgen kommer det tillegg en artig sak om sexleketøy på Side3.  Så fortsettelse følger for å si det sånn. 

- Silje Bjørnstad - 

Bryllupsfeiring på Sørlandet

Denne helga har gått altfor fort, vært herlig innholdsrik med gode venner, roadtrip, latterkramper og ikke minst bryllupsfeiring!

For sammen med tre andre "østlendinger" ble det biltur ned til Kristiansand og Søgne for å feire verdens beste Mette&Christer som giftet seg i Tinghuset på tirsdag og inviterte til bryllupsfest på lørdag. Igjen - GRATULERER SÅ MYE!! :)

"Obligatorisk la-oss-klirre-på-glassene-opp-på-stolen-å-kline-skål"


"Brudeparet og vi fire østlendingene"

Av en eller annen grunn mangler både jeg, Elin og Eli Mette venstre bein.. Vi ler enda. Genialt bilde.


"Bryllupsgaver. Kanskje en av de beste grunnene til å gifte seg." (Neida, det var en dårlig spøk.. For som en av bryllupsgjestene sa i talen: "To mennesker, to hjerter, en kjærlighet". 

"Meg og bordkavaler Elin" (Vi reiste uten gjest fordi vi VILLE. ikke fordi vi ikke hadde noen å reise med.. eh.. he...)

.

"Dagen derpå - frokost og KAFFE under skyfri himmel og varm sol"


"Og her er vi på vei hjem igjen til Oslo" 


Neste uke er det jobbing som står på planen, men på lørdag drar jeg og Eirin til SOLFYLTE og VARME Tyrkia. Vi har hørt rykter om 35-40 varmegrader.... 

God søndag!

- Silje Bjørnstad - 

Dette gir meg verdens beste følelse...

...bestilling av reise!

For i formiddag ble "eksamens-motivasjons-ferieturen 2012" booket :D

Jeg og søte Ann-Marie hadde egentlig begynt å snuse på enten tur til Jordan eller Israel, men etter litt research fant vi ut at Dubai fristet mer. (Blant annet fordi temperaturstatistikken er høyere i desember måned... hehe, og vi er sol&varme-mennesker begge to)

(Her er jeg og Sjøvika i Portugal)
Samtidig så har jeg følelsen av at Dubai er et sted som bare MÅ opplevelses. Flotte bygninger (og blant annet verdens høyeste bygning...), kryddermarked, shopping og nydelige strender kombinert med storbyliv er kun noen stikkord som venter oss. Og jeg gleder meg!!!! :D Vi drar i midten av desember og skal være i Dubai i 8 dager/7netter. Hotellet vi skal bo på har blant annet spa, utendørs basseng, treningsstudio +++++

Men mer om Dubai en annen gang, for nå må jeg stikke på jobb!

 

Ey, forresten, "florell-pærene" er ENDELIG kommet til nærbutikken - og da hamstrer man. Dette er kanskje verdens beste frukt! :)

God onsdag! 

- Silje Bjørnstad - 

Kveldens Side2 OG Side3-snacks.

Jeg jobber kveld for Side2.no denne uka og her er noen av kveldens bidrag:

Fra Side2:

Styrketrening hjalp henne ut av spiseforstyrrelsen

Og fra Side3:

Kvinner fantaserer om å bli voldtatt

(Nå håper jeg virkelig at ikke folk går rundt og tror at JEG er en av de som har slike type fantasier bare fordi jeg faktisk har skrevet denne saken. For å gjøre det klart til både kjente og ukjente: NEI NEI NEI. Folk har mange fetisjer, men voldtekt? Neeeh, ikke helt min greie altså)

Anyway, ENJOY! :)

- Silje Bjørnstad -


 

Starten på sommeren 2012

Ja, start og start, strengt tatt så har det vel vært sommer i en måned allerede hvis man går ut i fra "sommermånedene juni,juli, august":

"Tja.... Vanlig norsk sommer". (Bildet er tatt i Oslo søndag 1.juli kl 18.00, like etter dundra det så sinnsykt at faktisk hoppa baklengs inn igjen. Hei tordenvær!)Ellers så kan jeg komme med følgende oppdatering fra samboerskapet til meg og Eirin:

- Vi tørker fortsatt roser. (eller sagt på en annen måte: ingen gidder å kaste de)- Vi har fått nytt oppblåsbart husdyr. Den står nå foreløpig i dusjen, ikke spør meg hvorfor. 
- Vi har fått ny blomst, så ønsk oss lykke til med å holde den i live. (Ja,  den har allerede fått brune blader, og ja, vi skammer oss..)- Ellers så ble jeg introdusert til en ny fersken-variant i uken som har gått:

UFO-fersken! Ja, faktisk.Disse fersken-variantene er "flatere" enn de litt større, runde som de fleste er vant til. Men de er like gode, om ikke bedre! Perfekt dessert-snacks eller når du har lyst på noe søtt. 

:)

Neste uke sier jeg byebye til sosialliv og hei-hei til sommerjobb både her og der. Neste helg skal jeg i bryllup i Kristiansand og helga etter der er det endelig tid for litt sommerfølelse da jeg og sambo flyr ned til Tyrkia. Lenge leve charterturer når man ikke har noe bedre alternativ. 

Også er jeg så j.... glad for at fotball-EM med "EM-studio før og etter kampen", "kamp-analyser", "målstatistikk" og annet mas straks er over. Jeg mener, nå er det jo klart for Tour de France døgnet rundt på TV og i avisene i stedet. Og med det følger helt sikkert "Tour de France-oppvarming", "Tour de France-studio", "Tour de France-trøye-analyse" med mer... Jippiaeyo! Eller ikke.

Men OL i London blir hvertfall gøy å følge med på, sånn seriøst. OL er bra. 

 Ja, også skal jeg kjøpe meg ny MacBook. Min gamle begynner å leke med tålmodigheten min - ikke vil den laste ned iTunes og da kan jeg heller ikke leke med iPhone`n via Mac`n, ikke vil den støtte den nyeste Java-oppdateringen som jeg trenger for å logge meg inn i nettbanken og da blir mamma gal fordi jeg ikke overfører penger for de høye mobilregningene mine, og ikke vil den starte uten at strømledningen står i, men photobooth funker da hvertfall. Vi snakker underholdning på høyt nivå!

Jeg tenker "hakeimplantant og oppstoppernese? Eh, neeei... jeg klarer meg fint uten"Det er en helt normal søndag med andre ord. 


- Silje Bjørnstad - 

Matbloggtoppen Matprat