hits

august 2011

Jeg har fått dilla på....

....Solsikkekjerner! :D

 Jeg bruker de som topping på havregrøt, i salater, i wok og i hjemmelagde knekkebrød. Jeg kan faktisk bare maule en spiseskje eller to med dette fordi det er så god og fyldig nøtteaktig smak på disse. 
Solsikkekjerner brukes veldig ofte i bakverk, både i deigen og som pynt. Smaken fremheves ytteligere ved varmebehandling, rist solsikkekjerner på bakepapir eller i tørr stekepanne. (Bare husk å vær obs på tiden da det tar kort tid før de får farge).

Et annet forslag er å ha 1-2 spiseskjeer i frokostblandingen eller i yoghurten. 

Grunnen til at jeg har fått øynene opp for solsikkekjerner er på grunn av de superdigge solsikkerundstykkene fra "Godt Brød - et økologisk bakeverksted".


(Dette er favorittfrokosten for øyeblikket: Solsikkerundstykke med dijonsennep, kalkunskinke, salat, agurk og paprika - alt økologisk, fra "Godt Brød". Er jo ikke akkurat billig i lengden, men det er såååå godt!!!) :)

Solsikkekjerner/solsikkefrø er sunn snacks som har et høyt innehold av sunne næringsstoffer som for eksempel sunt fett, antioksidanter og proteiner. Men husk at det har høyt kaloriinnhold (100 gram gir ca 560 kcal, 1 spiseskje gir ca 56 kcal), så ikke spis en pose om gangen om du er bekymret for vekta liksom. 

Det var dagens lille tips fra meg, namnamnam! :)

- Silje Bjørnstad - 

 

Røde roser er alltid stas.

Da jeg kom hjem fra jobb i går kveld ble jeg overrasket med strøken leilighet, levende lys og røde roser!Joakim hadde kjøpt 4 store roser som lukter kjempenydelig, "4 roser der hver rose symboliserer  hvert år jeg har kjent deg", fikk jeg vite.Og sånne ting blir man jo glad av, og igjen, det er så utrolig viktig at man tar vare på hverandre, også i hverdagen. Å fortelle at man setter pris på hverandre og å gi hverandre komplimenter (også til ukjente) gjør verden til et bedre sted å leve. 

 

- Silje Bjørnstad - 

Vi snakkes til jul.

I dag var det introdag på skolen, vi begynner for FULLT med BIOKJEMI og KJEMI neste uke. Skoledagene er fra 10-15, og er omtrent fra mandag til torsdag hver uke.

Jeg vet at høsten kommer til å bli en travel periode med mye skole og generelt mye jobb på flere ulike plan. Og akkurat nå sitter jeg med 3 forskjellige jobblister og skoletimeplan for å prøve å få ting til å gå opp.Er jo virkelig noen steder det bare kræsjer ved at jeg er satt opp to ulike steder samme kveld og lignende, så vil gjerne få ordne opp det så fort som mulig.

En ting er helt sikkert, jeg hadde virkelig ikke klart meg uten post-it-lapper, kalendere, avtalebok eller huskelapper på mobilen...

Resten av denne uka er forøvrig også egentlig ganske greit fylt opp. I morgen er det skole, personalmøte hos den ene av mine tre arbeidsgivere, mens jeg på kvelden skal forsøke å komme meg til ei venninne der vi er flere som skal treffes. Det blir jo koooos da. På torsdag må jeg hente pensumbøker, et annet ærend i byen 12.15, også håper jeg å få trent sammen med ei venninne på ettermiddagen. På fredag blir det litt "partyparty" før jeg må ta en tidlig kveld. På lørdag skal jeg nemlig på dagvakt på Side2, og på søndag skal jeg også på dagvakt på Side2.

Mulig jeg ikke blir så aktiv i sosiale sammenkomster de neste månedene, men med andre ord, livet ruller og går som bare det.

Håper alle nyter siste rest av sommeren!!

- Silje Bjørnstad -

 

Helgen <3

Helgen ble tilbrakt med mamma og pappa og to firbeinte nydelige skapninger på hytta.

På lørdag gikk vi "munkebeitsetra-gåmarsj", en årlig gåtur på cirka to mil tilsammen, og det var første gangen jeg gikk denne løypa.Startpunktet var ikke langt unna hytta vår, og deretter gikk vi en liten del av "Pilegrimsleden", og vi krysset til og med over til Rendalen kommune før vi var fremme.


"Grenseskiltet"


Jeg og Lexie venter på resten av gjengen vår. Lexie nektet å gå videre før mamma og pappa tok oss igjen..


Et  stk blaut bikkje og et stk blaut Silje er kommet frem til setra. Med andre ord: Halveis! 
På Munkebeitsetra kunne man kjøpe vafler, kaffe og saft, samt pultost, smør, fløte og rømme for den som ville ha med seg det hjem.


"Kiosken"Deretter var det samme stien tilbake, og selv om det regna litt for mye til tiden var det en herlig og god lørdagstur! 

Etter nesten 5 timer ute i regnet var det ubeskrivelig deilig å komme inn i hytta igjen, ta seg en varm dusj og sette seg foran peisen med det nye "Shape Up"-bladet. Det eneste negative er (de obligatoriske) gnagsårene og vannblemmene som dukker opp på beinet etter en slik tur, men det er jo helt klart verdt det uansett. Mobilkamera..

Nå er jeg tilbake til Oslo og neste uke starter skolen, skrives mer da. :)

- Silje Bjørnstad - 

Status:

Stikker på hytta og kommer til Oslo søndag ettermiddag.

God helg til alle! :)

- Silje Bjørnstad -

Jeg har tatt helg.

Den siste helga før skolestart skal jeg tilbringe sammen med mamma og pappa og to firbeinte på hytta i Trysil. Jeg tenkte at det ville bli deilig å komme seg litt utenfor Oslo før skolesemesteret og høstens planer begynner for fullt til neste uke, for da kommer det nok til å gå i ett frem mot jul. Så i dag reiste jeg hjem til Åsnes, og i morgen reiser vi opp på fjellet!! :)

På vei hjem fra rutebilstasjonen nevnte mamma at det er en sånn årlig turmarsj som går i fjellet hvor vi har hytte, og denne marsjen er nå til lørdag. Gåturen er på 1 mil inn mot en seter og tilbake igjen samme vei. På seteren selger de blant annet  hjemmelaget ost og smør, de har vaffelkafe og lignende. Gjett om jeg ble gira på å gå den turen a!! En gåmarsj på til sammen 2 mil med vaffel&kaffe-pause halveis i "løypa" på ei seter langt fra hverdagsmas og bileksos, høres jo bare ut som en kjempeherlig og god turdag for min del!! :) 

Sara bruker det uskyldige og stakkarslige "værsåsnill-å-gå-tur-med-meg-i-kveld-da-Siljeeee"-blikket sitt. Og jada, det funker.. Mens Lexie er sliten etter at vi har lekt med ball. :)

Nydelige er de da hvert fall, eller?!  :)

- Silje Bjørnstad 
 

Dagens kliss: Verdens beste kjæreste

Aaaah, i kveld jeg kom over et tidligere blogginnlegg som Joakim skrev noen uker tilbake når jeg var ute på tur i Asia... Hvor kul kjæreste er ikke jeg liksom, først 6 mnd i Spania og deretter 6 uker i Asia.... "Im sorry". 

Men uansett da, han er bare helskjønn denne mannen her, sjekk ut tøffelinnlegget over alle tøffelinnlegg, MED SANG OG VIDEO!! 

Klikk her: 7.mai Offisiell tøffeldag.

Jeg husker at jeg satt i Penang i Malaysia da jeg så denne videoen for første gang. Jeg ble litt sjokkert, litt flau, men veldig sjarmert.  Han er da herlig da!! "Tøffelen" min. 

 

Mulig jeg kommer til å sove alene noen netter fremover etter at dette innlegget er blitt publisert, men siden han selv har lagt det ut på nettet så kan han skylde seg selv.  Hihihi..

- Silje Bjørnstad - 


Klar for Elixia, og snart klar for helg!

Selv om det er mange studenter som begynner på skolen igjen denne uka så begynner ikke jeg før i neste uke. Det semesteret som venter meg har visst rykte på seg å være det tøffeste fra hele bachelorgraden i ernæring, så det kan bli en spennende høst for å si det sånn. Det blir mye kjemi, mye pensum på engelsk og mye lesing. Med andre ord, mye skole.

Men den siste helgen før skolestart drar jeg på hytta i Trysil sammen med mamma og pappa. Blir utrolig deilig oppladning før skolen starter for fullt neste uke. Håper hvertfall på oppholdsvær slik at det kan bli noen flotte og gode toppturer på fjellet og kanskje fisketurer! :D Jeg elsker jo å fiske, selv om jeg ikke tør å ta av fisken på kroken...

Nå skal jeg straks på Elixia sammen med ei venninne, vi skal på "step&styrke". Digger gruppetimene på Elixia!! Instruktørene er råflinke og motiverende. 
Må bare få i meg espresso`n, and im good to go!

 

Ha en nydelig onsdag. <3

- Silje Bjørnstad - 

Tirsdagsmoro

God formiddag! Jeg har nettopp vært å henta tre billetter til litt moroaften. (Selv om kan se ut som jeg holder bare to billetter i hånda..)I dag tar jeg nemlig med meg verdens beste onkel ut på bursdagsmiddag og deretter på Stand Up show på Latter her i Oslo. Onkel har bursdag til helga, men siden han er opptatt selve bursdagsdagen så skal jeg og Joakim feire han i kveld. 

Gleder meg!

Ha en nydelig tirsdag!

- Silje Bjørnstad - 

 

Enkel grønnsakssuppe

Noe av det jeg liker best med Oslo er de fristende utenlandske frukt&grønt-sjappene med alle slags mulige frukter og grønnsaker, samt krydderier, oster, sauser og nøtteposer og mye annet godt og spennende.

Min favoritt er helt klart den populære butikken "Sultan" på Grünerløkka, ferske og gode råvarer til en billig penge.

Vi er fortsatt i august måned, men siden det omtrent er minusgrader og regnet bare pøser ned er det ingen tvil om at høsten er på vei. Så etter en gåtur i regnet her om dagen fikk jeg så lyst på grønnsakssuppe - sunt, enkelt og GODT!

Fra "Sultan" kjøpte jeg med meg pastinakk, purre, hodekål og kålrot. Sammen med gulrøtter og grønnsaksbuljong ble det en smakfull og mettende grønnsakssuppe. Prøv den og spis den som en varm lunsj, enkel middag eller varmende kveldsmat nå som gradene synker og høstfølelsen kommer snikende.

Jeg lager alltid en større porsjon når jeg først skal lage suppe slik at jeg enkelt kan varme den opp igjen dagen etter som et mellommåltid eller lignende. Hjemmelaget er og blir best! Posesupper er veldig enkelt i hverdagen, men lager du suppa selv slipper du alle fancy tilsetningsstoffer og ikke minst så haaaater jeg den sterke saltmaten som finnes i omtrent alle posemat-løsningene. 

Anyway.... Jeg har liksom ikke noe eksakt mål når det gjelder suppelaging, men det jeg brukte denne gangen tror jeg blir omtrent 3 porsjoner:

1/2 hodekål
1 pastinakk
3 gulrøtter
1 kåltot
Purreløk
1- 2 Grønnsaksbuljong
Vann

Skjær og del opp alle grønnsakene. Kok opp ønsket mengde vann (jeg bruker egentlig lite vann i grønnsakssuppe, til det så vidt dekker over grønnsakene). Bland ut 1-2 buljongterninger i vannet og la det koke opp. Tilsett deretter hodekål, gulrot og kålrot og la dette koke 5-6 minutter. Ha oppi pastinakk og purre, og la alt koke på lav-middels varme til grønnsakene er blitt møre. Krydre etter eget ønske. Pynt opp med friske urter som for eksempel oregano, gressløk, eller rosmarin i suppeskåla like før servering. Da ser det bedre ut samt at suppa får en ekstra piff i smaken. :)

Enjoy!

 

- Silje Bjørnstad - 

Fordi jeg fortjener det.

Gjett hvordan jeg starter denne uken... Jo, med 1-times aromaterapimassasje på et massasjesenter her på Grünerløkka i Oslo. Fordi jeg fortjener det. (Og fordi jeg har fått lønning... Hehe..)

Så det så. Viktig å unne seg sånne ting av og til, det er veldig viktig å kunne koble helt ut iblant.  Så da ønsker jeg alle en god mandag og en god start på en ny og herlig uke!

- Silje Bjørnstad - Ta vare på hverandre. :)

"Joakim Haugnes AS"

Nok en jobbekveld for min del denne lørdagen, men det gjør meg ingenting :)

Har hittil hatt en herlig dag og det ble lunsj med to nydelige og herlige venner, Anne Marthe og Elin, på Godt Brød, før vi tok turen ned til sentrum der jeg (selvfølgelig) havnet på en etterlengtet shoppingrunde. Til slutt satte Elin og Anne Marthe seg ned på trappa til H&M mens jeg traska rundt i de siste butikkene jeg ville inn i. Hehe.

Ellers så ble plutselig leiligheten vår denne uka fylt opp med orkideer og noen andre blomsterkvister som Joakim har fått i forbindelse med at han har åpna sin egen Rema 1000 butikk!! Han har fåt blomster av familie og regionskontor som er tatt med hjem.Yeeeeah, kjæresten min er blitt "Joakim Haugnes AS" og "Rema 1000 Rosenhoff" er det som tydeligvis kommer til å være den eneste butikken jeg får lov til å handle i i månedene fremover. Men butikken er skikkelig fin og jeg er faktisk ganske så stolt av typen min som nå jobber 24 timer i døgnet for å sørge for at ting blir ordentlig gjort med varebestillinger, kunder, oppgjør osv osv osv osv.. For det er en hel del som hele tiden skal være 100 prosent for at alt skal funke optimalt.

Skal knipse noen bilder neste gang jeg skal innom butikken for å enten lese alle treningsbladene og sladdernyhetene i "Se & Hør" og "Her og Nå".

Men nå skal jeg få opp den j.... korken på Imsdal-flaska som har satt seg bom fast før jeg stikker på kveldsvakt.

Ha en nydelig lørdag!

- Silje Bjørnstad -

Blomkålpure = kjempenam!!

Jeg har endelig fått meg stavmikser, og gjett om den skal brukes flittig fremover til å lage deilige supper, purèer og så videre.Idag prøvde jeg meg på blomkålpurè, og dæven døtte det er digg!! Dagens middag var kyllingfilet med blomkålpure og kokt gulrot - N A M !!!

Sånn lagde jeg min purè:

1 blomkål som skjæres opp i mindre buketter og kok de møre i melk (du kan også tilsette litt vann slik at kokevannet blir en blanding om du vil). Kok cirka 5-6 minutter, det avhenger av hvor store blomkålbukettene er, men stikk en gaffel i de for å sjekke. Deretter silte jeg ut melken i en annen kjele, ta vare på litt av dette som du kan spe med for å få en glatt og fin blomkålmos.


(Blomkålen er klar for å "stavmikses". Ja, det er mobilkamera....)


Ta stavmikseren over blomkålen og tilsett litt og litt varm melk. Du kan også tilsette litt matfløte og en smørklatt for enda mer smak, men jeg liker best mine grønnsaker "rene i smaken". Bruk stavmikseren til pureèn er i glatt og ønsket konsistens. Blomkålpurè har en søtlig smak og kan brukes til det meste til ulike kjøttretter eller som tilbehør til tapas eller vegetarrett.

At jeg ikke har prøvd å lagd dette før?!? Så enkelt og så raskt å lage!

ENJOY!

- Silje Bjørnstad -

Frokost - kanskje det viktigste og det beste måltidet om dagen.

GOD MORGEN!! :)


Aaaaah, finnes det noe herligere enn lukten av nytrukket kaffe om morgenen?Jeg er avhengig av kaffe, og hvertfall om morgenen, og jeg er avhengig av å få i meg frokost ellers så fungerer jeg ikke. (Og da blir jeg kjip å ha med å gjøre, hehe).


(Før var havregrøt favoritten, men nå er det dette som regel det min frokost består av: Knekkebrød, egg, kalkunskinke, agurk, paprika og en eller annen slags type frukt. Dette gir meg en god start på dagen og holder meg mett og full av energi lenge utover formiddagen. Sunt, næringsrikt og DIGG!!)


Frokost for meg er kanskje det beste og ikke minst det viktigeste måltidet om dagen. Det er mange meninger om frokost, men for meg er det utvilsomt "et must".

Flere studier og ernæringseksperter konkluderer med at frokost blant annet er med på å øke prestasjonsevnen og konsentrasjonen din slik at du holder ut lenger utover dagen. Mange opplever også å ha mindre hodepine og generelt har mer energi og er i bedre humør. For de som ønsker å gå ned i vekt viser også flere forskningsresultater at de som spiser en næringsrik og sunn frokost bidrar til å holde et stabilt blodsukkernivå og dermed at man at lettere unngår eventuell småspising og "lette snacks-løsninger" senere utover dagen. Frokost kan også bidra til å reduserer det farlige LDL-kolesterolet.

Ellers så står er det nok en jobbehelg for min del. Ønsker alle en god helg!

- Silje Bjørnstad -

 

Oslo-Grimstad, Grimstad-Oslo

Da har jeg vært nede og jobba i Grimstad i 5 dager og 4 netter. Og nå er jeg tilbake i Oslo og veldig klar for å sette tennene mine i denne herlige godbiten fra "Godt Brød" - et økologisk bakeri med supernyyyyyydelige og smakfulle brød- og bakevarer hvor alt er økologisk.

Jeg har fått dilla på "Solsikke-rundstykke med sennep, kalkunskinke, salat, agurk og paprika". Dere MÅ prøve det solsikkerundstykket på "Godt Brød", det er så godt!! Men i dag var de dessverre utsolgt for dette (jeg var der 30 min før det stengte og så kunden foran meg bestille det siste.... arrrrr ) så da ble det sesamrundstykke i stedet, og det var jo ganske digg det også.

 

Det var dagens anbefaling.

- Silje Bjørnstad -

 

Work work work - og jeg liker det.

Sommerturnusen hos Side2 er done, og jeg skal ikke tilbake dit igjen før slutten av august.

Men jeg har jo en jobb til, jeg er nemlig "personlig assistent" som det heter så fint. Dette vil si at jeg assisterer funksjonhemmede med daglige og praktiske gjøremål de ikke kan utføre selv. Dette kan for eksempel være ulike innkjøp, sekretærjobb, kontorarbeid, matlaging, husarbeid og så videre.

Jeg er assistent for to ulike personer som begge sitter i rullestol (uavhengige av hverandre, altså to ulike arbeidssteder), og dette er virkelig en jobb med mening. Man lærer seg å sette pris på de mest banale og hverdagslige ting som man tar for gitt at "alle" kan, men det er faktisk ikke slik. Tenk om du for eksempel hver dag måtte ha noen til å åpne dører, henge opp tøy, eller få noen til å betale med bankkort bare fordi du rett og slett er fysisk hindret til å gjøre det selv. Og dette er bare de små tingene...

Uansett, ALLE kan bli personlig assistent, pensjonister, studenter, de uten høyere utdanning, gamle og unge, heltid- og deltidsansatte. Som arbeidslederne selv sier: Personlig assistent: Et serviceyrke du ikke kan utdanne deg til!

Informasjon hentet fra hjemmesidene til ULOBA.no :

For personlig assistent

Et serviceyrke du ikke kan utdanne deg til!

Assistentyrket
Personlige assistenter i ULOBA er i et serviceyrke med ryddige arbeidsforhold. Assistenjobben er å yte service og assistanse slik at din arbeidsleder kan leve sitt liv slik han/hun ønsker. Din arbeidsleder er funksjonshemmet, og har derfor et praktisk assistansebehov. ULOBA er formell arbeidsgiver.

Å være personlig assistent i ULOBA:

  • er nyttig og meningsfylt.
  • er variert og ofte fleksibelt.
  • gir en nær relasjon med arbeidsleder.
  • er å legge sine egne ting til side for å yte god service.
  • vil si å få opplæring og veiledning direkte fra den som "har skoen på".
  • betyr at du får lønn og alle andre formaliteter ordnet av ULOBA.
  • betyr gode og ryddige arbeidsforhold.

Assistentrollen

Er en personlig assistent en støttekontakt, hushjelp, kokk, vaktmester og butler i en og samme person? - Svaret er enkelt: En personlig assistent bidrar med service og assistanse, slik at arbeidsleder kan levet livet slik han/hun selv ønsker.
  1. Assistentyrket er et variert serviceyrke, ikke et omsorgsyrke.

  2. Det er arbeidsleder som leder og definerer hva assistentrollen skal fylles med. Din arbeidsleder er din nærmeste personalleder.

  3. Kjernen i assistentrollen er å bidra med service og assistanse, slik at arbeidsleder kan leve det livet han/hun selv ønsker.
Så de neste ti dagene skal jeg altså jobbe som personlig assistent, først to kvelder her i Oslo hos den ene arbeidslederen, og på søndag så reiser jeg ned til min andre arbeidsleder som har sommerhus i Grimstad (wheeee!!:) ) og skal jobbe der til torsdag neste uke. Fredagen, dagen etter, er det helgejobbing hos den første arbeidslederen igjen.
Med andre ord, hvis det blir lite blogging vet dere grunnen , men jeg tar jo med meg laptop ned til Sørlandet og satser på noen oppdateringer der ifra. :)
Enn så lenge må alle nyte augustmåneden og de siste dagene i årets sommer (som har gått så altfor for, som alltid..).Og dette trynet ønsker alle en god helg!
- Silje Bjørnstad -

Dagens middag, og ikke for å skryte meeeeen...

... Jeg lager seriøst verdens beste vegetar-risotto!!! Og verdens beste risotto lages helt uten risottoris, hvitivin eller parmesan som man ofte får på restauranter og sånn! Nydelig!

Nå er ikke jeg glad i verken hvitvin eller parmesan, så det er ikke i oppskriften.

Hemmeligheten er hvitløk og det å ta seg god tid når risottoen lages slik at smakene får smakt seg og at risen får  sånn "seig/klebrig" risotto-utseende. :)

 

Så i dag ble det middag med kun FEM ingredienser, men så utrolig mye og deilig smak.

 (MOBILKAMERA... Og det her var bare porsjon nummer èn...)

Risotto med hvitløk, gulrot og mais, samt kokt brokkoli ved siden av. HERLIG!!! (og selvfølgelig fersk gressløk på toppen, jeg har fått helt dilla og har gressløk på ALT for tiden.

Ferske krydderplanter og urter smaker så mye bedre enn krydderglassene, og det er jo ikke dyrt heller, så det anbefaler jeg absolutt å prøve.

Oppskriften har jeg lagt ut tidligere, klikk her!

- Silje Bjørnstad -

 

SÅ SYNES JEG ALLE KAN LESE DENNE ARTIKKELEN JEG SKREV FORRIGE UKE TIL Å BLI INSPIRERT TIL Å MØTE HØSTEN MED ET SUNT KJØKKEN MED HERLIGE INGREDIENSER I KJØLESKAPET OG ELLERS I SKAPENE.  :)

 

 

 

Roastbiffsalat

På varme og solfylte sommerdager smaker det ekstra godt med salat for min del. I går ble det roastbiffsalat til middag for meg og samboeren, og det smakte DIGG!!!!!

Oppskrift 2 pers:

200 gram fersk roastbiff (Kjøp fra en kjøttdisk på butikken, det kjøttet smaker tusen ganger bedre enn de tørre roastbiff-påleggpakkene)
1/2 agurk (Gjerne økologisk)
1/2 isbergsalat
1 gul paprika
1 rød paprika
1 boks mais
1 sjalottløk/Fersk gressløk (Sjalottløk til Joakim, gressløk til meg)

Del opp alle ingrediensene i biter og dryss over oppskjært sjalottløk eller gressløk.


(Igjen, mobilkameraet yter ikke rettferdighet for hvor nydelig dette både så ut og smakte)


Noen norske jordbær ved siden av smaker fantastisk, enten i salaten eller som dessert ;)

Enjoy!

- Silje Bjørnstad -

Mmmmmm-markjordbær!

I dag skal jeg inn igjen til Oslo og skal straks gjøre meg klar for avreise.. en busstur så aaaaaltfor kjedelig og lang, men har hvertfall fått meg skyss til fra Flisa til Kongsvinger, og er veldig takknemlig for hver eneste time jeg slipper å sitte på et buss-sete! :)

Men tidligere i dag gikk jeg en times tur i skogen, ingenting er bedre enn å gå alene, ikke tenke èn tanke, men bare nyte frisk luft og stillheten. Og på hjemveien fant jeg masse herlige markjordbær! (Mobilkamera yter dessverre ikke rettferdighet for de knallrøde bærene..)

Så da plukket jeg med meg en håndfull og "pyntet" opp dagens lunsj: Havregrøt med melk.

Det er lenge siden jeg har kjent den søte og deilige markjordbærsmaken, for det er jo så godt!! 

Digg var det hvert fall!

Men nå må jeg løpe for å pakke og reise innover igjen til hovedstaden.

Ha en nydelig tirsdag!! :)

- Silje Bjørnstad - 

 

 

Dette er det beste ordtaket/motto/visdomsord - alt.

Fant nettopp en søt liten bok, her hjemme hos mamsen og papsen, med navnet

"En liten bok om følelser til en spesiell venn". 

Og der står det flere små, søte vers, men dette er definitivt min favoritt:

 

"Du kan ikke ha for mange venner, eller sko."

:) 

- Silje Bjørnstad -  

Matbloggtoppen Matprat