hits

oktober 2015

Storfint lørdagsbesøk

I hele dag har Oslo vært mer eller mindre tåkelagt, men det har likevel vært helt topp å være ute i høstlufta. Og i alle fall når hu her er med:

 

For jeg passer nemlig verdens beste og fineste Lexie til i morgen. Så kort fortalt så er styrketrening og laptop byttet ut med skogsturer og ballkasting. <3

 

- Silje Bjørnstad - 

 

Gira på å trene bein og rumpe? Prøv denne økta

God fredag!

Ah, det sikreste tegnet på at det nærmer seg helg er de ukentlige tunge markløft-settene ;) 

For min del er dette en økt som virkelig får det til å brenne i lår- og setemuskulatur, og jeg blir grisesvett fordi jeg ikke er vant med å trene med "korte pauser".. He he. 

Er du gira på å prøve så ser økta slik ut:

5x5 eller 3x5 (3 settx5reps) markløft (annenhver hver uke)


3settx15-20 reps knebøy/frontbøy (annenhver uke)

3 sett x 8 reps på hvert bein utfall med stang foran 4 sett x 10 reps på hvert bein gående utfall med vekt over hodet

Settene kjøres med 2-3 minutters pause (ta lengre pause på settene hvis du er nybegynner!!!).

Jeg blir i alle fall helt kjørt med gelébein etter denne økta som er 1 av 5 økter jeg kjører i uka nå. Dette programmet skal jeg trene frem til nyttår. Fokus er selvfølgelig å bli sterkere ved å trene baseøvelser og å bygge overkropp (særlig rygg og skuldre). 

Enjoy ;)

Og god helg!

Bare tre dager til jeg befinner med i (forhåpentligvis) sydenvarme på Fuerteventura. :D

- Silje Bjørnstad - 

Film: "Det sitter i hodet".

Hvorfor er jeg så trøtt for tiden??? I natt sov jeg 9,5 time og når jeg kom hjem fra trening hadde jeg mest lyst til å legge meg ned igjen for å sove mer. Men jeg gjorde ikke det da, må jo gjøre noe fornuftig også (les: hjemmekontor-jobbings). 

Dagens økt ble derimot mye bedre enn forventet. Øya og hodet var trøtt, men det hjelper tydeligvis å psyke seg opp når det trengs som mest.

Setningen som gikk igjen på repeat i hodet mitt i dag var: "Det sitter i hodet, DET SITTER I HODET!". 

Som Lasse Tufte skrev på Instagram tidligere i uka: "Stort sett så sitter de aller fleste begrensningene i hodet - man kan hvis man vil eller må".

Så dagens økt ble pullups med ekstra vekt (7,5 kg x 5 reps, 7,5 kg x 4 reps, 5 kg x 5 reps, 5 kg x 4 reps), dips med ekstra vekt (20 kg x 6 reps, 20 kg x 5 reps, 15 kg x 5 reps, 15 kg x 5 reps), brystpress med hantler, roing i kabel, arnold press, nedtrekk myo-reps og hengende beinhev. 

video:pullups5repsx75kg

video:6repsdips

Da kom endorfinrusen også: 


;D

Åh, så må jeg bare vise frem happyface-trynet mitt etter at Fredrik kom hjem fra Mammutsalg og hadde kjøpt flere plagg til meg:

Nå har jeg flytta inn i denne bamseaktige fleecegenseren og kommer sikkert til å ha på meg denne resten av uka. Er så digg!!!

 

Ha en herlig torsdagskveld! 

- Silje Bjørnstad - 

Questbar-test og boksing i kengurudrakt

I dag har jeg kanskje hatt den morsomste jobbdagen på Side2 noensinne. 

Jeg og to kolleger tok nemlig turen til Oslo Gladiators der vi testet 5 ulike aktiviter. Vi snakker blant annet kenguru-boksing og hinderløype i oppblåsbar bane, og herregud som så gøy det var.

Jeg lo så mye av den kengurudrakta at jeg ikke klarte å stå oppreist.  

Jeg skal ikke avsløre for mye her, for saken kommer selvfølgelig på Side2 (MED VIDEO), og jeg gleder meg sånn til å se resultatet!

Senere ble det testing av Quest-bars, de proteinbarene som tilsynelatende "alle elsker", men personlige så er jeg ikke en stor fan. Noen av barene kan fungere til nød, men smaksmessig er disse barene ingen smakshøydare for min del.

Det var egentlig resten av gjengen i Side2 enige i, men les mer om testen når den blir publisert på Side2.no, og der gir jeg også en liten kommentar angående næringsinnholdet i quest-barene ;)

Nå er det straks trening! :D

- Silje Bjørnstad - 

 

Fredagsdate

THANK GOD IT`S FRIDAY!! Eller FRIYAY som jeg gjerne kaller det :D

Dagen starta med gåtur med Tico (vovsen som er på besøk i to netter), før det ble formiddagsdate med markløft, knebøy, front-utfall og gående utfall pluss mageøvelser. 

 

Puh! 

Så ble det en gåtur-date sammen med Tico igjen på ettermiddagen i ettermiddagssola. 

Åh, det er så koselig med hund!

Og neste helg skal jeg passe Lexie her i Oslo, gleder meg allerede <3

Så har de to treningssakene jeg nevnte tidligere i uka blitt publisert:

Saken om styrkeløft: - Her er det null fokus på fresh treningstøy og rumpa 

Og her er saken om Vincent (7) og pappa Kim (28) som trener kroppsvekttrening og street workout

God helg!

- Silje Bjørnstad - 

Milepæl

I dag reppa jeg 20kg ekstra i dips for første gang, og det ble 5 reps på ett sett. Det er egentlig ikke noe mål jeg har hatt, men likevel så er det veldig deilig å kunne ta flere reps på det som var 1 repetisjon maks for en tid tilbake. :p

Det er liksom noe med de blåe 20kg-vektskivene ass. Det er liksom en milepæl å ha 20 kg ekstra mellom beina - hah! Uansett hvor rart det hørtes ut som!...

video:dips20kgx5

Uansett, armene mine ble så daue etter det første settet slik at det holdt med det ene settet med 20kg-vektskive i dag. Så da ble det 15 kg (4 reps) og 10 kg ekstra (2x6reps) på de tre siste settene. 

Nå er jeg blitt hundepasser (hunden til ei venninne) for de par neste dagene, det passer perfekt med hjemmekontorjobbings ;) 

Så da blir det nok mer hunde-update i morgen :D Nå må jeg ut å lufte det firbeinte vesenet. 

- Silje Bjørnstad - 

Shape it up!

God onsdag! :D

I dag fikk jeg denne herlige overraskelsen i posten: 

Ny utgave av Shape Up!! :D Ah, månedens høydepunkt!

 

Jeg bidrar med artikkelen "Tenk deg sterkere" som handler om mental trening og ellers så er det selvfølgelig mye annet bra snacks å finne i bladet. For eksempel "Treningsprogram: Sterke skuldre og rygg", "Veien tilbake - tre jenter om forholdet til mat og kropp", "Stor test av proteinbarer" og masse annet treningsstoff og fristende, næringsrike matoppskrifter. 

 

Hey ho, gotta go! Jeg er så klar for heeeelg! Men det er litt mer jobbings  noen dager til før den tid. 

- Silje Bjørnstad - 

Da jobben består av dette

Dette er rett og slett treningsglede og jobbglede i skjønn harmoni: For i forrige uke så var jeg og noen Side2-kolleger på besøk Christiania Atletklubb der vi skulle få en innføring i styrkeløft - altså knebøy, benkpress og markløft. Det er så utrolig viktig å være bevisst på teknikken og hvordan man løfter, og selv om jeg er godt kjent med disse baseøvelsene, så er det alltid så inspirerende og motiverende å få tips fra de som virkelig vet hva de snakker om. Og ikke minst så håper vi jo på at Side2-artikkelen (som ikke er publisert ennå - den kommer i løpet av uka ;) ) vil bidra til nettopp inspirasjon og motivasjon. Og selvfølgelig at folk blir litt mer bevisst på hvordan de løfter ;)

Men i forrige uke så møtte jeg også Kim fra Team Physix og hans herlige sønn Vincent på seks år. De to viste oss imponerende triks og street-workout-kombinasjoner i en treningspark her i Oslo. Sååå imponerende og kult å se hva folk kan få til! 

Begge disse artiklene blir altså publisert på Side2 i løpet av uka og er MUST-READ-STUFF. Det er selvfølgelig video i artiklene også.

Ah, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg elsker jobben min.:D

Ha en herlig tirsdag!

- Silje Bjørnstad - 

Kjøttfri mandag: Spicy gulrotsuppe

God mandag! :)

Høst er "tid for suppe" for mange og i dag står det en mettende og supergod vegetarisk suppe på menyen. Denne suppa fikk jeg servert i forrige uke på "veggismiddag" sammen med to venninner og NAM NAM NAM!!! Denne er virkelig supergod og alt annet enn kjedelig. 

Oppskriften er hentet fra Trines Matblogg:

Olje med nøytral smak til steking (for eksempel rapsolje)
1 stor rødløk, grovt hakket
4 hvitløkfedd, grovt hakket
1/2 rød chili, finhakket
2 ss revet ingefær
600 gram gulrøtter, i biter
1 ss spisskumminfrø, knust i morter eller spisskumminkrydder. 
200 gram røde linser (skyll linsene før du har de i suppa)
1,2 liter grønnsakskraft/buljong
1/2 ts kajennepepper (smak til)
Saften fra 1/2 lime (smak til)

Fres løken i litt olje til den er blank og myk, og tilsett deretter hvitløk, chili, ingefær og spisskummin, og la det få surre i noen minutter. Tilsett gulrøtter og røde linser.  La dette surre i cirka ett minutt før du tilsetter kraft og deretter gir hele suppa et oppkok. La suppen koke til gulrøttene og linsene er møre, cirka 10-15 minutter. Så bruker du en stavmikser til å blande sammen suppa til den får en jevn konsistens. Smak til med kajennepepper og eventuelt litt salt, og deretter med litt limesaft.

Server suppa med en klatt rømme eller yoghurt og et godt brød. Enjoy! :)

- Silje Bjørnstad - 

 

Film: pers i pullups (14 reps)

Ka-boom. :D

Det begynner å bli noen måneder siden jeg persa i pullups, men så har jeg også gått opp noen kilo i vekt slik at det er tyngre last å dra oppover, så derfor var det veldig gøy å ta 14 pullups ganske spontant i dag. 

Grunnen til at jeg ville teste maks var fordi jeg tangerte persen på 13 pullups i forrige uke når jeg skulle trene maks-rep-pullups. Og i dag ble det 14 reps - JA HAKA ER OVER STANGA OG ARMENE ER STREKT UT I BUNNPOSISJON PÅ ALLE REPETISJONENE ;)

Så det er dagens viktigste nyhet denne søndagen ;p

video:14pullups

Nyt resten av helgen! :D

- Silje Bjørnstad - 


Sunnifisert eplekake med utregnet næringsinnhold

Hei og god lørdag! 

I dag, 17.oktober, feires Epledagen her til lands og i den forbindelse blir det sunnere og næringsrik eplekake her på bloggen. I stedet for sukker er det brukt sukrin og sukrin gold, i stedet for hvetemel er det brukt havremel og det er også brukt kesam da dette gir et saftigere bakverk-resultat. 

Oppskriften er inspirert av en oppskrift fra matbloggeren Linda Stuhaug. 

Du trenger: 

2 egg
60 gram sukrin 
80 gram havremel (knus havregryn hvis du ikke har havremel)
130 gram kesam (jeg brukte mager kesam)
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts vaniljepulver (eller bruk frøene fra 1-2 vaniljestang)

Eplefyll:
2 epler
1 ts kanel
2 ss sukrin gold

Pisk eggedosis av egg og sukrin, bruk en håndmikser - det tar noen minutter å få en luftig eggedosis. Vend forsiktig inn kesam i eggedosisen og tilsett deretter tørrvarer. Bland sammen til en jevn røre - du kan eventuelt tilsette noen spiseskjeer med vann/melk hvis du synes røra er tørr, men jeg hadde ikke noen problemer med dette. Ha røra i en form med bakepapir (Jeg brukte en ildfast form på cirka 15x18 cm fordi jeg ikke har en firkantet kakeform, dette gikk helt fint :) )

Skjær opp eplene i båter og bland disse sammen med kanel og sukrin gold i en boks. Ha boksen i mikrobølgeovnen i 1,5-2,5 minutter slik at eplene blir karamelliserte. La eplene avkjøles litt før du dytter de forsiktig inn i kakerøren. 

Stek kaka på 175 grader i cirka 25 minutter. (Sjekk kaka etter 20 minutter, steketiden varierer fra ovn til ovn).

La kaka avkjøles før du nyter et kakestykke slik som det er eller med for eksempel vaniljekesam. Denne kaken kan fint oppbevares noen dager i kjøleskapet, eventuelt fryses.

Hele kaken inneholder kun cirka 720 kcal (deler du kaken i åtte biter inneholder ett stykke kun 90 kcal), hele 40 gram protein, 18,2 gram fett og 90 gram karbohydrat (0 prosent tilsatt sukker). 

Enjoy!

- Silje Bjørnstad - 

 

HIT SKAL JEG! :D

Ok, hva gjør du når venninna di i Apollo spør om du har lyst til å være med på tur til et Apollo Sports Hotell, fordi hun har vunnet en konkurranse på jobb?

DU SVARER SELVFØLGELIG "KØDDER DU?!? JAAA, SEFF ER JEG MED!". 

Så om kun 17 dager reiser jeg og hun til Fuerte Ventura og Las Playitas Hotel:

"På Playitas finns över en miljon kvadratmeter full av träningsmöjligheter för vardagsmotionärer som elit. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, olympisk 50-meters pool, en golfbana och massor med ledarledda träningspass", står det så fint på de svenske Apollo-sidene. 

Altså, det må jo bare bli helt perfekt! Venninnetur nå i høstkulda til et treningshotel som ligger rett ved stranda og har uendelige muligheter for fysisk aktivitet.

Tjohei!  

Wheeeeheeee!!

I morgen, 17.oktober, er det Epledagen - så da kommer det en oppskrift på sukkerfri og digg eplekake! ;)

GOD HELG!

- Silje Bjørnstad -  

Å bli sterk(ere)


Hellooo torsdag! :)

I dag ble det formiddagstrening og det var en skikkelig god og energifylt økt :D

Det ble blant annet pullups med ekstra vekt 5 kg (6-5-5-5 reps)

video:pullups 5 kg

Og dips med ekstra vekt 17,5 kg (6-5-4-5 reps), og det føltes så braaaa! :D

video:6dips175kg ekstra

 

Det siste året har jeg bare blitt så mer bevisst på å "trene hodet" før en treningsøkt - jeg vet hva jeg skal igjennom og jeg planlegger hvordan jeg skal gjennomføre det i tillegg til at jeg har en "reserveplan" for hva jeg gjør hvis ting ikke går som planlagt (at kroppen bare føles helt j.... ut). Det er så sant det at "det sitter i hodet" og hodet MÅ samarbeide med kroppen for å gjennomføre sine mål. 

Tidligere var det mange ganger jeg psyka meg selv ut ved å tenke at "nei, dette går ikke" eller "en reps til er uaktuelt". Og selvfølgelig så er det noen ganger som det faktisk er håpløst, men jaggu er det flertall av de gangene man pusher seg selv og faktisk gjennomfører. Noe som igjen styrker selvtilliten og gir en så enorm god mestringsfølelse. 

En sterk kropp krever et sterkt hode og dette er en kontinuerlig læringsprosess og vei å gå. Selv om man er inne i en god treningsperiode så kommer det som oftest også perioder der treningsøkten gang på gang føles helt forferdelig ut. Da må man ta en runde med seg selv å spørre hvorfor - spill på lag med kroppen din i stedet for å slite ut både den og hodet. Kanskje du har vært syk, kanskje det er andre ting som stresser deg slik at du ikke får fokusert godt nok på trening og det du skal gjøre der, kanskje du rett og slett trenger en periode med mer treningsfri fordi kroppen trenger en lengre periode å restituere seg på, osv. 

Og en annen ting som er viktig å påpeke er at vi alle har våre styrker og svakheter. Vi har alle ulike utgangspunkt, interesser og kropper. Jeg har lagt min elsk på styrketrening og selv om jeg nå har bygget opp en grei grunnstyrke, så var det ikke som om jeg bare tok pullups og dips første styrketreningsøkt. 

For tre år siden kunne jeg knapt ta en push-up på knærne, jeg klarte så vidt å ta chins med strikk (og hadde ødelagte armer flere dager etterpå), og den første makstesten min i benkpress var på 27,5 kilo. 

Jeg har hatt progresjon, jeg har hatt fremgang og ja, jeg har også lagt igjen en del timer i treningsstudioet, men som jeg har kosa meg! Det er sjeldent noen virkelig elsker alle øvelsene man gjør, men likevel så gjør man det, fordi hodet vet at dette er lurt i forhold til progresjon på andre øvelser du liker bedre. Likevel så er det en kjent sak at for å bli god i en spesifikk øvelse, ja, så er det nettopp den øvelsen som bør få hovedprioritet. 

Har du lyst til å klare din første dips, pullup eller chins, bli sterkere i knebøy etc, så må du begynne å trene på nettopp denne øvelsen du vil bli bedre i. Og du må trene det oftere enn bare "når du føler det passer". Det hjelper ikke bare å tenke at "du skal gjøre det", du må faktisk også gjennomføre de planene og treningsøktene for å nå hovedmål.

Igjen: en sterk kropp krever et sterkt hode. 

:)

Endorfinruuuuuuuuuuuuuuuus:

- Silje Bjørnstad - 

 

Idrettsmerke - check

I dag ble jeg med Fredrik til Lillestrøm der vi testet idrettsmerke-formen, det vil si "spenst, hurtighet, utholdenhet og styrke". 

Øvelsene var kulestøt, 60 meter, stille lengde og 3000 meter. Det er da visse krav man må klare for å få idrettsmerke og jeg var virkelig så skeptisk til den j.... 3000-meteren fordi jeg ikke har løpt på år og dag, i alle fall ikke lengre distanser enn kanskje 500-1000 meter om gangen. Men jeg klarte fint å ta kravene på alle øvelsene på første forsøk i tillegg til at jeg løp 3000-meteren med god margin - så da blir man svett og fornøyd gladlaks. 

Fredrik hadde, ikke overraskende, null problemer med å klare kravene. Uansett, det var veldig gøy å teste seg på disse øvelsene jeg husker vi var innom på barneskolen i gymtimene, og ikke minst så var det gøy å kjenne at styrketrening definitivt også gir godt grunnlag for spenst og hurtighet - det er jo heller ikke akkurat noe jeg trener aktivt for å si det sånn... 

En herlig ettermiddag i ettermiddagssola :)

- Silje Bjørnstad -

Silje tester Tikka Wrap Kit


Tjohei og god tirsdag!

I dag har jeg testet den nye Tikka Wrap Kit som inneholder raitamiks, wraps, mango chutney og marinade.

Alt man trenger er kylling og matyoghurt/lettrømme/kesam til raitamiksen, pluss valgfrie grønnsaker. 
Dette er min dom: 

I utgangspunktet er jeg ikke så stor fan av indisk, eller av "kit" fra ferdigmatindustrien fordi jeg synes det ofte smaker papp og lite autentisk. Men denne kit-varianten overrasket! Alt hadde en god og rund indisk smak uten at det ble hverken for mye eller for lite. Akkurat passe sterkt (i alle fall for meg), og dette er absolutt et smakfullt alternativ når man har lyst på indisk. Synes også det er fint at wrapsene ikke er KING SIZE i størrelse. 

Mums! Denne får et sterkt terningkast fire fra meg :)

- Silje Bjørnstad - 

Insta-shit

Hei!

Her er litt instasnacks fra den siste tiden, lenge siden jeg har oppdatert på det nå.  

På Instagram finner du meg på: silje_bjornstad

 ;)

 

1) På søndagstur ute i høstmørket sammen med Fredrik. Fant meg en fin løvhaug :D
2) Sakte-knebøy med stopp i bunn.
3) Klar for å teste godteri- og snacksnyheter på Side2!
4) The one and only MARKLØFT.

5) Mislykka selfieforsøk fra meg og Lexie <3
6) Pullups!
7) Happyselfie etter at jeg var med i debattpanel under Forskningsdagene i Bergen
8) Knebøy på en mandags morgen. 

9) Dips-pers med 25 kg ekstra
10) Lexie <3<3<3<3<3<3
11) Markløft-pers med 130 kg
12) Knebøy-pers med 95 kg. 

:D

Ha en herlig mandag! 

- Silje Bjørnstad - 

Silje tester grønnsakspasta fra TORO

Tidligere denne uken så fikk jeg tilsendt en matpose med matnyheter fra Orkla Foods Norge der det blant annet befant seg grønnsakspasta. 

TORO har denne høsten lansert tre nye grønnsakspastaer som består av pasta med 40 prosent grønnsaker bakt inn i pastadeigen. Smakene er Gulrot, Blomkål og Brokkoli & Erter. 

Når det gjelder næringsinnhold og "sunnhetsgraden" av disse grønnsakspastaene, så kommer det en egen sak om dette på Side2  i løpet av neste uke ;)

Nå er det smaksopplevelsen det skal handle om for jeg har nemlig testet grønnsakspasta med gulrot og dette er min dom: 

- Dette smaker akkurat som det man forventer: pasta med gulrotsmak. Det har en litt søtere smak en tradisjonell pasta, men denne kan fint brukes i klassiske pastaretter som spagetti & kjøttdeig, spagetti bolognaise etc. Den har en mild, søtlig smak som jeg tror både barn og voksne vil like. Med andre ord, en helt ok smak og en helt ok pasta. :)

 

Terningkast 4. 

 

God helg!

- Silje Bjørnstad - 

Video: Pers i markløft og dips med ekstra vekt

Ah! Noen dager på landsbygda gjorde tydeligvis susen for energinivået og persehumøret!

For i starten av uka perset jeg i knebøy, og i går ble det pers i markøft med 130 kg OG dips med ekstra kilo, 25 kg.

video:130kgmarklft

:D 

video:dips25kgekstra

Ah! :D

I dag har jeg derimot startet på en nytt program, og dette programmet er helt tydelig noe ganske annet enn slik jeg har trent de siste årene for å si det sånn ;p  Så nå er det kortere pauser mellom settene og litt mer fokus på å bygge overkropp. Så får vi se da, hvor man havner. 

Uansett så er det digg og viktig med variasjon :) 

Ha en herlig kveld! 

- Silje Bjørnstad - 

Deilig, lun kyllingsandwich

Mmmm-mmm-mmm!!

Sjekk ut denne snadderbiten!

Kyllingsandwich med ristet brød, salat, remulade og karamellisert rødløk (sukkerfri). 

Jeg hadde to ristede brødskiver som var smurt med remulade, crispisalat, nystekt kyllingfilet, agurk og paprika, og ikke minst den nydelige, karamelliserte rødløken.

Den er SÅ GOD!!!

Du tar enkelt og greit 1 løk som du skjærer opp og surrer i en stekepanne sammen med litt smør til løken blir myk. Deretter tilsetter man 2-3 ts Sukrin Gold og 3-4 ss vann og lar dette surre videre i 8-9 minutter til løken har fått en blank farge og vannet har fordampet. Perfekt tilbehør som kan brukes til omtrent alt. 

Mums! :D

- Silje Bjørnstad - 

 

Hva skjedde nå?! :D

Det var det jeg tenkte etter de to løftene her:

video:boy90kg
video:95kgby

Hallelujah, jeg startet mandagen med å ta pers i knebøy, helt spontant og så overraskende. Det er bare to dager siden jeg trente 10 sett med 5 reps saktebøy (pluss thip thrust og bulgarske splittbøy), noe som jeg fortsatt kjente i lårene, men likevel følte jeg bare for å sjekke styrken på 1 repetisjon maks i dag, og nå angrer jeg ikke for å si det sånn. 

Jeg tok 95 kg i knebøy, 5 kg pers! Så det å trene uten belte og hatt full fokus på teknikk (samt trent TI sett for hver knebøyøkt), har tydeligvis gjort susen for styrken også. 

Dette er så gøy!!!! For en mestringsfølelse og endorfinrus det er å "slå sæ sjæl" med ny personlig rekord. AH :D

Da var gledesrusen for den kommende uka satt! Ha en strålende mandag. Nå skal jeg straks gå tur med Lexie i den nydelige høstsola, siste turen for denne gang, før jeg turer inn til Oslo igjen. 

- Silje Bjørnstad - 

 

Helgetrening: Støl som f... etter disse tre øvelsene

God søndag!

Det vil si, god STØL-søndag for min del, for gårsdagens økt kjennes i setemuskulaturen i dag for å si det sånn. I går ble det 10 sett med saktebøy, 5settx10reps hip thrust pluss noen sett med bulgarske utfall, og jeg kjenner at jeg fikk kontakt med rumpe- og lårmusklene i går for å si det sånn. 

Ehehehe. 

video:hip thrust


I dag var det derimot rygg- og skuldre som skulle bli kjørt og selv om det kjentes ut som jeg sov gjennom hele økta så fikk jeg da gjort det jeg hadde planlagt. 

Det ble pullups, dips med ekstra vekt, skulderpress med stang, roing i kabel, nedtrekk, arnold press og sidehev. Og svosj, så hadde det gått nesten et par timer. 

Ellers så må jeg jobbe litt i dag og så håper jeg det blir kveldstur med Lexie i skogen på ettermiddagen hvis sola fortsetter å titte frem. 

Med andre ord, en finfin søndag <3

- Silje Bjørnstad - 

 

Dette har jeg ventet lenge på

 

AH! 

Jeg kan ikke få en bedre start på dagen! Blå himmel, frisk høstluft og ut-på-tur sammen med verdens nydeligste vesen! :D

Vi startet altså dagen med en time i skogen og nå skal jeg straks på trening for å trene litt styrke med blant annet knebøy, hip thrust og utfall. Tjohei ;)

I kveld blir det bursdagsselskap hos ei venninne sammen med en herlig gjeng og lørdagen blir også litt jobb-lørdag da jeg har et par artikler som må skrives ferdig. Men det er helt greit! For nå sitter jeg bare å nyter at jeg er på landsbygda samtidig som jeg nyter "utsikten" av skogens høstfarger og nytreskede åkre. 

Må også bare vise et par bilder fra i går - himmelen er virkelig magisk på Østlandet for tiden:

Ha en strålende helg! 

- Silje Bjørnstad - 

 

Fotoshoot og rask treningsøkt

Hellloooo!

Jobbings i dag startet med fotoshoot for DetNye på SatsElixia Bjørvika sammen med personlig trener (og treningsmodell) Hedvig Bang og superfotograf Rasmus. 

To treningsprogrammer skulle bli tatt bilde av i dag, og etter to timer var vi ferdig, så er det min jobb å skrive tekst ;)

 

Hedvig er så utrolig søt og herlig, og ikke minst MYK! OG HUN ER GRAVID I 4.MÅNED! Likevel stiller hun opp med godt humør og hun strålte på alle bildene vi tok. Ah, digger å jobbe sammen med sånne mennesker, det gjør jobbdagen min lettere også :D

Sjekk det her liksom:

HAHAHAHA!!!! Noen bør lære seg å tøye mer..... 

Ellers så ble det en rask treningsøkt på meg etter shooten, men jeg kjenner at kroppen rett og slett er veldig trøtt, så jeg gikk etter 50 minutter (Jeg pleier som regel å trene i cirka to timer). 

 

Uansett så ble det:
Pullups (7-10-6-6-9 reps), markløft (3x3x115 kg) og 21 dips. Så gikk jeg. :p

Nå blir det straks pølsewok til middag og venninnebesøk, OG hun har med hunden sin! Det blir kos!! :D

Ha en herlig kveld :)

- Silje Bjørnstad - 

Matbloggtoppen Matprat