Sunne og enkle eggemuffins

Disse eggemuffinsene er superenkle og raske å lage, i tillegg som de passer perfekt som nistemat. Oppskriften er hentet fra boken til meg og Susanne: Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold

Til 4 muffins – grunnoppskrift
6 egg
1/2 dl melk
150 gram revet ost
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Forslag til fyll:
Kokt skinke
Spinat
Soltørket tomat
Oliven
Urter
Fetaost

Slik gjør du:
Pisk sammen basisingrediensene i en bolle. Deretter fordeler du blandingen i store muffinsformer eller i et muffinsbrett som du har smurt med litt olje eller smør. Pass på at formene ikke blir fylt helt opp. Ha oppi ønsket fyll og stek i cirka 15 minutter på 180 grader. Avkjøl og bruk en skje eller lignende til å løfte muffinsene opp fra formen.

Healthy egg muffins, mini frittatas with tomatoes and greens topped with grated parmesan with copy space

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg