Girl about boys `n girls

Ofte snakkes det om at jenter og gutter har ulike oppfatninger om hva som egentlig sies, menes og ikke minst hvordan det bør forstås i diverse situasjoner og tilfeldigheter. Og det er ikke så rart fordi vi er jo ikke like og vi har forskjellige tolkninger, meninger og tanker om ditt og datt.
Derfor har jeg nå prøvd meg på en liste bestående av 10 punkter som jeg i hvert fall tror er ganske felles for de fleste jentenes oppfatning om enkelte omstendigheter.

1, Om du spør om det er noe galt og vi svarer nei samtidig mens vi ser en annen vei, så er det ofte noe allikevel. Vi vil bare at dere skal grave litt dypere og virkelig late som dere bryr dere. Så ikke gi opp på det første "Nei-et".

2, Selv om vi har vondt i magen trenger ikke det automatisk å bety at det vi har mensen.

3, Om vi spør om vi ser feite ut i et antrekk så må du for all del ikke studere oss opp og ned i flere sekunder før du svarer. Og bare for at det ikke skal bli noen misforståelser, svaret er alltid, ALLTID nei.

4, Dere trenger ikke å skjemmes over å kjøpe manneblad med saftige historier, blonde babes og personlige penis-spørsmål. Så ikke lat som det er kompisen din som har lagt igjen den nyeste utgaven av MANN på stuebordet når vi kommer over på besøk. Vi synes også det er morsomt å lese erotiske noveller, saftige historier, grove vitser og latterlige flauser. Og min personlige mening: Hurra for FHM!

5, Om vi svarer "Nei, det kan du få bestemme" eller "Det er det samme for meg" så er ikke det fordi vi har dårlig vurderingsevne eller ikke vet hva vi vil, men det kan faktisk være tilfelle at avgjørelsen virkelig ikke har noen påvirkning eller betydning for oss. Så i slike lignende situasjoner gjør det lett for deg selv ved enkelt og greit la vær med å komme med flere forslag.

6, Vi er nødvendigvis ikke på slanker`n selv om vi foretrekker en salat i stedet for pizza. Én ting er at det faktisk smaker bedre, men alle vet jo at det å spise sunt er noe som bidrar til bedre helse og generelt et lengre liv.

7, Det er ikke nødvendig å stille opp i dress, ta oss med ut på kino og spandere middag på en fancy restaurant for å gjøre inntrykk. De fleste jenter synes det er mer stas at dere inviterer oss hjem på en god film der du selv kan imponere med hjemmelaget mat. (Større sjans for bedre dessert er det jo også…)

8, Vi tenker like ofte på sex som dere gutta, og vi fantaserer også om heite filmstjerner, den uskyldige jobbkollegaen og den deilige medstudenten. Det er bare at vi ikke alltid snakker like høyt om det som dere gutter.

9, Believe it or not; Forspill kan være overvurdert, ofte tar det ikke lengre tid til å få oss like kåte og klare som  dere.

10, Og for dere gutta som tror at jenter ikke kommer med tvilsomme lyder og lukter, hah, tro om igjen! Fakta er at vi er også menneskelige og driter og fiser like mye som dere.

Vel, uansett om det var til hjelp eller ikke, så er det bare å innse at vi jenter kanskje kan virke litt som noen kompliserte vesen som ikke alltid er like forståelige og imøtekommende. Men tro meg, mange av dere gutta er faen ikke alltid like lette å forstå dere heller! ☺