“Lille nyttårsaften 2013”

Enten om jeg jobber eller har fri så har døgnet så altfor få timer. I dag har jeg hatt fri og tenkte blant annet å få til en time på sofaen med litt kvalitetslitteratur (LES: Norsk Tidsskrift for Ernæring”). Men etter en treningsøkt, 1,5 time på Storo Storsenter for nødvendige ærender. (Tro meg, jeg går aldri dit hvis jeg ikke må), husvask og middagslaging så er det tid for å komme seg ut av leiligheten for å møte to vennepar 😀 Det er jo bare kos da <3
Knebøy, sumomarkløft, skråbenk og dips var det som ble gjort på trening i dag.
Her er et lite klipp fra bøyen (5x5x52,5kg):
video:kneboy525x5
Dagens middag:

“Kalkun i ønskereprise”

Jeg laget nemlig kalkun for noen uker tilbake med søtpotetmos, rødkål, fløtesaus og brokkoli som tilbehør. Og det var så deilig at jeg kjørte på med det samme til dagens fuglemiddag også 😉

I morgen er det siste dagen i 2013 og nyttårsaften. Jeg jobber på dagen, men skal til Asker sammen med kjæresten på kvelden <3 

Jeg tenkte å lage en slags “årsoppsummering” slik som jeg gjorde i fjor (det er jo så poppis i bloggverdenen….), jeg må bare få tid til det først…. 😉

Denne frøkna ønsker alle en herlig “lille-nyttårsaften-kveld”.

– Silje Bjørnstad – 

Fra Instagram:

Her er siste Insta-news fra denne kanten:

1) Trening med blant annet hipthurst og frontbøy

2) Pappa og Lexie i kosemodus <3

3) Cottage Cheese med eple, pære og vanilje. UTROLIG GODT! Har hittil kun funnet den på Meny, men håper flere butikker vil tilby denne og lignende varianter i løpet av det kommende året. 

4) Totalt “vindstille” i Bergen… Eller ikke… 😉


5) Ny pers i knebøy med forkjølelse i kroppen føltes veldig bra

6) “2XU-lørdag”! 😀

7) Bøy ER gøy!

8) Lexie passer på juletreet og pappa dekorerer med sine flotte julekurver.

9) De andre på jobb fikk vin i julegave, men siden jeg ikke drikker alkohol fikk “spreke-Silje” et gavekort på G-Sport i stedet, noe som passet meg helt ypperlig! 😀

10) 2xkroppsvekt i trapbar (107,5 kg)

Du finner meg på siljebjornstad87 

🙂

– Silje Bjørnstad – 

Lørdagslaks. (Julelaks…?)

Frihelg eventuelt romjulshelg for noen – jobbehelg for meg.

Men mat må man jo uansett og siden det tross alt er juletider så hvorfor ikke kombinere fiskemiddagen med juletilbehør? Kryddermarinert laks med surkål, kålrabistappe og brokkoli! 

Følte at kroppen trengte litt grønnsaksboost nå, og det var faktisk utrolig godt! 

Ellers rakk jeg en liten treningsøkt med blant annet knebøy på ettermiddagen etter 8 timer ved kontorpulten i dag. 

Og ellers ikke noe interessant å melde! 😉 Nyt romjul og juleferie mens dere kan. Snart er det jammen slutt på 2013 også!

– Silje Bjørnstad – 

Film: 2xkroppsvekt trapbar og en liten pers i dips

Et par dager med totalt treningsfri i tillegg til julemat fra morgen til kveld trenger virkelig ikke å være negativt i det hele tatt. I dag har jeg fri fra jobb og rett etter at jeg stod opp dro jeg på trening. Der var jeg i cirka tre timer (……) og bare kosa meg så sinnsykt med både frontbøy, benkpress, sumomarkløft, hipthrust, rygghev og ikke minst trap-bar og dips.

 

I dag klarte jeg å ta dobbel kroppsvekt i trapbar (altså 107,5 kg med en kroppsvekt på 53,7 kg), noe som jeg hadde veldig lyst til å klare før året var omme. Og når ting går i boks så er det bare en så ubeskrivelig deilig følelse.

video:trapbar1075kg
Selv om klassisk markløft står bomstille når det gjelder 1RM så går i alle fall andre ting fremover!! 😀 😀 😀
Det ble en spontan dips-testing også, noe som endte med en liten pers på 17 stk (1 mer enn forrige pers):

video:dips18

Og med en herlig endorfinrus i kroppen kommer jeg til å glise like bredt resten av dagen. 

(Obligatorisk “happy-face-bilde”)

Desembermåneden har virkelig vært en oppløftende treningsmåned for min del: pers i pullups (10 stk), pers i chins (11 stk), pers i knebøy (77,5kg med mer inne) og som nevnt pers i trap-bar og dips. Å sette seg et mål og faktisk jobbe for det, for så å klare de målene man setter seg er i alle fall en stor treningsmotivasjon for min del.  Jeg har fokus på det jeg har lyst til å klare, det jeg vet vil gi meg treningsglede og ikke minst en følelse av å være fornøyd – noe som jeg tror er veldig viktig i en verden som stadig blir mer opptatt av utseende, kroppspress og det å konstant sammenligne seg med andre. Jeg skal ikke gå inn i detaljer eller bli veldig dyp her nå, men det er lov til å stoppe opp en gang i blant og bare være stolt over seg selv og den prestasjonen man gjør når man faktisk er fornøyd – i stedet for å “jage” etter noe som er “bedre” hele tiden. 

Anyway…. Jeg GLEDER meg til å sette meg nye mål for det kommende året og ikke minst jobbe på lag sammen med kroppen – det gir meg så ubeskrivelig mye. 

– Silje Bjørnstad – 

Svoooosj

Tja, her sitter jeg med hjemmekontor og i jobbemodus da.

Veldig deilig å ha et eget kontorrom å være på når man først skal jobbe hjemmefra i ferietider.  

9-17 jobb på dagtid og sosialisering på kveldstid gjør at dagene bare flyr avgårde. I kveld skal jeg til Kongsvinger for å møte en gjeng jeg gikk sammen med på videregående før jeg tar turen videre tilbake til Oslo. 

Det har ikke blitt så mange juleferiedager hjemme hos mamma og pappa denne gangen, men det har i hvertfall noen veldig deilige dager sammen med venner og familie. 

Men det er ingen tvil om at jeg kommer til å savne denne klumpen aller mest:

Lexie <3 

Nå må jeg haste videre i multitasking-prosjektene her.

Ha fortsatt en god romjul!

– Silje Bjørnstad – 

Ferie med jobbing

God 1.juledag!

Da var både lille julaften og selveste julaften “unnagjort” og det har selvfølgelig vært masse god mat, hyggelig samvær med familie, åpning av julegaver og generelt god stemning. 

Julestrømpe om morgenen den 24.desember er “et must”!

I dag og i morgen er jeg faktisk på jobb, men jeg har fått lov til å ha hjemmekontor så da slapp jeg og reise inn til Oslo med en gang. Så de neste kveldene blir det å møte venner og bekjente både her og der, før jeg reiser inn igjen til hovedstaden og kjæresten på fredag (3.dagen). 

Lexie var selvfølgelig veldig interessert i julematen i går: 

Og siden jeg går i kjole sånn 2-3 ganger i året så må jo det sjeldne tilfellet vises frem:

Nå må jeg komme meg på jobb! (LES: Gå opp i 3.etasje)

Ha fortsatt en nydelig julefeiring <3

– Silje Bjørnstad – 

 

Lille julaften

 

Lille julaften betyr selvfølgelig pynting av juletre og her hadde pappa rukket både lyssetting og pynting før jeg stod opp i dag. Lexie har tydeligvis tatt på seg oppgaven med å være “juletrevakt”:

Ellers er det mildt og lite “julevær” her på Østlandet i alle fall, men til tross for minimalt med snø så er det ikke så verst likevel:

Ellers har jeg hatt en liten treningsøkt med lett knebøy, chins og markløft.

video:treningsboy

(Knebøy 5x5x50kg – med sangen “Let me be your Father Christmas tonight” i bakgrunnen = julebøy! 😀 )

Jeg skal gi “sumomarkløft” et forsøk fremover nå og her må man begynne å scratch for å si det sånn. Merker det veldig godt at det er uvant for både kropp og hjerne, men skal man bli bedre i noe må man jo trene det! 😀

Til og med 60 kg var helt latterlig tungt for min del da det gjaldt sumomark i dag, men det gikk bedre etter hvert (tok 8settx3repx50kg). I tillegg må jeg fokusere på teknikk-teknikk-teknikk:

video:sumomarkdesember

 

Så får vi se hvordan det går utover 2014! 🙂 

Nå er det straks klart for tradisjonell “lille-julaften-juleskinke-middag” på denne kanten! 

Ha en herlig kveld. 

– Silje Bjørnstad – 

Film: Ny pers i knebøy og 100kg-hipthurst

video:kneboy775kg
JA! I dag fikk jeg en bekreftelse på at ting går i riktig retning når det gjelder knebøy. Selv om jeg faktisk er litt halvforkjøla og pottetett i nesa så var jeg fast bestemt på å teste knebøyformen i dag – jeg har jo vært innstilt på det hele uka.
Forsøket endte med 5 kilo pers med mer inne (totalt 77,5 kg) og siden august i år har jeg persa med 10 kilo mens jeg ligger på samme kroppsvekt. 
Er bare å beklage mine “mannestemme-utbrudd” på filmklippet, men jeg blir bare så glad… ;D 
Ny pers = Happyface-bilde:
Når jeg først var i gang med å teste litt på styrken, så prøvde jeg meg på 3settx8repx100 kilo på hipthurst også, noe som føltes veldig greit ut: 
video:hipthrust100kg

Hurra for en herlig kombinasjon av “pizza-trykk + julemat-trykk + julekake-trykk”. 😀 

“Uten mat og drikke, duger helten ikke”. 

I morgen er det lillejulaften, noe som betyr pynting av juletre og tradisjonell juleskinkemiddag på denne kanten. Jeg gleder meg allerede! 🙂

♥Julefølelse♥

– Silje Bjørnstad – 

 

Hemmatt til jul

 

DA er det straks avreise for biltur hjem til ÅSNES og FINNSKOGEN,  og den obligatoriske sangen som skal spilles over høytalerne er selvfølgelig:

“I`M DRIVING HOME FOR CHRISTMAS!”  😀 😀 😀

Kofferten og treningssekk er pakket, jobb-PC er funnet frem, gavene er pakket inn og klare for å legges under juletreet og de nødvendige omega-3-tablettene samt litt proteinpulver er på plass. ;D

Så da vil jeg bare benytte anledningen til å ønske GOD JUL. Ikke minst GOD JUL til min kjære storebror som i år er på farten i Australia mens Bjørnstad-familien sitter og gafler i seg ribbe, medisterkake, julepølse og tre forskjellige desserter.

Håper alle har en fin helg!

– Silje Bjørnstad –  

Film: Benkpress med kloss og frontbøy

Så der, her er to klipp til fra dagens treningsøkt. 
Benkpress med kloss: 40kgx5settx6reps: 
video:benkmedkloss40x6x5
Og litt frontbøy som begynte med 40kgx5rep, 45x4rep, 47,5kgx3rep og 50kgx2settx2rep:
video:frontboy2x50

Som jeg nevnte tidligere, på søndag skal jeg teste bøyformen! 😀

Ellers så skal jeg se “Hobbiten 2” i kveld, altså “Smaugs ødemark”. 

I morgen reiser jeg hjem til jul, men jeg skal ha hjemmekontor i jula da, så det blir ikke bare ferie for min del. Uansett skal det bli deilig med noen feriedager på bondelandet sammen med familie, firbeinte og venner man ikke har sett siden forrige jul 😉

 

GOD HELG!

– Silje Bjørnstad –