Stillhet blant havrebjeller og markjordbær

Ingenting er som å kjenne lukten av nyklipt gress mens man nyter stillheten blant potetjorder og havreåkre.Ingenting er som å stå med en fiskestang, kjenne den friske lukten av skog og bare høre elva sildre..

Ingenting er som å gå en kveldstur i solnedgangen på en biltom vei og ikke møte en sjel.Ingenting er som en bekymringsløs sommerkveld hjemme hos mamma og pappa.

Her har jeg vokst opp. Midt på et jorde langt bort fra hylende trikkeskinner, politisirener og masete rumenere med 7/11-kopp i handa.

Nyt livet mens du kan.

– Silje Bjørnstad –

 

Tida flyr

Jeg er målløs. Det er alt jeg har å si om de uforståelige og grufulle hendelsene som skjedde 22.juli 2011. Jeg arbeider fortsatt på Side2, dette er siste uka for sommerturnusen.

I august skal jeg ha bittelitt fri, og ellers jobbe de fleste helgene + en uke før skolen begynner på igjen 23.august.

Ta vare på hverandre. 

Bloggingen min vil definitivt ta seg opp igjen i august 🙂

(Bildeopplasting funker ikke!!! Argh! )

– Silje Bjørnstad – 

Grunnen til null blogging

Jeg arbeider på Side2. no for tiden og det frister ikke akkurat supermasse å sette seg foran laptopen når du kommer hjem, og å begynne å skrive om hva jeg har gjort i løpet av en dag når dere uansett kan se resultatet på side2.no 😉

Så med andre ord, jeg kommer sterkere tilbake etter en uke eller to. 🙂

 

Nyt sommeren så godt dere kan imens! 🙂

– Silje Bjørnstad –

Jeg savner denne klumpen.

 

jeg er jo for tiden i full jobb hos Side2 og stortrives med det. I dag har jeg blant annet lagd artikler om orgasmekrem, designende sexleketøy, kroppen til Helena Christensen samt laget en artikkel om to hyggelige nederlanske 26-åringer som synes Oslo har et fantastisk bra uteliv. DET er jo bare en herlig dag på jobb. 😀

Meeeeeeen selv om dagene flyr så må jeg bare si at jeg savner  hundene som er hjemme hos mamma og pappa så innmari fælt!!. Se bare hvor nydelig den minste er da: 

(Copyright: Eirik Bjørnstad)

Oppfordring til mamma og pappa: Ta med dere de skjønne bissevovvene på dagstur til Oslo!

– Silje Bjørnstad –


Nå burde du….

…. klikke på denne linken:

Er du egentlig på lavkarbodiett? Det handler om livsstil.

(Copyright: Nettavisen/Side2)

Jeg har laget en sak med lavkarbokosthold som tema, der ernæringsfysiolog Kristina Steinset kommer med noen viktige punkter det er verdt å tenke over. 

Kristina er utdannet ernæringsfysiolog ved Atlantis Medisinske Høgskole, samme skole jeg studerer på nå! Hun gjør det veldig bra, jobber blant annet med YT/TINE, Sunn Jenteidrett, og hun har startet sitt eget firma Sunn Fornuft.

Hun skriver også blogg! Sjekk bloggen hennes her: www.nutristina.blogg.no

 

– Silje Bjørnstad – 

Hverdagsglede

Det høres sikkert rart ut for mange, men det var så deilig å begynne å jobbe igjen!! Timene bare flyr og jeg kommer sikkert til å legge ut linker til flere av sakene jeg skriver i sommer. Her er en begynnelse:

Sunn frokostblanding?

Varsko mot fettsyrer

 

Nå skal jeg kose meg med noen av bladene min herlige kjæreste hadde med seg hjem i forrige uke. 

DetNye, Stella, Kamille, ELLE, Cosmopolitan, Costume, og ikke minst to av mine yndlingsblader: Shape Up og iForm. 

Vi snakker inspirasjon.

God tirsdagskveld!

– Silje Bjørnstad – 

Hvem er DU på Facebook?

Facebook er jo blitt en av de mest brukte og effektive sosiale mediene, men jaggu er det mange ting der man får vite som man ikke trenger å vite også, eller rett og slett dritt man ikke bryr seg om. Og etter noen år med ulike statusoppdateringer slengt i trynet sammen med litt analysering har jeg kommet frem til noen personlighetsgjengangere som preger rundt blant mine 480 “venner”. Ingenting må tas personlig, dette er bare den dere er… Enjoy!

 

 

Den “mystiske”: Dette er de som gjerne kommer med dype ordtak og filmsitater: “Veien blir til mens du går” “Livet måles ikke i antall åndedrag vi tar, men antall øyeblikk som tar pusten fra oss”. “Grip dagen i dagen, i morgen er det kanskje for sent…” Selv orker jeg ikke å engasjere meg så voldsomt mye for å analysere og finne ut av hva som egentlig menes av disse personene som heeeele tiden presser på med sånne voldsomme ordtak og uttrykk.. Jeg sier bare OK. 

Den festglade: “Ble kanskje et par øl eller ti for mye i går… Blir utilgjengelig resten av uka.”  eller “Jeg tror det var ganske så gøy på Onkel Donald i natt, men eh, har noen sett mobilen min eller?”

Nybakte foreldre: Åååååh, herregud, hvor skal jeg starte… Å få kid er tydeligvis det som er greia for tida, men ikke minst så virker det jo som det er enda kulere å fortelle resten av verden om det og alt det det innebærer!! Jeg skjønner at det er helt topp første gangen ungen deres sover mer enn 4 timer sammenhengende eller at det er kjempegøy når gullungen på fjorten måneder spytter ut igjen barnematen samtidig som han eller hun gjør helt crazy morsomme grimaser.. Men tror du seriøst resten av verden synes det er like interessant å vite om den ekle bæsjebleia til sønnen din fjortende gang på rad!? Og verst er jo de nybakte mødrene som gjennom dagen kommer med titalls flere statusoppdateringer som lyder omtrent noe som dette:
“Har ei lita urokråke som har holdt meg våken i HELE natt og som fortsatt ikke sover. TIPS??!?!?”
Og når først ungen endelig har sovna så kommer det plutselig en oppdatering der man kan lese:
“Ååååh, Mathias har endelig sovnet, men gleder meg til å han våkner igjen slik at vi kan kose sammen og gå trilletur i sola!”

Og sammen med disse statusoppdateringene så er det selvfølgelig alltid med bildeopplastninger, direkte fra mobilen så klart…. 

 

Den som med vilje sier A, men ikke B: Jeg kaller nok en sånn person for den kanskje litt forvirrede eller deprimerte med et enormt behov for oppmerksomhet: “Skulle ønske ting var litt annerleders, men er jo ikke overrasket at jeg igjen ble lurt…”. “Visse personer fortjener ikke å leve…” “Er så lei av å bli skuffet, nå er det nok”. De vil at andre folk skal lure på og spørre og kommentere om hva galt som har skjedd, men allikevel så forteller de aldri hva som er problemet. Jeg trykker bare på “Hide” når jeg ser en slik oppdatering blafre opp på de nyeste statusoppdateringene…

Den nyforelskede: Alle har minst èn slik en på vennelista. Den nyforelska gutten eller jenta som bare bombaderer oss og sin nye flamme med statusoppdateringer med fuckings all slags mulig kliss og hjerter og “nuzz” og “savner deg” så det ikke er måte på. Eksempel: “Gleder meg til gogutten min kommer hjem slik at vi kan spise middag og se på film sammen. Savner deg sånn! Elsker deg kjekken <3 <3 <3 ”  

Den utleverende: Håper ingen tar det ille opp, men dette er gjerne de som rett og slett ikke har et liv utenom Facebook som må fortelle om alt, klage om alt og spørre om alt via sin Facebookprofil fordi de enten er hjemmeværende alenemødre, sykemeldt på grunn av “hodepine” eller de arbeidsledige som lever på NAV fordi de rett og slett tjener mer på å sitta på ræva hjemme i sofaen istedet for å komme seg ut i arbeid. Et eksempel:
“Ser det meldes regn på TV2 hele neste uke også, er så drittlei dette været! Hva skal man finne på da? Har skikkelig migreneanfall i dag, er så lei av dette nå!!  Får da snart besøk av @Karianne, og tror det blir kebab til middag på oss i dag også gitt! Gleder meg til det! Hihi! Og så kan det jo hende det blir en liten tur ut på byen hvis hodepinen forsvinner. Hihi! Noen flere som skal ut i dag ell?”

Den travle og flinke: “Førstemann på Elixia klokka 6 i dag, deretter 7 herlige og effektive timer på jobb, middagen er spist og husvasken tatt så nå sitter jeg og koser meg med mørk sjokolade og et glass pepsi max før Frustrerte Fruer kommer på skjermen. Velfortjent! 😉 ”   Ooooook, gratulerer til deg liksom.

Den selvopptatte: I denne kategorien havner nok jeg selv. Dette er de som hele tiden prakker på andre med selvskrevne blogginnlegg, linker til artikler du mener andre bør lese og ikke minst så disser man hvertfall ingen andre enn seg selv i selvironiske statusoppdateringer. Her er det DU og din karriere som gjelder og jeg skammer meg ikke en gang. 

Forresten… Jeg burde oppdatere og finpusse vennelista mi på Facebook veldig snart merker jeg..

 

– Silje Bjørnstad – 

Jobbemodus!

Da alle andre tar ferie må jo noen andre ta ansvar, les: MEG. For mens dere nyter later dager med sene morgener har jeg kommet inn i årets sommerjobbingmodus. Det vil si at jeg leker journalist hos Side2 i ukedagene og personlig assistent i helgene. Jeg begynte å jobbe fulltid + litt til denne uka her og skal jobbe så å si hele juli. Men jeg elsker begge jobbene mine og selvfølgelig skal det bli digg å se at kontoen endelig kan vise noe annet enn “Disbonibelt beløp: 0” Jeg må bare si at jeg nesten ikke kan vente til å komme meg innenfor dørene til Nettavisen på mandag, har så mye jeg har lyst til å skrive om for tiden!! Agurktid my ass, nå er det tid for betydningsfulle kjendisnyheter, lavkarboartikler med ernæringsfysiologer og årest must-have til høstmoten som gjelder!

Med andre ord er det bare å klikke innom www.side2.no hvis du vil holde deg oppdatert på de viktigste samfunnssakene fremover! 😉

Denne helgen jobber jeg som personlig assistent på dagtid, men i kveld blir det ost&kjeks&frukt-kveld sammen med ei herlig venninne, og vi skal ha Friends-maraton. Kan aldri bli lei Friends!

God lørdag til alle, enten dere drikker dere drita på Solør Martn hjemme på Flisa (åh det er så tragisk..!), nyter det typiske norske “sommerværet” i parken med gode venner eller det tristeste: Sitter og leser dette blogginnlegget.

Hah, busted!

– Silje Bjørnstad –