Gakk!

Utrolig lenge siden jeg har skrevet blogg nå, faktisk flere måneder. Har jo skjedd en del, blant annet har det blitt 2009. 😉 Ja, godt nyttår forresten.

Vel, i november gikk mye av tida til eksamen og jobb, desember måned så gikk 99% av tida til jobb. Butikken jeg arbeidet i skulle stenges 31.desember, så har vært et evig kaos med salg og handlegale mennesker i hele desember. Greia er at butikken er kjøpt opp av en større kjede, så sånn sett kunne jeg få jobb i en annen butikk tilhørende samme kjede. Så nå er jeg blitt flytta til Fryd, Oslo City, og har allerede hatt noen korte vakter der. Og det virker veldig allright tross alt et heller shabby senter med gale, knivstikkere i ny og ne, og en håpløs åpningstid som er til kl 22.00 på hverdager og 20.00 på lørdager. Men men, penger er noe man trenger, så er glad jeg har en jobb jeg.

 

Ellers så bor jeg nå sammen med Grafisk-Designer-Terje som hadde med seg kniver og advendtstake da han flytta inn. Men her om dagen kom han jaggu hjem med 42 tommer TV med sorround-anlegg! 42 tommer baby!! 42 tommer i stua med sorround!! Har aldri vært noen sånn teknologisk-leketøy-fan eller noe, men dæven, må si det virkelig ikke gjorde noe å skifte ut den stakkars mini-kassa som stod der. Terje, du ER kul. Og hurra for Fjordland! 

 

 

Nyttårsfortsetter har jeg aldri klart å leve opp til, så jeg gidder ikke å prøve på noe i år en gang. Det eneste jeg vet er at jeg i år skal ta meg tid til en god ferie. Ja, det er planen i 2009, å få til en fuckings ferie, type utlands. Også skal jeg leke, skal leke mye.

I går lå jeg og tenkte gjennom 2008 etter at jeg hadde lagt meg. Har opplevd så mye, lært så mye og erfart så mye. Et innholdsrikt år, uten tvil.

Har det veldig fint om dagen, tar hver dag som det kommer, og synes alle andre burde gjøre det samme. Hvorfor stresse over ting som ikke en gang er å stresse over, eller bekymre seg over ting som kanskje ikke er der en gang.

Wow, nå bør jeg gi meg før jeg blir altfor alvorlig og klisjèfult, men sånn seriøst, lev livet, gjør det ikke vanskeligere enn det det er.  

 

 

Og det beste er at bilen er ikke kanarigul, den er faen meg kanariblå.

 

Også er gakk-gakk-radioen på vei i posten!! 😀 Sweet!

 

-Silje-