Precious.

I dag skal jeg se Precious på kino! Det skal være en skikkelig bra og sterk film som sies er garantert til å vinne oscarpriser.
Info hentet fra nettet:

"Precious er 16, stor som en låvedør  tjukk på den måten kun en amerikansk diett av fritert kylling og syltelabber kan gjøre et menneske. Hva verre er: Hun er for andre gang gravid med sin egen far, og kan verken lese eller skrive.
Precious lever i et inferno av vold og bitterhet. Når hun ikke spiller lotto, røyker sigaretter eller ser på spørreprogram på TV, sirkler moren Mary de skitne rommene som en psykotisk panter. Fornedringen er absolutt: Precious blir slått, utskjelt, tvunget til å hjelpe sin egen mor onanere. Når hun ligger, som regel etter å ha blitt slått eller sparket overende, fantaserer Precious om et liv på de røde løperne. Hvit, vakker, tynn og populær. Elsket."

Filmen har fått fantastiske anmeldelser og sies å være en sterk og sosialpornografisk historie som slår deg helt ut og får deg til å ringe moren din og si "Takk" når du går ut av kinolokalet.
Også Mariah Carey har en rolle som psykolog i filmen.

Så i ettermiddag er det chick-flick-hours på Ringen Kino, og vi skal jaggu i DELUXE-salen også! Dette vil si store, bevegelige skinnseter med eget bord og snacks&drikke-meny. Me like. 

Ha en fin søndag!

– Silje Bjørnstad . 

Ullared; Helt fantastisk sinnsykt.

Ullared er en dokumentarserie om et megastort varehus sør for Gøteborg i Sverige. Dette varehuset har ALT og er virkelig et shoppingmekka med svært lave priser for både svensker og nordmenn.

Serien er svenskprodusert, men sendes nå på TVNorge på mandag 20.30, og absolutt verdt å få med seg. For maken til sære, underholdende, gærne, og egentlig også en del stakkarlige personligheter på shoppingtur skal man lete lenge etter.

En familie som man følger i TVserien bruker to uker av sommerferien sin på å campe ved dette senteret for så å shoppe hver dag disse to ukene. De handler for 50.000 kroner, og i løpet av disse to ukene kjøper og hamstrer de alt for det kommende året! Nei, det er ikke kødd. De handler husholdningsartikler, klær til barn og voksne, vaskemidler, shampoo, hermetikk, fryseposer, oppblåsbart badebasseng, fotballer, egentlig bare alt som er. Denne familien har med seg flere telt som de bruker til å oppbevare alt de handler til de skal reise. Jeg er spent på å se hvordan de skal få med seg alt hjem i siste episode for å si det sånn..

Også er det flere helt unike karakterer man blir kjent med i serien, og det er øyeblikk, kommentarer og personer som bare er priceless, det kan ikke beskrives – bare sjekk ut TVNorge mandager 20.30 for genial TVunderholdning! 

 

– Silje Bjørnstad – 


Køen inn til senteret da det skal åpne en regnfull sommerdag.

Nye sko, ny klokke, by Nelly.com

I dag var jeg på lanseringen av Nelly Shoes av "motehuset på nett": Nelly.com. (pga jobb)

Var sinnsyke mange kule sko der, og vi som var der fikk velge et par sko som vi kunne få! Så etter en tøff avgjørelse endte jeg opp med et par beige kilehælsko. 
Egentlig hadde jeg kjempelyst på sånne pumps med superhæl, men jeg har ikke sjans å gå normalt på de uansett, så de hadde bare blitt stående i skapet.
Og disse skoene er ikke dyre heller. Prisen ligger på mellom 199 – 599 NOK. Dette er noen av skoene som blir årets vår- og sommertrend. Fikk dessuten informert at beige er sesongens store skofarge! 
   
  
I tillegg fikk vi en klokke som skal brukes som et kjede, og siden jeg har klokkedilla passa det meg helt fint. Også fikk vi selvfølgelig snitter og mineralvann.

I love my job. 

– Silje Bjørnstad – 
 

Back in business. (soon)

YEEEEES! Etter å ha vært på nok en kiropraktortime i dag får jeg lov til å jobbe i morgen, men jeg måtte pent ta meg pauser hver time, og IKKE stresse. Hah, enklere sagt enn gjort.

Uansett så blir det digg å være sosial igjen og føle at man gjør noe nytte i hvertfall! Må bare være litt forsiktig for jeg har fortsatt to låsninger i nakken, så jeg skal tilbake til kiropraktor igjen på fredag.
Så håper jeg det er veldig lenge til neste gang kroppen plutselig bestemmer seg for å streike.
 

Hodet tilter hvertfall ikke så mye til høyre lenger, og jeg er så superklar for å komme opp av sofa og oppstabla pute-berg, og tilbake til jobb og sosial deltagelse! 😀

– Silje Bjørnstad – 

En jævel i forkledning.

Musikk og radio er en fin ting, og de siste dagene har jeg fått dilla på Elvis-sangen; Devil in disguise.

"….You look like an angel 
Walk like an angel 
Talk like an angel 
But I got wise 
You're the devil in disguise 
Oh yes you are 
The devil in disguise…."


"Thank you. Thank you very much."


Check this out! :)

Oh yes, sjekk ut min underholdning for de neste dagene:

Min kjære Joakim hadde med seg omtrent halve bladhylla til meg, alt i fra TOPP og Norsk Ukeblad til Costume (med den heite JENNY SKAVLAN på fremsiden) og Interiørmagasinet. Også hadde han med seg kvikklunsj i XXL-plate: "Kvikklunsjkjeks med et dryss havsalt". For min del smakte det bare kvikklunsj, bare med litt mer sjokolade liksom. Noen andre som har smakt denne?
Uansett, det skal hvertfall ikke mangle på lesestoff de kommende dagene! 😀
– Silje Bjørnstad –

En ny versjon av begrepet “3-dagers”.

Etter tre dager på rad hos kiropraktor og knekking av virvler og ledd, skal jeg nå faktisk ikke tilbake før på onsdag! Det vil si, ingen knekke-ledd-time i morgen.

Men i dag gikk kiropraktoren faktisk løs på nakken min! Det var bare et par lette knekk da, fordi vi bare må vente til å ta i ordentlig, men det betyr i hvert fall at det går fremover. MEEEEN, kiropraktoren kunne ikke si om han ville slippe meg til jobb på torsdag, det måtte han vurdere på onsdag. For desto tidligere man begynner å bevege på seg og spenne de musklene og leddene som er låst, desto verre kan det bli og det tar selvfølgelig også bare lenger tid å bli helt frisk igjen.
Men, nok med synes-synd-på-seg-selv-stemning. 
Takk for norske ukeblader, aviser, RachaelRayShows og Friends-DVD-boks. 
Og takk for nydelig kjæreste som omtrent er blitt min egen personlige assistent og tar med seg magasiner og blader av alle slag. 
Og takk for at mamma vil betale mobilregningen min som var den verste på mange år. 
Så, det var dagens egen-tillate økt på mac`n for i dag..
Som kiropraktor-Christian sa: "Dette blir jo fantastisk blogg-material! Nye erfaringer, nye knekkelyder, sykemelding og greier!!" 
Jeg klarte nemlig å mumle "Dette må jo bli en blogg" første timen jeg var der, noe som tydeligvis ble husket hos den hyggelige kiropraktor-hunken. 
– Silje Bjørnstad – 

Hva skjedde?

Helga ble virkelig ikke som planlagt..

Som jeg skrev forrige innlegg så våknet jeg i går med låst nakke og rygg og kom meg ned til akutt kiropraktorvakt. Ble jo gal av å ligge å stirre i taket etter to timer, så var like greit å sjekke om noe kunne gjøres.
Og resultatet ble:
Time med knekking av noen ryggvirvler og ledd.
Samt en ny time i dag med mer knekking av ryggvirvler og ledd.
Samt min aller første sykemelding EVER, og forbud mot databruk og generelt kontorarbeid.
Og enda en ny time og oppfølging i morgen….
Diagnose: Noe fancy på latinsk som betydde låst rygg og nakke, som er så ille at kiropraktoren må løse opp knuter og årsaken til smertene i puljer. Og nakken min ville han ikke røre en gang fordi det var så betent, anspent og låst. 
Jeg får altså ikke lov til å jobbe eller å leke meg på mac/PC på minst tre dager.
What to say. What to do. 
Ikke får jeg jo da egentlig lov til å blogge heller.. Frust.
Jeg kommer til å bli gæren. Hater å føle meg så hjelpesløs og som en skakk-kjørt dust. Det ser seriøst ut som jeg har blitt påkjørt tre-fire ganger der ryggen virkelig ikke matcher med nakken som igjen ikke matcher med hodet.. NICE!
Men derfor trenger jeg tips til hva jeg kan finne på de neste dagene. Er allerede ganske lei av å stirre i taket og irritere meg over alle fluene som ligger daue i taklampa som jeg ikke var klar over.
Jeg har forresten aldri hatt ryggproblemer, bare litt småstøl nå og da. Men om man har vondt og føler seg stiv og støl, så ta probleme på alvor. For å plutselig våkne opp å bli sånn som jeg er nå unner jeg absolutt ingen. Om man uansett har bruk for en kiropraktor så anbefaler jeg Akutt Kiropraktikk i Vika. (Oslo.) Superflinke, superhyggelige, superdyktige, superkoselige, tja, dere skjønner greia, rett og slett et supert alternativ! 🙂 Og lenge leve IBUX.
– Silje Bjørnstad – 

Au-Au-Auu…

I dag skjedde det noe jeg virkelig ikke kunne forestille meg skulle skje. Og hvertfall ikke nå, ikke i dag, passer så fantastisk dårlig!

For da jeg våknet i dag tidlig så reiste jeg meg opp og så sa det plutselig KNEKK og jeg skreik og bare "hva skjeeeer?!". Også begynte jeg å grine fordi det var helt vannvittig vondt. Og hipp hurra, jeg har fått tidenes verste kink i nakken… 
Og den dagen her passer det bare ikke, egentlig passer det vel aldri å få kink eller muskelsmerter, men  jeg skulle på jobb halv ti.  Og jeg kom meg faktisk dit, men ble faktisk sendt hjem igjen klokka ti. Jeg har faktisk skrevet min første egenmelding i dag, jeg er så godt som aldri syk. Er jo egentlig ikke syk nå heller, bare føler meg som en ubrukelig, frustrert og irritert dust som ligger i senga, titter i opp i taket og gruer meg til å prosjektet "løfte-hodet- og-stå-opp-fra-senga".
Så etter og ha vært innom apoteket for å kjøpe krem mot muskel/ledd-smerter og en pakke ibux, måtte jeg bare ta taxi hjem igjen etter en halvtimes jobb. Orka ikke å gå til bussholdeplassen for å ta bussen. Det er helt sinnsyke smerter, jeg har liksom ikke opplevd å ha så vondt i nakken, det bare brenner nedover ryggen og ut i venstre arm. Dette fører til at hodet mitt tilter til høyre og jeg kan liksom kun se til høyre. Med andre ord, jeg ser ordenlig lur ut.
Etter en sympatisamtale med mamma så fant jeg ut at det er bare å sjekke ut diverse kiropraktorvaktordninger. Om noen klarer å gjøre noe eller ei vet jeg jo ikke, men  jeg  er bare nødt til å få noe kraftigere smertestillende enn ibux. Så snart skal jeg igjen ta taxi ned til en kiropraktor-klinikk i Oslo sentrum der jeg har fått time, og jeg ønsker meg selv lykke til og god bedring.
Det her merker jeg fort blir en dag jeg kommer til å bruke mye penger. Unødvendig mye penger på unødvendige kiropraktortimer og taxiturer på grunn av en totalt unødvendig nakkekink.
Men ellers så håper jeg alle har en nydelig helg!:)
Mvh
Klage-Silje
Her er jeg med det synes-synd-på-meg-selv-blikket.. hehe, hakke klart å sminket meg eller børsta håret i dag en gang, så unnskyld unnskyld.
Skal man legge på varmt eller kaldt når man kink i nakken? Og noen andre tips for hva som kan få smertehelvette til å forsvinner raskere? 

Endelig ny mobil! Meeeen…

… jeg har ikke fått lekt no særlig med den ennå. 

Den ligger til lading, og jeg orker faktisk ikke å begynne å sette meg inn i den nå, tar det i morgen. 😉 Uansett så er den nå hvert fall hentet og klar til bruk etter og ha tilbragt noen dager på postkontoret.
Også har jeg fått nytt nummer av både Woman og KK, så etter jobb i morgen er det selvopplæring med ny mobil, kvalitetstid med nytt lesestoff og en stor kopp te som gjelder. 
Ellers så er det jobbhelg for min del, men i løpet av helga skal jeg på Disney On Ice-show i Oslo Spektrum. Jeg har vært på det én gang tidligere, men DET er mange år siden det. Det jeg husker er mange bråkete barn som var høye på sukker og løp rundt samtidig som de maste om å få ditt og få datt mens de slurpa i seg noe slush-lignende vann-is og sveiva noe i lufta som lagde lyd og blinket i forskjellige farger. Med andre ord, det gjorde nok inntrykk.
Uansett, jeg tror det kan bli gøy og det er alltid imponerende med folk som danser og hopper rundt i store kostymer samtidig som de går på skøyter.
God helg!
– Silje Bjørnstad –