Narniafilm nr 3

Jeg er tilbake i Oslo og i formiddag var jeg på Ringen Kino for å se den tredje Narniafilmen, i 3D!

Legenden og Narnia: Reisen til det ytterste hav.

Og som i Narniafilm nummer 2, var Prince Caspian med på reisen. Eller Ben Barnes som kjekkasen heter i virkeligheten:

Uansett, filmen anbefales på det sterkeste, jeg elsker Narnia-filmene. 🙂 I morgen skal jeg og Joakim på “Kongen av Bastøy”. Har store forventninger til den også.

Ha en flott onsdagskveld! 🙂

– Silje Bjørnstad –

Rihanna-billetter? CHECK!

Whohoooo, jeg var en av de heldige som faktisk fikk tak i billetter til Rihanna-konserten som finner sted i Oslo Spektrum i oktober neste år! 😀 Etter noen titalls forsøk kom jeg igjennom på nettet, og egentlig skulle jeg bestille 5 billetter. Men nei, funka ikke. 4? Nei, funka ikke det heller? 3 da?! Nope. Men 2 billetter??! Oh yes! 😀Så nå er de kommet i posten og skal ligge trygt i en brannsikker safe til 30.oktober 2011.

Gleder meg 😀

– Silje Bjørnstad –

Reunion :D

I går var det tradisjonell 2.juledags-reunion-treff med vgs-jentene. Var ikke alle som kunne komme i år, men det ble en superkoselig kveld uansett! Vi var totalt femten stk i medier&kommunikasjon-klassa våres, 10 jenter og 5 gutter. Vi koste oss med fyr i peisen, god musikk, grønnsaker, frukt, guacamole, potetgull og dipp, samt noen vinglass for de som sku ut på byen senere på kvelden;)


<3


Eli Mette & Malla (Malene) <3


Kjersti og Irmelin <3


Digg!

Etter mye jentesnakk reiste vi til vgs-gutta som tilfeldigvis hadde vors, så da fikk vi jammen møtt de også! Det var kjempestas, er jo flere man ikke hadde sett på 5 år. Også skal vi ha 5-årsjubileum til sommeren for hele vgs-klassen, da er det faktisk fem år siden vi var russ. SYKT!

I morgen drar jeg inn til Oslo igjen – skal nyte late dager med kjæresten også skal jeg jo jobbe nyttårshelga. 🙂

– Silje Bjørnstad –

Julegaver 2010

Dette er noe av det jeg fikk i årets julegaver:


(Alle gavene er ikke på bildet)
Sko, lys, armbånd, gavekort hos gullsmed, penger, Pierre Robert-undertøy, gavekort på H&M, gavekort på Centrum Tekstil, flaxlodd, paraply, pysjamas, skje og gaffel til sølvbestikket jeg samler på, negle-sett, handkle og sokker (de 2 siste tinga er vel obligatorisk å få det av en eller annen hos alle) 🙂

Skoene var i kilehæl (som jeg jo elsker), og som mamma hadde bestilt på Nelly.com! Haha, hun kan så vidt åpne Internet Explorer og får panikk om en internettside eller noe annet på PC`n ikke er som det skal, men å shoppe på nettet, DET er visst intet problem! 😀

Ellers så stod pappa for det morsomste gavekortet jeg noensinne har fått. Det var nemlig på 522 kroner fra Centrum Tekstil (populær klesbutikk på Flisa). Altså, nøyaktig FEMHUNDREOGTJUETO KRONER.

Hvorfor? Joda, fordi min kjære bror hadde fått to gaver som tilsammen kostet nettopp 522 kroner, og rettferdig skal det jo være. 😀 (Legg merke til datoen når gavekortet ble utgitt. Nemlig 24.desember. Blir jo ikke jul uten pappa som nødhandler julegaver i siste liten)

Et annet gavekort som jeg syntes var utrolig stilig var denne “gavebarren” på verdi 500 kroner fra Dybendal. (Gullsmed)

Også fikk jeg skje og gaffel fra verdens beste onkel til mitt sølvbestikk. 99% av det sølvbestikket er vel finansiert av han, og det begynner å bli ganske bra med bestikk. Tror faktisk jeg snart har både kniver, gafler, skjeer og teskjeer til 10-12 stk. Og det er jo ikke ille med tanke på at stk-prisen er på nesten tusen kroner. Så da folk skal til meg å spise middager i fremtiden skal det ikke være noe IKEA-drit på bordet for å si det sånn. Sølvbestikk kan fåes i mange ulike varianter, jeg har typen som heter RINGEBU og er veldig fornøyd med den. Det var det også onkel som valgte ut, begynte vel å samle da jeg var en liten baby.

Fortsatt god jul! 🙂

– Silje Bjørnstad –

Det er for kaldt!

Julekvelden i går ble feiret med bestemor, onkel, mormor, mamma, pappa og Eirik. Var en veldig hyggelig kveld med veldig mange pakker, hva jeg fikk kommer i et senere innlegg. Nå først må jeg bare klage litt på kulda som alle snakker om for tiden. For i går kveld sank temperaturen under 30 minus her på Hanshaugmoen.

Her viser gradestokken -31,1, men noen minutter senere var det faktisk minus 32. I dag, 25 desember, ligger temperaturen fortsatt på rundt minus tretti.

Men men, om 2 uker er jeg tilbake i Spania der det hverken er snø eller minusgrader! 🙂

– Silje Bjørnstad –

Årets julestrømpe

Da er det 24.desember. Våkna klokka ni i dag, så tassa jeg opp i morgenkåpe og fant julestrømpa mi.

Jeg fikk varmepute til å ha rundt nakken (begynner å bli gammel vett, så er litt stiv og støl av og til…), Blondie-julehefte (MÅ ha det til jul), flaxlodd (klassiker, og läkerol og en boks full med nøttefruttiblanding. 🙂 (Mamma vet at jeg ikke er noe blodfan av godteri, og nøtter er jo mye diggere og sunnere, så tommel opp for mamma!)

Ellers så står følgende på planen:

Disney julekavalkade, være med i kirka om det ikke kræsjer med timmi gresshoppe som viser disneysnuttene, julemiddag med 3-4 ulike desserter (forklarer den etterpå…), og åpning av julegavene.

Vi har ribbe, medisterkaker og julepølser på julekvelden, der har mamma, pappa og bestemor alltid vært enige. Men når det gjelder desserter skal alle ha sin favoritt. Pappa vil nemlig ha fruktsalat, mamma vil ha riskrem, og bestemor lager karamellpudding. Noen år har vi tilogmed hatt iskake eller sjokoladepudding om Eirik vil det. Hva jeg vil ha? Spiser litt av alt jeg – klager ikke, er jo nesten som en dessertbuffet.

GOD JUL!

– Silje Bjørnstad –

Lille juleaften

“Nå har a mor vaska gølvet, og far har børi ved. Onkel har satt opp fuglebænn, og je har pynta tre! (Sammen med pappa da) Nå sitt vi og så hviler og puster på ei stund, Eirik spiller X-box, og Sara tar en blund.”

Lille juleaften hos oss betyr pynting av et grantre som plasseres i stua, juleskinke-middag med lefse og sennep og selvfølgelig pappa som drar ut for å handle julegaver. (det vil si, kjøpe flaxlodd og lottokuponger, og jeg digger det.)

Utrolig dårlig bilde av årets juletre, kamera på mac`n er ikke det beste på når man tar bilder på avstand. Men det er da hvertfall ferdigpynta med sølvglitter, norske flagg, julekurvene til pappa, sølvkuler, røde kuler, engler og 2 dompapper i toppen. Og selvfølgelig lys og stjerne.


Ja, altså, de to røde greiene på bildet er da dompappene, fortsatt ikke lett å ta bilder med en laptop mens man holder den over hodet og prøver å stå stille. Forresten, stjerna i toppen er ikke skakk slik som man nesten skulle tro da man ser dette bildet.

– Silje Bjørnstad –

Trenger vi aviser når vi har Facebook?

Nettopp det spørsmålet er tittelen til en bok jeg har fått spørsmål om jeg kan anmelde. Boka tar for seg nedgangen i avislesing blant barn og unge, hvorfor har det blitt sånn, hva slags virkning vil det ha,  hva slags betydning har papiravisene osv?

Noen tanker om dette forresten? 🙂

Og siden jeg har sagt at jeg skal levere bokanmeldelsen innen nyttår har jeg hvertfall noe å lese i jula, i tillegg til julehefter der Donald eller Blondie pryder forsiden, samt herlige ukeblader som Se og Hør, Bedre Helse og KK.

– Silje Bjørnstad –