Bli med på treningsreise i mai!

Hei!

Det er jo evigheter siden jeg har skrevet noe på denne bloggen og det har naturligvis skjedd litt siden det forrige innlegget som ble publisert i mars 2022(!). Men det får jeg komme tilbake til i et annet innlegg.

Nå, tilbake til overskriften; jeg arrangerer nemlig TRENINGSREISE TIL RHODOS! Turen går til Mythos Beach Resort som naturligvis har flotte treningsmuligheter og som også ligger rett ved stranden. Tidspunkt for reisen er 14.mai – 21.mai 2023, og en fin bonus med denne uken er at det er både 17.mai på en onsdag og Kristi Himmelfartsdag 18.mai = naturlige fridager fra jobb 😉

Dette er en tur med fokus på treningsglede og mestring samtidig som du nyter feriefølelsen med sol, avkobling og god mat og drikke.


Type treningsøkter

  • Kroppsvekttrening
  • Styrketrening med vekter
  • Sirkeltrening med stasjoner
  • Minibandstrening med strikk
  • Kondisjonstrening med HIIT, tabata og enkel aerobic
  • Core/kjernetrening med fokus på mage og rygg
  • Mobilitet og stretching

Slik blir uka

Det blir allsidig og variert trening som passer alle. I løpet av uka har du muligheten til å delta på ulike styrke- og kondisjonsøkter, sirkeltrening, boot camp med teambuilding, trening med minibands, core, mobilitet og felles morgentur med gåing/jogging. Du som deltaker vil fritt kunne legge opp ditt eget løp med tanke på antall treningsøkter du ønsker å delta på. Det er lagt opp til gode pauser mellom øktene med egentid hvor du kan slappe av på stranda, dra på shopping eller hva du måtte ønske.


Hvem kan delta?

Denne turen passer for deg som ønsker å få mye ut av treningen samtidig som du også vil få god tid til å nyte herlige Rhodos – den perfekte kombinasjonen som gjør at du kommer hjem full av energi og overskudd!

 

 

For påmelding og mer info: sjekk ut link HER.

– Silje Bjørnstad