Ser du forskjell? I DO!

Fred Hamelten på JanThomas Studio er bare en kunstner når det gjelder øyenbryn.

ALLE går til han, for eksempel tone damli aaberge, dorte skappel, tommy sharif (!), ja, dere skjønner greia.
Han blir bare mer og mer populær, og om du ønsker en øyenbryns-design-time hos han nå er neste ledige time i midten av juli!!! MEN, jeg var dødsheldig å fikk time i dag pga en avbestilling. Tjoho! (Sorry Gaute-sjef, men kunne selvfølgelig ikke la en slik mulighet gå fra meg:p )
Så i dag har jeg vært hos mesteren, og jeg er kjempefornøyd.
Før:

Etter:

Jeg bestilte glatt en ny time hos Fred. Og neste gang jeg skal dit? Joda, neste ledige time- nemlig 15.juli.

– Silje Bjørnstad – 

Neste år – ?

"Hva skal du til høsten?"

Det er virkelig et populært spørsmål for tiden, og svaret er: JEG VET IKKE.
Men det er jo en trøst at jeg har mye jeg kunne tenke meg å gjøre i hvertfall:)
SKOLE?
15.april er fristen for å søke til høgere utdanning.
Jeg kunne tenkt meg å søke på Atlantatis, enten grunnleggende ernæring på 1 år eller bachelor i ernæring og få tittet ernæringsfysiolog.
Emnet Grunnleggende ernæring passer blant annet for:
* Personer som arbeider med ernæringsfaglige spørsmål, for eksempel jurister, journalister og legemiddelkonsulenter, samt ansatte i helsekostbransjen og innen fysisk aktivitet og idrett.
Passer meg fint, for jeg vil være journalist, samtidig som jeg hvertfall får noe fagfelt å henge meg på. I tillegg tilbyr Atlantis utdanning i utlandet – Spania. Men det er privatskole, så koster jo litt..
Master?
Ja, jeg burde og ja jeg har litt lyst også, men er veldig mange søkere til få plasser så tja..
REISE?
Også kunne jeg tenke meg å reise – et par mnd til  Asia for eksempel. 
Særlig Thailand: 
JOBB?
Ja, jeg elsker å jobbe som journalist og kommer nok til å søke noen jobber. Uansett om man får drømmejobben eller ikke må man starte et sted, og å skrive jobbsøknad og stille opp på jobbintervju er bare god trening og erfaring å ta med seg! 
Anyway, livet er herlig – nyt det. 
– Silje Bjørnstad –

Dueskremsel og mozzarella-løøøøve.

Jeg trenger fortsatt hjelp til due-fugleskremsel som passer på en smal balkong – salmiakk holder ikke due-drittene unna…

Denne natta prøvde jeg på løsning nummer 1, nemlig salmiakk. Den lukten burde vel holde duene unna balkonggulvet mitt?!
Å jada, det gjorde det, men duene vekte meg allikevel to timer før klokka skulle ringe – de satt på balkongrekkverket. De irriterende jævlene.
I natt skal jeg derimot prøve å henge ut et stygt klesplagg som kan blafre og dermed holde duene unna slik at de ikke sitter og kurrer i morgen tidlig klokka seks da andre sover.
Men jeg er fortsatt åpen for flere forslag.
Ellers så har jeg fått dilla på fersk mozzarellaost. Det er så digg! Kan jo brukes til alt, jeg har det på knekkebrød, i omelett, i salat, på pizza, brokkoli-grateng. Jeg synes faktisk det smaker vel så godt enten om den er "rå" eller smeltet. MIN OPPFORDRING: SPIS MER MMMMM-MOZZARELLA. 🙂
Også har jeg dilla på:
– varmegrader og solskinn
– Elizabeth Arden – produkter
– Svart kaffe fra Kaffebrenneriet
– Galiamelon og pærer
– 3D-kino
– Empire State Of Mind med Alicia Keys og Jay-Z.

– Silje Bjørnstad – 

Sukker i frukt?

“Til tross for store mengder antioksidanter og vitaminer er det også veldig mye sukker i frukt” skrives det på klikk.no i dag.

Men altså, det er jo ikke samme type sukker som hvitt sukker!
Fruktsukker, eller fruktose som det også kalles er 100 prosent naturlig sukker som finnes i all frukt og bær. Fruktose gir lav blodsukkerstigning og har en lav GI. Dette er en av helsefordelene og grunnene til at  fruktose er sunnere sammenlignet med vanlig sukker. Så folkens – ikke bli lurt, frukt er sunn. Frukt = godteri for min del.

 


– Silje Bjørnstad –

 


Pære? JA TAKK! 😀

Dagens hverdagsproblem: Støvsugerposer.

Støvsugerposer er en funny ting. Hver støvsuger har behov for hver sin spesielle støvsugerpose. Dette betyr for eksempel at har du kjøpt støvsuger på Electrolux er det ikke sikkert du finner støvsugerposer på Elkjøp. Noe jeg har fått erfare.

Hva skjedde med å ikke lage en one-size-type som passer alle typer? Eller i det minste Small – Medium – Large -kinda-thing. Hehe, sikkert enklere sagt enn gjort, men det hadde gjort saken enklere.
Min løsning: Ringe til mamma og be hun stikke på sjappa støvsugeren er kjøpt for så å kjøpe og sende støvsugerposer i posten. 
Hverdagsproblem nummer 2:
Et duepar bestemt seg for å campe på balkongen min og synge kurr-kurr fra klokken seks på morgenen rett utenfor soveromsvinduet mitt. Jeg liker svært dårlig å bli vekt tidligere enn nødvendig så trenger due-skremsel-tips fort som mulig.
– Silje Bjørnstad – 

Vårstemning indeed!:D

Finnes det noe bedre enn å våkne, gå til jobb med en kaffe fra Kaffebrenneriet i solbriller og kjenne sola begynne å varme? 

Har tilogmed prøvd joggeskoene mine i dag, og fy søren hvor digg det er å bare småløpe i sin egen verden med full guffe på iPoden. Men det skal sies at det fortsatt er noen glatte områder langs Akerselva. Bambi på isen? Det er meg det. 

Ellers så vil jeg ha daffekoseheldress. Jeg vil jeg vil jeg vil! 
Hvor deilig er det ikke å slaffe rundt i denne en søndag, og ikke minst om kvelden i påskeferien etter en lengre skitur og en varm dusj?
Jeg er våryr. På alle mulige måter.

Kun 2 uker til påske!
– Silje Bjørnstad – 

St Patricks Day?

St Patrick`s Day feires egentlig den 17.mars, men da jeg var nedi Oslo sentrum tidligere i dag havnet jeg plutselig midt i en St-Patrick`s-Day-parade med grønnkledde mennesker med firkløverhatter, sekkepiper og irske flagg.

Ellers så nøt jeg en nydelig kaffe fra Kaffebrenneriet i sola. Prøvde smaken "påskekaffen", og den var faktisk skitgod! Anbefales. Også fikk jeg skaffet meg en fet avtale på onsdag!! 😉
– Silje Bjørnstad – 

KK-dagen 2010 = TOPP!!!

Hjemme fra en herlig tur i Spania, og tilbake til jobb og hverdagen.

Men i dag var jeg og mamma på KK-dagen 2010, og for en herlig og lærerik dag!
I tillegg så ble mamma en av ti modeller som ble trukket ut av de flere hundre påmeldte.  Disse gikk catwalk for KappAhl. De ble sminka og styla samt lært å gå på catwalken. Virka som mamma koste seg hvertfall og hun gjorde det veldig bra! 😀 Hun fikk også klærne hun viste frem.

Eller var det Mia Törnblom, Per Sundnes, Cecilie Skog og Prinsesse Martha Louise som var foredragsholdere, og alt var bare helt genialt. Jeg anbefaler virkelig å få høre et foredrag av alle disse. Vi fikk også goodie-bags, moteshow, gavekort, tapaslunsj,  tips og råd om hudpleie – smykker – kostttilskudd og lignende. Thomas Giertsen gjorde en glimrende jobb som konfransier. Didrik Solli Tangen opptrådte, og Cecilie Brækhus og Petter Solberg stakk også innom.

Mia Törnblom
Per Sundnes
Cecilie Skog

KK-dagen 2010 er den første som er blitt arrangert, men hvis det skal arrangeres til neste år skal jeg lett dit igjen. Anbefales virkelig.
– Silje Bjørnstad – 

Sunshine makes me happy

Endelig titter sola frem i Oslo og snømengden begynner å minke. Er neste litt påskestemning å gå ut nå, er så utrolig deilig. Det beste er at nå begynner solbrillesesongen! 🙂

Nå håper jeg bare dette fortsetter, og imens tar jeg turen til SPANIA og SILJE AALAND! 😀
GOD HEEEEEEELG!:D
– Silje Bjørnstad –