Oh yes!

Dagens forelesning bestod av en mann fra Forsvaret i nystrøket, mørk uniform som snakket ivei med britisk/australsk-lignende engelsk aksent. Det var stas det! Oh yes. Jeg fikk riktignok ikke så mye med meg om hva han egentlig snakket om, men det så bra ut og klang nydelig i mine ører. Eller, er vel mer korrekt å si ØRET. Det høyre øret for å være helt korrekt. Fordi det var forrige helg min kropp bestemte seg for å henge seg på influensabølgen med feber, halsvondt og en slapphet uten like. På mandag kveld streika likegjerne det venstre øret mitt også med full døvhet og en smerte som kan sammenlignes med å få et nyslipt sverd spidda inn i øret som blir tvinna sakte rundt. Etter er trøstende mobilsamtale med mamma konkluderte vi med at det var likesågreit å reise ned til legevakta for å få sjekka ut almentilstanden. Så sånn ca halv elleve mandag kveld tok jeg taxi ned til Storgata, og som mange muligens har kjennskap til innebærer en tur til Oslos kommunale legevakt flere venterom og køer og ikke minst flere timers venting. Uansett, jeg kom meg til en lege som kunne konstantere at jeg hadde kraftig ørebetennelse og jeg ble satt på pencilinkur. 

Nå, etter èn uke sofasliting, synes-synd-på-meg-selv-stemning og rastløsthet er jeg endelig passe oppegående, men er fortsatt helt tett i venstre øregang. Og med tanke på at pencilinkuren er ferdig og feberen er borte, så burde vel jaggu den irriterende proppen i øret være borte også?! Så, i frykt for faktisk å ha blitt 50% kronisk døv ringte jeg fastlegen min for å høre når jeg eventuelt kunne vente at trykket skal lette og døvheten opphøres. Og svaret var at selv om betennelsen mest sannsynlig var over, så kunne det ta dager, ja uker(!) før hørselen kommer tilbake.. Oh no!..
Men jeg skal ikke klage, for nå er endelig våren på vei. Jeg sier bare sol, plussgrader, fuglekvitter og solbriller, det er med på å bidra til en glad og våryr Silje. Oh yes! Og dette til tross at jeg etter 31.mars vil være arbeidsledig, og at jeg snarest burde innstille meg på eksamensmodus de neste månedene..
Vel, carpe diem, lev i nuet, take care, peace and love and all that shit!
-Silje-