Status: I Norge med påtvingt eksamensmodus

Wow, blir lite blogging om dagen. Men er rask oppdatering:

Jeg er tilbake i Norge,  j…. 24 minusgrader var det i dag tidlig på Hanshaugmoen! Det er så kaaaaldt!! BRRR!!

Ellers så har det ikke skjedd de store forandringene de 3 mnd jeg har vært i Spania, men noe nytt er det jo alltids:

Bestemor på 91 har begynt julebaksten med smultringer, sandkaker og goro. Så kommer sikkert de siste tretti slaga ganske snart. Lefsene er forresten også ferdigbakt.

Pappa har kjøpt ny tresker. (Brukt selvfølgelig, som vanlig. Men denne gangen var det en GUL tresker i stedet for rød!)

På Flisa var det ei dame i 70-årene som kjørte inn i veggen på Stormarkedet. Det ble hull rett inn til Apoteket, men tror det meste er fiksa igjen nå.

Elgen har vi ikke sett, men det blir nok elgsafari i løpet av julemåneden.

Og det fryder meg å komme hjem til 24 pakker hengendes på en gammal fille med et bilde av det som en gang skulle forestille en julemann. Mamma har nemlig laga advendtskalender til meg og min bror i år også. (Vi er 23 og 27 og stolte som pokker av mammaen vår som er så søt å ta seg bryet. Men hun synes det egentlig er veldig stas og ler hver gang vi skal åpne en pakke som inneholder flaxlodd, sokker, sjokolade eller noe annet stæsj.)

 

Det kommer til å være redusert blogging de neste dagene på grunn av at jeg MÅ begynne med å leke seriøs student og lese til eksamen som er 8.desember.

God førjulstid.

1 dag igjen.

I morgen kommer jeg hjeeeem. Og de siste dagene har jeg begynt å glede meg skikkelig! 😀

Hører rykter om at det er bikkjekaldt og masse snø, men her i Fuengirola er det regn- og vindstorm uansett så noen minusgrader får man vel overleve. Selv om jeg gruer meg til akkurat den kulda.

 

Uansett, skal bli kos å se alle sammen.

<3

– Silje Bjørnstad –

Gi meg..

.. en energisprøyte

..en hjerne som kan eksamenspensum: “Menneskekroppen.”

..en milliard norske kroner eller to.

..mere sol.

..mindre vind.

..SPA-treatment

og

..norsk kaffi. 😀

Om to dager har jeg begynt på hjemreisa til Noreg. Dæven steike.

Snart jul og greier.

Jeg er så trøtt. Hundre hopp med hoppetauet og kroppen sa stopp. Lættis.
Jeg sier som Marthe: Føkk. 
Haha, jeg er så lat at jeg ikke orker å trekke på smilebåndet en gang. Men jeg er egentlig ganske blid og fornøyd altså. Jeg er bare trøtt. Løsningen min til alt: Sove mer.
Men pliktene kaller, nå skal jeg til skolen for å lese.

Og da sier jeg som Fatso: Sjalabajs!

Jeez, det her ble et usaklig blogg-innlegg. Eller som visse andre ville ha sagt det: “Det er RANDOM!”

Nettopp. Da sier jeg bare det som ikke de Korea-landene klarer å si: Peace.

– Silje Bjørnstad –

 

Siste nytt.

Sjekk ut solbrillene jeg har “arva” etter Ane. Jeg fikk de fordi hun ikke gadd å ta de med seg da hun nå reiser tilbake til Norge. De er jo dødslekre! Og akkurat passe små.

Ellers: Siste skoledag før jul i dag. “Bare” eksamen som gjenstår 8 .desember. Med andre ord: Silje reiser hjem til iskalde Norge på søndag, legger seg i hi sammen med pensumboka “Menneskekroppen”.

 

– Silje Bjørnstad –

Disseksjon og puppe-preik.

Da har besøket mitt (Silje Aa og Anne Marthe) reist tilbake til iskalde Norge. Jeg selv kommer etter på søndag.

I dag har vi hatt disseksjon av forskjellige grise-organer: Hjerte, hjerne, nyrer, lever, lunger. Yummy. 
Selv om det ikke akkurat var så veldig delikat var det jo litt gøy også.

Ellers så må jeg poste en kommentar som Silje Aaland kom med i går etter at jeg blotta puppen:
“Du har flatbrød med rosiner.”

Mens de to andre kan skryte av både rosinboller og brød med ekstra heving.

Tolk de som dere vil. Jeg lo i allefall så jeg grein, et fantastisk bra ordspill og veldig sant. Forresten, jeg bruker ikke å blotte meg. Vi var bare sykt slitne i går, så da ble det Quiz og litt vising av hud. Sånn erre bare.

En ting er i hvertfall sikkert, heller flatbrød med rosiner enn to silikonfylte basketballer som kan slå ned både det ene og det andre.

– Silje Bjørnstad –

Blogg-break

Jeg har besøk av to herlige vesener som gikk på Atlantis her i fjor, nemlig verdens beste Silje Aaland og verdens beste Anne Marthe. 😀

Ellers var det ikke mye nytt de to hadde fortelle, bortsett fra at jeg har forstått at Torsdag kveld fra Nydalen har en ny sketch som er det nye: “Og det var Geeeeeeir”.
Silje Aa. sa nemlig det i går, og de to bare knakk sammen av latter.  Jeg satt det og bare så dum og spørrende ut. Men altså, det nye å si: “Og det var Geeeeeir”…

Siden jeg har besøk blir det ikke blogging som står øverst på prioriteringslista, men jeg lover å komme sterkere tilbake. 🙂

– Silje Bjørnstad –

Mine nye “tøfler”

Jeg skylder på mamma da det gjelder min kjærlighet for sko, for jeg vet jeg har flere sko enn det som strengt tatt er nødvendig.. Jeg kommer aldri til å glemme uttrykket til Joakim og pappa da de skulle hjelpe meg med å flytte. Hehe. Men helt ærlig, hvem hunkjønn digger ikke sko? 😀

Her i Spania er det heldigvis (eller kanskje uheldigvis) mange muligheter for å kjøpe seg et nytt par. Og omtrent man hver gang skal handle mat må man på et stort kjøpesenter med tonnevis av shopping-fristelser. Derfor går jeg bevisst inn den inngangen som er nærmest selve matbutikken slik at jeg slipper å “pine” meg forbi flere utstillingsvinduer og butikker som har både klær, sko og accesories jeg ikke visste jeg “trengte”. Uansett, i går skulle jeg og Sandra på senteret før vi skulle lese om nyrer og urinveier, bare for å komme oss litt ut ikke sant. Det endte med skokjøp på oss begge, men kjærevene hvor fornøyd jeg ble. Jeg har simpelthen forelsket meg så mye i de nye skoene at jeg går med de innendørs – de er mine nye tøfler.

I forrige uke ble disse parene kjøpt, og de har tilogmed pels (uekte selvfølgelig) inni slik at de er gode og varme og lett kan brukes i kalde Norge. Gamle tøfler:

Nye tøfler:

Jeg vet at flere som sikkert kommer til å tenke: Åh, herregud, horestøvletter..
Vet du, I`m gonna prove you`re wrong. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, jeg elsker de. Og så lenge jeg ikke går med nettingstrømpebukser og trangt korsett så skal jeg trave rundt stolt som en hane og leke at jeg er både sofistikert og “classy”.
Og med min kjærlighet for kilehæl så måtte jeg bare bestille disse på Nelly.com for et par dager siden. Egentlig ville jeg hatt de i grå, men de var utsolgt så da safer jeg med svart i stedet.

– Silje Bjørnstad –

Om en uke..

… drar jeg hjem til Norge igjen. 3 mnd i Spania med “Anatomi&Fysiologi” har gått helt sykt fort. Jeg kommer jo ned igjen til Fuengirola i januar, da er det “Sykdomslære” som står for tur. Selvfølgelig blir det stas å komme hjem til julepyntede gater, feire jul og ikke minst å se familie og venner, men jeg vil ikke hjem til kulda, snø, glatte veier og mørket. Jeg er virkelig ikke et vintermenneske, jeg hater å stå ute inntullet i 4 lag med klær som innebærer kløende stilong, ullgenser og Ullvang-sokker som allikevel ikke hjelper med å holde meg varm når jeg står og venter på den j…. bussen eller trikken som selvfølgelig er forsinka på grunn av snøkaos eller som bare kjører rett forbi holdeplassen på grunn av at kjøretøyet allerede er fullt opp med sytende folk som er helt stressa.

Men på en annen side så kommer jeg hjem til den beste vintermåneden – nemlig julemåneden. Gleder meg veldig til å pynte juletre, til å våkne opp 24.desember og løpe ut i pysjen for å hente julestrømpa mi, se på Reisen til julestjernen og Donald som er på jakt i ørkenen og møter den utrolig irriterende fuglen som marsjerer rundt mens han synger: “Paraparaparaparaparapara – DUUU- DUUU- DUUU!

SE FILM HER.

 

Også skal det blir ordentlig digg med en skikkelig god kopp kaffe fra Kaffebrenneriet. For mens andre savner makrell i tomat, norsk melkesjokolade og brunost, er det ekte norsk trakterkaffe og Tine rislunsj m/eple som står øverst på “norske mat&drikke-varer”-savnlista mi.

Ellers så blir det en bra siste-uke: I dag får jeg besøk av Anne Marthe og Silje. <3 Shopping&Quiz!! 😀

Og på skolen skal vi ha om Forplantningslære, det vil jo da blant annet si oppbygging av kjønnsorgan, blomster og bier og diverse reaksjoner i kroppen ved seksuell opphisselse. Regner med at det kommer til å være bra oppmøte på skolen disse dagene – merkelig nok.

Og til slutt vil jeg bare si at jeg gleder meg sånn til å se verdens beste, søteste og kuleste hund: Sara`n min.

– Silje Bjørnstad –

Leopard-love

Ingen tvil om at dyreprint herjer motebildet for tiden, og særlig leopardmønster har jo tatt helt av. Jeg begynte med min leopard-dilla i sommer, men i høst har det virkelig bare blitt mer og mer populært. Før jeg reiste til Spania gjorde jeg et intervju med stylist Jon Lundemoen og hans spådom var krystallklar: – Leopardmønster er et must.

LES SAKEN HER


Herlige og superhyggelige Jon 🙂
Sjekk forresten ut bloggen hans – KLIKK HER.

Tilbake til leopardfeberen. Nå ser jeg leopardmønster overalt – topper, bukser, kjoler, vesker, sko, skjerf, klokker, armbånd +++

Og jeg digger det. Er ganske sikker det vil bli en del “leoparder” på diverse julebord, romjulstreff og nyttårsfester denne jula. Jeg for min del har nettopp gått til innkjøp av skjerf nummer 3 med svarthvitt leopardlignendemønster – 6 EURO! det er under femti spenn det. Digger prisene her i Spania. 

Følgende leopardshopping her i Spania: Tre skjerf, to klokker, en topp og et par sko.

– Silje Bjørnstad –

 

Silikoninnlegg nummer 2

Ah, tipper det var mange som ble skuffa over silikonpuppe-innlegg med den iøynefallende overskrifta. Men beklager, jeg kommer aldri til å ta silikon selv om jeg sikkert er et prakteksemplar til å gjøre det. Jeg har nemlig venta på at puppa mine skal vokse siden jeg kom i puberteten, og jeg venter fortsatt. Men virkeligheten har begynt å ta meg igjen og jeg begynner kanskje å innse at jeg bare må leve med det som ikke er der, og vet du, det er helt greit.

Uansett, har noen problemer med det så er det jo nemlig deres problem.

Det var i hvertfall gøy å se hvordan statistikken over sidehenvisninger og lesere gjorde et hopp på grunn av innlegget og jeg lo godt da jeg så følgende:

Det ble fordobling på ett innlegg det gitt. Bare på grunn av noen silikonpupper som aldri har eksistert en gang. Kan ikke si jeg ble overraska, hehe, er bare gøy å bevise hva som interesserer folk og hvordan man skal få folks oppmerksomhet. Og siden jeg ikke har selve silikonpuppene så må jeg heller ty til utspekulerte og kyniske løsninger med bruk av ordvalg og overskrifter som innebærer erogene soner og kroppsdeler.

Nærmere titt på statistikk-kurven:

– Silje Bjørnstad –