Rihannakonsert i Oslo Spektrum

Jeg og ei venninne og 8000 andre shaka sammen med Rihanna i et fullsatt Oslo Spektrum i går kveld – den dama er bare rå og leverte et helt vilt bra show!!! 

Vi satt et stykke fra scena, men var allikevel fornøyd med plasseringen. “Her har vi jo full oversikt” som venninna mi sa. 🙂

Har et par videoklipp også – men usikker på hvordan (eller om) jeg får lastet dem opp på bloggen?

Fant uansett et klipp fra åpningen på Youtube: 

Anyway, jeg har ingen problemer med å si at jeg er fan av Rihanna, og jeg er ikke mindre begeistrert fra dama som faktisk er året yngre enn meg selv etter gårsdagens herlige konsertopplevelse. 🙂

– Silje Bjørnstad – 

Yngvar Nummes look-alike

Jeg har jo laget et lignende innlegg før – da om landslagstrener for kvinnelandslaget i håndball, Thorir Hergeirsson. Jeg synes nemlig han ligner noe helt sykt på makker`n til Rudolf Blodstrupmoen fra filmen Flåklypa Grand Prix. Sjekk her.

 

Nå har jeg derimot funnet ut hvem/hva Yngvar Numme ligner på. Du vet, han derre barnehageonkelen som leker programleder på “Skal Vi Danse”.  Hadde han vært en hund hadde det ikke vært i tvil hvilken hunderase det hadde blitt: MOPS.


Eller hva??

Hehe. I kveld er det RIHANNAKONSERT!!! Jeg gleder meg så sinnsykt!! 

Ha en nydelig søndag 🙂

– Silje Bjørnstad – 

Fredagskos som hundepasser

I går var jeg og Sandra på Slottsparken Hotel her i Oslo for å passe de to søteste og herligste (og mest bortskjemte) hundene i hele verden. Mamma og pappa var nemlig i hovestaden for å spise middag og å se showet til Hege Schøyen på Chat Noir, og da måtte jo noen passe på “barna” mens de var ute.

Og da inviterte jeg med meg Sandra til fredagsdate, og gjett om vi koste oss. Vi studerer jo begge ernæringsfysiologi, men i går skeia vi ut og tok det letteste valget når det gjaldt mat og drikke. LES: Peppes Pizza Take Away Hotel Deal.

Så da kom det pizza, drikke og oreokake levert på hotellrommet mens vi koste oss med Idol på TVen. Mysigt!

Tror hundene koste seg også etter bildene å bedømme…

“En stk vrengt kosesyk oppned hund”:

Selvfølgelig må de få ligge i hver sin seng…..

Det trofaste blikket som sier “se hvor søøøøøt jeg er da, kos med meg!”

 

Og her er herligheten selv: