Hjemmelaget karbonadesmørbrød med sukkerfri karamelisert rødløk

Oh yes!! Sjekk ut denne postworkout-lunsj-tallerkenen:

 

MUMS!

Hjemmelaget karbonade med smeltet ost på grov brødskive med sennep, salat og karamelisert rødløk.  Ikke kjøttfri mandag i dag med andre ord – får ta en veggisdag senere i uka! Nå hadde jeg så mye rester i kjøleskapet at jeg prioriterte å spise opp dette først i stedet for å kaste mat.

HALLELUJA hvor digg det var! 😉

Karamelisert rødløk er virkelig undervurdert og et tilbehør jeg kommer til å bruke mye fremover. 

Jeg lagde en sukkerfri variant med følgende:

1/2 rødløk
1 ss olje
1 ts smør
2-3 ss vann
2 ts sukrin gold

Skjær opp rødløken og stek dette mykt i olje og smør på middels varme i en stekepanne. Tilsett vann og sukrin gold, og la alt surre på svak varme i 7-8 minutter til væsken har fordampet og løken har blitt gylden.

Dette tilbehøret passer perfekt til ulike kjøttretter.

Dagens treningsøkt bestod av 5x5x62,5 kg i knebøy, utfall (5-10-5-10-5 reps lette/tunge vekter), 4×10 kick backs, 3×15 stående tåhev, 3×10 leg extensions og 3×10 leg curl. 

Kaboom!

 

 

 

Nå skal jeg på kveldsvakt for Side2 der jeg blant annet skal skrive om matnyheter! Følg meg på Snap for å få noen avsløringer i løpet av kvelden 😉

SNAP: Silje1987

Ha en herlig mandag!

– Silje Bjørnstad –

Back in blogg-business

Tjohei!
Etter noen dager med bloggfri, så er jeg tilbake i bloggmodus igjen nu! 😀
Uka som kommer byr på masse spennende jobbings, blant annet så skal jeg på Høgskolen i Oslo og Akershus på tirsdag, i løpet av uka begynner jeg i et nytt jobbprosjekt for CitoMedia (involverer for det meste hjemmekontor-jobbings), og jeg har også deadline på nye artikler til Shape Up. 
Her går det unna da for å si det sånn 😉
Noen treningsvideoer siden sist:
Blant annet 22 reps i dips (så vidt, her snakker vi syrefest ass…)
video:22dips

 

Og 5x5x102,5 kg i klassisk markløft:

 video:102kgx5repsmarklft

Dette var det siste settet og her kjente jeg at kroppen begynte å bli jævlig sliten for å være ærlig slik at jeg stressa meg igjennom noen reps og oppspennet kunne vært bedre. 

I går var jeg og Fredrik på besøk hos Gym Ila som hadde åpent hus i helga. Veldig flotte og åpne lokaler med kjempehyggelige ansatte, så ta turen innom der om du har mulighet! 😀 (De har gratis prøvetimer 😉 )

Vel, thats all folks, det blir mer bloggings den kommende uka enn det det har vært denne uka her. (ikke så vanskelig å få til heller med tanke på hvor stille det har vært… :p)


(Kontorrotta begynner å bli sløv i blikket denne søndagskvelden, haha…)

Ha en strålende kveld!

– Silje Bjørnstad – 

Nye godteriprodukter, nytt Shape Up og “nye” treningsklær

Hei!

Da var det blitt torsdag og i morgen har jeg fri, men gjett hvem som skal jobbe den helga det er spådd mest sol og varme på hele sommeren – jo, meeeee. 

Men sånn erre noen ganger 😉

Uansett så skal jeg ikke klage for i går var jeg blant annet på besøk hos Orkla – rettere sagt “sjokoladeavdelingen” der jeg fikk informasjon om hvordan man går frem når man skal lansere nye produkter. For snart nærmer det seg årets tredje lanseringsvindu, noe som betyr en hel haug med mat- og drikkenyheter som skal friste oss forbrukere. Alltid like spennende å se hva de ulike produsentene kommer opp med. 

Allerede nå kan jeg avsløre at noen av godtenyhetene fra Nidar inkluderer Smash!-kuler, Crispo-kuler og salte lakrisubåter;) Noen av disse produktene er til og med allerede ute i kiosker og bensinstasjoner. 

Les mer om dette på Side2 i løpet av helga. 

Ellers så har jeg treningsfri i dag og da passet det ypperlig med nytt Shape Up i postkassa! 😀

Jeg bidrar med to artikler i denne utgaven: Intervju med søteste Camilla Lorentzen i forhold til hennes treningstimer som hun skal ha på Shape Up Convention 26.september, samt en artikkel om massasjerulle og egenmassasje. 

 

I tillegg så har jeg fått nytt treningstøy, det vil si at jeg har vært så heldig å få treningsklær fra selveste Line Kirkhus som er moteredaktør i Side2.no. 

Freshe farger! 

Nytt treningstøy er alltid digg for motivasjonen! 😉

(Jeg har fortsatt ikke fått teken på den derre blogg-antrekk-posingen. Så jeg slenger alltid med et peacetegn og et falskt smil fordi jeg ikke vet/kan bedre… :p)

Ha en strålende sensommerkveld. 

– Silje Bjørnstad –

Grove og supergode pannekaker

Hei og god onsdag!

 I dag ble det grove, hjemmelagde pannekaker til middag og SHIT de var så gode, og mettende! 😉

Til cirka 3 porsjoner:
Ca 4,5 – 5 dl melk
4 store egg
1 dl havregryn
Ca 4 dl grovt mel (jeg brukte Fibra – man kan også bruke sammalt hvete grovt eller lignende)
1 klype salt

Rør sammen alt i en bolle og la det svelle 20-30 minutter. 

Stek på middels sterk varme med litt smør.  

SO YUMMY!! Dette er jo en fin, næringsrik vegetarrett også, for de som ikke spiser kjøtt eller bare vil ha en kjøttfri middag 🙂

Masse deilig protein fra melk og egg, fiber og vitaminer og mineraler fra grovt mel og havregryn. 

Enjoy!

– SIlje Bjørnstad – 

Hummus-wrap <3

Tjohei!

I går smelte jeg sammen en smakfull, superenkel og superrask middagswrap bestående av følgende godbiter: Hummus, kalkunskinke, mangobiter og grønn salat pakket inn i en lun fullkornswrap. 

 

Perfekt kombinasjon i mine øyne med masse gode næringsstoffer!

 

Hummus er sykt digg som passer perfekt som smørepålegg i kombinasjon med blant annet kjøttpålegg. Hummus og avokado er også er herlig variant 😀

Dette er rett og slett en puré laget av moste kikerter og smaker godt som både tilbehør, pålegg og dipp:)

I dag har jeg blant annet vært hos Opplysningskontoret for frukt og grønt der jeg og ernæringsfysiolog Camilla Andersen har sett på og vurdert ulike typer appelsinjuice og syltetøy. Hva bør man se etter når man vil velge de mest næringsrike alternativene?

Svar på dette og lignende spørsmål kommer på Side2 i løpet av uka 😉

Nu er det straks trening som hjelper. 

Ha en strålende tirsdag! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

 

Mandag igjen

Hei og god mandag!

Denne helga har jeg vært på hyttetur uten dekning, så det har så og si vært en mobil- og PC-fri helg sammen med seks venninner. Lexie har også vært med! 😀 <3

 

Jeg kom tilbake til Oslo i går og jeg rakk også en treningsøkt i løpet av dagen. 

Det ble blant annet 10 sett x 5 reps med sakte-knebøy med stopp i bunn, benkpress (4x8repsx41kg med stopp), 3×15 skulderpress med manualer, 3×10 reps med ettbeinshipthurst, utspark, legcurl, pullups og biceps curl.

 

Denne uka er det MYE jobb – det er generelt mye å gjøre både resten av august og i september, men slik er det vel for de fleste etter en ferie 😀

Det er i alle fall mye spennende som skjer fremover: nye jobbprosjekter, Shape Up Convention, AFPT-convention, forskningsdager, jobb på Høgskolen i Oslo og Akershus, med mer! 🙂

Det eneste som mangler er en ny reise å se frem til, så kjenner at jeg må booke en tur snarest 😉 Enten det blir alene eller sammen med noen. Reise MÅ jeg gjøre uansett ;D

Ha en strålende mandag!

– Silje Bjørnstad –  

Bebisen i henda

Hei!!!

Åh, den uka her har det blitt lite søvn og det merkes når det nærmer seg helg… Men helga kommer til å bli maks bra med masse avslapping og bare kos siden jeg skal på hyttetur med 6 venninner – noe som har blitt en augusttradisjon de siste årene. 

I tillegg tar jeg med meg Lexie og hun er i Oslo sammen med meg nå, så reiser vi mot Finnskogen senere i dag. Der er det forresten null telefondekning whatsoever, kanskje likesågreit 😉

 

Ellers så har jeg vært i Ålesund de siste dagene og nå har jeg endelig fått min lille jobb-baby i hendene:

Kantinehåndboka 😀

Så i går ble det presentasjon av både kantineveileder og kantinehåndbok på Atlanterhavsparken for de kantineansatte ved videregående skoler i Møre og Romsdal. Atlanterhavsparken er forresten et nydelig sted! Jeg hilste selvfølgelig på både seler, pingviner og fisker mens jeg hadde anledning 😉

 

 

På ettermiddagen var jeg også innom NRK Møre og Romsdal på radiosending der jeg også snakket om kantineprosjektet i fylket. 

Følg meg gjerne på Instagram: siljebjornstad87

Og snap: silje1987

Ha en strålende helg!

– Silje Bjørnstad – 

 

Endelig litt energi på trening igjen

Well hello there!!! 😀

Nå er det endorfinrus og mestringsfølelse som snakker for jeg har nettopp kommet hjem fra en herlig treningsøkt med fokus på rygg og skulder. 
De to ferieukene har jeg bare virkelig slappet av og latt både hode og kropp være i feriemodus, slik som det også skal, og derfor har det nok også tatt noen dager å innstille seg fysisk og mentalt til hverdagen igjen. (I tillegg til at jeg har sovet utrolig lite de siste nettene). MEN i dag stemte bare alt og det ble blant annet
5x5x92,5 kg i klassisk markløft:
video:klassiskmarklft925x5reps

I supersett med 5x5x27kg i skulderpress:

video:skulderpress275kgx5

Før det ble dips med 9-8-6 reps med 12,5 kg ekstra:

 video:dips9repsx125kg

Og så ble det facepulls, nedtrekk, enarmsroing, roing i kabel, skulderhev, omvendt flyes og en annen skulderøvelse jeg ikke husker navnet på 😉

 

Nå må jeg skynde meg å pakke reisekofferten for jeg skal rekke et fly til Ålesund. I kveld er det møte om Kantineprosjektet jeg har jobbet med det siste året og i morgen er det fagdag for de kantineansatte i Møre og Romsdal fylkeskommune der blant annet Kantinehåndboka skal presenteres av meg og min jobbkollega Egil. 😀 Og jeg gleder meg så sykt til å se resulatet vårt i BOKFORM – ENDELIG!!! 😀 😀 

Det er litt urutinert blogging fra min side for tiden og det skyldes rett og slett at det er veldig hektiske dager nå i august, men jeg er nok tilbake i gamle bloggrutiner ganske så snart også 😉

Ha en strålende onsdag! Her i Oslo skinner sola som bare det og det er VARMT! 😀

 

– Silje Bjørnstad –

 

Aukra-Oslo

Hei og god søndag!
Da er sommerferien over for denne gang og jeg er tilbake i Oslo. I morgen er det pån igjen med jobbhverdagen og de to første ukene som kommer nå blir det MANGE jobbtimer og mye som står på timeplanen, men man overlever jo det også. 
De siste feriedagene ble tilbrakt på Aukra der vi bodde hos en kompis som jobber her. Han har laget et lite gym i garasjen sin, så jeg hang her noen timer for å si det sånn 😀 

 

 

VIL OGSÅ HA!!!! 
6DVkyHtgUa

5_2RwSNgVt
På Aukra fant vi også en heftig lekepark på en skolegård der det ble blant annet litt leking i stengene. 
Her later jeg som jeg kan ta pistol squat – sannheten er at jeg kanskje stod og balanserte denne stillingen i maks 1 sekund. 
Det samme med dette “L-sit-flagget”
:p
Hehe. Men det ble i alle fall noen dips, pushups og chins:
6CHlAZtgWj
Og ikke minst, shoulderstand: 
Fiska gjorde vi også – ha ha ha!
5-ag3CNgX6
Så har jeg jo klart å ta både 55 kg og 57,5 kg i benkpress i løpet av ferien! VELDIG FORNØYD med benkpress-pers! 😀

video:benk55benk575

Men nu, Oslo:

Ha en fin søndagskveld!

– Silje Bjørnstad –