4 sunne pannekakeoppskrifter

Tjohei!

Dette er en artikkel jeg har skrevet for Akademiet for Personlig Trening som jeg tenkte passet godt her på bloggen også:
 

Sunt og godt
At pannekaker er populært er det liten tvil om. Det finnes utallige pannekakeoppskrifter der ute, og dette er noe både store og små setter pris på. Pannekaker smaker like godt til frokost, lunsj og middag. I tillegg holder pannekaker seg godt i noen timer i en matboks, og er derfor praktisk nistemat når du er på farten. En annen fordel med pannekaker er at du kan variere med ulike ingredienser og smaker, i tillegg til fyll og topping. Og nettopp hvordan du lager pannekakene er med på å avgjøre hvor sunne og næringsrike de blir.

Mange muligheter
For en sunnere og mer mettende pannekake anbefales det å generelt bruke mer av grovmalt mel fremfor finmalt. Prøv deg frem med litt kesam eller cottage cheese for å øke proteininnholdet i pannekakerøra, og har du overmodne bananer til overs er dette perfekt til å lage bananpannekaker! Søtpotetpannekaker eller pannekaker med revet gulrot i røra er også en mulighet. Bruk gjerne bær eller biter av fersk frukt fremfor syltetøy som topping. Sammen med vaniljekesam eller cottage cheese får du et komplett pannekakemåltid. I matpakken kan du fylle opp pannekakene med for eksempel magert kjøttpålegg, spekeskinke, smøreost eller osteskiver.

Tips til fire smakfulle og sunne pannekaker:

Bananpannekaker
1-2 porsjoner
1 godt moden banan
2 egg
1-2 ss havregryn
1-2 ss cottage cheese
Kanel og kardemomme hvis ønskelig

Ha alle ingrediensene i en blender. La røren svelle i minst en halvtime. Stek middels store lapper i en stekepanne på lav varme med litt smør.

Havrepannekaker
3 middels store pannekaker
2 dl havregryn/havremel
2 egg
½ ts bakepulver
1,5 – 2 dl melk

Ha alle ingrediensene i en blender. La røren svelle i minst 10-15 minutter før du steker pannekaker på lav til middels varme i en stekepanne med litt smør.

Grove pannekaker
Til cirka 3 porsjoner
Cirka 4,5 – 5 dl melk
4 store egg
1 dl havregryn
Cirka 4 dl grovt mel
1 klype salt

Bland alle ingrediensene i en bolle og la røren svelle i 10-15 minutter. Stek pannekaker på lav til middels varme i en stekepanne med litt smør.

Proteinpannekaker
2 porsjoner
3 egg
2 eggehviter
2 ss havregryn
1/2 boks cottage cheese
0,5 dl melk
En klype salt
Kanel
Kardemomme

Ha alle ingrediensene i en blender. Stek middels store lapper i en stekepanne på lav varme med litt smør.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

Ny podcast: Rumpetrening, kropp og kostholdsmyter

Ny podcast er ute nå – du finner oss under BedreTrent på iTunes og Soundcloud. 

Denne gangen er det herligste Christine Kamphaug som er gjest. Hun er et kjent navn for mange og er en populær treningsprofil i sosiale medier. Jeg ble faktisk kjent med Christine gjennom PT-studiene i vår og ble derfor kjempeglad da hun sa ja til å gjeste podden! 

Christine konkurrerer i bikini fitness og hun jobber som Coach hos Strongbody.no, i tillegg til å drive bloggen og instagramkontoen “ChristinesUnivers”.

Vi snakker om rumpetrening, myter rundt kosthold og kropp i sosiale medier. Hva slags bilder er greit å legge ut? Er alle formbilder med på å øke kroppspress? Er det inspirasjon eller et oppmerksomhetsbehov?

Jeg og Susanne svarer også på et lytterspørsmål fra en styrkeløfter som lurer på tips om vektnedgang uten å miste styrke eller muskler.

Hør episoden her!

– Silje Bjørnstad – 
 

Det som ikke skal skje, har skjedd

For en fantastisk avslappende helg det har vært! Dette gjorde godt for både kropp og sinn, og alt har bare vært så herlig!!! Topptur i upåklagelige forhold, perfekt selskap og en hytte som bare var helt drøy med tanke på både utsikt, inventar og atmosfære. Når man ser at hytta man skal være på de neste par nettene heter “Idyll” så er liksom lista lagt – og det leverte så til de grader!!!

Men, karma is a bitch, for når jeg først tar fri får jeg tydeligvis svi for det også. For da jeg kom hjem søndag ettermiddag og skulle sette meg ned med macen og jobbe litt, så ville ikke laptopen fra 2012 skru seg på. Et blinkende spørsmålstegn var det som kom frem, og long story short; et kjapt googlesøk resulterte i en forståelse av at “harddisken er klikk”, noe som igjen førte til en ukontrollerbar skjelving i hele kroppen. Jeg ble ekstremt kvalm og jeg måtte brekke meg flere ganger over toalettskåla. Det er slik kroppen min reagerer når jeg virkelig får en dårlig følelse inni meg – og nå var det virkelig noe på gang som jeg ikke likte…  

Så ringte jeg Apple teknisk kundeservice, og etter å ha forsøkt cirka 20 ulike “livredningsforsøk og håp om back-up-løsnng”  så er det bare å konkludere med at “harddisken har kollapsa”. Rett og slett. Det betyr; alt jeg hadde på macen er borte. Jeg ble faktisk dårlig nå bare av å skrive den setningen. Den hyggelige Apple-teknikeren på telefonen forklarte at jeg fortsatt har en mulighet til å redde alt som er der ved å betale det han omtalte som “koster flesk”, til firmaer som er eksperter på å redde informasjon og alt som er på macen, men siden han flere ganger understreket at dette er “ganske så dyrt”, så kjenner jeg at det ikke er fristende til å sjekke ut en gang. Macen min har aldri vært syk, jeg har ikke lastet ned noe eller hatt virus eller lignende. Den har aldri fått noen skader, blitt sølt på, falt i gulvet eller lignende. Jeg skal sende den til service da den er under 5 år gammel (Takk Apple for deres 5-års-garanti), så forhåpentligvis vil jeg slippe å måtte betale noe selv her, eventuelt slippe å punge ut for en ny mac. 

Så ok, hva gjør jeg? Jeg har mistet flere tusenvis av dokumenter av tidligere og nålevende artikler, bilder, forelesninger, powerpoint-presentasjoner, kundemaler og mer enn jeg orker å analysere. 

For nei, jeg hadde ikke backup (men jeg tenker jo alltid på det som alle andre….:p ), så her snakker vi om å lære “the hard way”. Så når det er sagt; Nei, det er ikke synd på meg. Og det kunne vært så mye verre. Men det var utrolig dårlig timing det her… For 1.juni er en typisk “innleveringsdag” med bilag, kvitteringer og lignende til regnskapsfører, deadlines for en rekke artikler, det er deadline for innlevering av endelig bok-manus og det er oppstartsdag av flere nye online-klienter.  
Det er sabla mye ekstrajobb som må gjøres nå og det er så dritkjipt å vite at jeg har mistet arbeidsprøver, tidligere artikler, huskelister, gamle forelesninger fra ernæringsstudiet, gamle powerpoint-presentasjoner (har dog en del på minnepenn), og så videre.

Og hva kan jeg gjøre da? Legge meg ned å gråte? Gi blaffen i alle artiklene jeg skal levere innen deadline 1.juni? Sette “stopp” på kundeoppfølginger med matplaner og treningsprogrammer jeg hadde laget til de som har oppstart 1.juni? Nei, det er ikke slik verden fungerer. Jobbhverdagen og livet går videre, og i stedet for å bli frustrert og hjelpesløs så snur jeg om på situasjonen og tenker som følger:
– Takk for at jeg er en journalist som sender sitatsjekk til kildene mine når jeg skriver saker, slik at de artiklene jeg ikke har levert, heldigvis er å finne på mail. Det er faktisk bare 1 artikkel jeg må skrive på nytt, fordi jeg ellers har 5-6 andre artikler sendt ut på mail som jeg kan ta “copy/paste” fra.
– Takk for at jeg har online backup med kundeoppfølginger, og kjipt for meg at jeg ikke hadde registrert alle nye klienter der ennå. For det er jo da en jobb som må gjøres igjen. 
– Takk for at jeg har en regnskapsfører som har oversikt på regnskap og at jeg ikke fører dette selv i excel, og dermed hadde mistet alt.
– Takk for at jeg ikke hadde eksamen og dermed mistet hele eksamensbeskrivelsen min.
– Takk for at Fredrik har en stasjonær PC som jeg kan jobbe på i tiden fremover hvor jeg er uten laptop. Og takk for at Fredrik tar vare på turbilder og lignende.
– Takk for at Susanne har kontroll på bok-manus og det som hører med her, og at vi også har dette på flere mailer i tilfelle noe skulle skje.

Så ja, gratulerer til meg som ikke har tatt back up, men jeg kan i alle fall bruke min erfaring til å minne andre om at det er en smart ting å gjøre, samt at det å sende dokumenter til seg selv etter hvert som du jobber med ulike ting ikke er så dumt i tilfelle det først går gærent – kanskje spesielt nå i disse eksamensperioder. 

Så takk til min egen kropp og hode som gjør at det ikke rabler for meg, men at jeg faktisk bruker dette som ekstra motivasjon til å “ta det lungt”, og bruke timene i døgnet fornuftig. I natt satt jeg oppe til halv fem og var, om jeg får si det sjæl, jævla effektiv og våken. For når man ikke tror man kan bli mer effektiv, så har jeg tydeligvis et ekstragir jeg ikke visste om. Hehe! Så artikler og kundeoppfølginger blir det selvfølgelig uansett. Og mestringsfølelse og jobbglede trumfer trøtte øyne og et oppgitt hode i dag. 

🙂

Og for de som ikke har skjønt poenget her; Ta backup a folkens. ;p

– Silje Bjørnstad – 

Formbilder og klar for helg

Helligdag og fri sa folk. Vanlig jobbdag sier jeg! Hehe! Men til gjengjeld så kan jeg jo ta meg fri en annen gang når andre sitter mandag-fredag, og i morgen skal jeg faktisk ta meg fri fra klokken 13, for da reiser jeg og venninnen (og study-buddy) Hanne til Norefjell for hyttekos, avslapping, (topp)turer og ikke minst eksamenslesing. Det er jo faktisk hovedgrunnen til at vi reiser dit; for å lese sammen til PT-eksamen i slutten av juni. OG JEG GLEDER MEG SÅNN!

Men bortsett fra en PT-time i formiddag (utendørs! 😀 ), klientoppfølging (fast hver torsdag for meg det), jobbings og det som hører med (les: svare på mailer, sortere bilag og sende til regnskapsfører etc), så ble det en kjapp treningsøkt og deretter joggetur i sola på meg i dag. Og det er altså så digg og nødvendig med sånne jobbavbrekk for min del. Dette er min måte å hente energi på. Legger jeg meg på sofaen eller setter på TVen blir både energinivå og øynene bare enda mer slitne, så da er det bevegelse og fysisk aktivitet som gjelder for meg.

Apropos klientoppfølging; jeg la ut dette progresjonsbildet av en klient tidligere i dag på Instastoryen min og fikk en del spørsmål om kostholdsplaner og treningsprogram. Jeg har dessverre ikke mulighet til å ta inn flere nye klienter akkurat nå, men jeg sier i fra så fort jeg har mulighet, så følg med på sosiale medier – jeg sier ifra der 🙂 Hvis du skulle være interessert så send meg en uforpliktende mail på [email protected] 

Etter kun to(!!!) uker med styrketrening og nok, riktig mat:

Da kan jeg sette deg opp på en liste slik at du er “sikret plass” til neste oppstartsperiode før det eventuelt blir “fullt”. Jeg har et maks antall på hvor mange klienter jeg kan følge opp av gangen. Dette er fordi jeg ikke jobber etter “samlebåndprogram”-prinsippet hvor alt og alle bare får det samme opplegget hvor de blir lovet at “alle får resultater”. Nei, det er ikke slik det funker. Quick-fix-løsninger er ofte ikke det som gjør at du når målet ditt eller det som faktisk gir deg en god helse, både mentalt og fysisk. Hvordan jeg arbeider med kostholdsmenyer og treningsprogram kan du lese mer om her.
 

Når det er sagt; grunnen til at jeg la ut dette bildet var ikke for å “bruke det som reklame” til meg og min jobb med online-coaching, men det var ment for å inspirere andre til å begynne med styrketrening og ikke minst spise nok, riktig mat for å forme kroppen. For nei, det er ikke sånn at 1 mil med løping hver dag og minimalt med mat er det som skal til når man ønsker smalere midje, mer definert mage, mer sprettrumpe og så videre. Jeg og Susanne snakker faktisk en del om dette i en av de neste podcast-episodene som kommer, men denne er ikke publisert ennå. Når den er lagt ut skal jeg selvfølgelig si ifra! 🙂

Men poenget mitt er altså; ikke vær redd for å spise eller å trene styrketrening! Nei, du legger ikke på deg 5 kilo med fett eller blir seendes ut som en mann selv om du begynner å spise litt mer samtidig som du trener litt tung styrketrening. 😉

Ha en sporty helg a!

– Silje Bjørnstad –
 

Svosj!

Wow – denne helgen var nestsiste undervisningshelg for PT-studiet og nå er det bare 1 undervisningshelg igjen, og bare 1 måned til teoretisk og praktisk eksamen.

Hvor ble våren av liksom?! Og sammen med en hel del (les: litt for mye til tider) jobbrelaterte ting som skal fikses (som selvstendig næringsdrivende er det alltids noe å gjøre), så er det fortsatt (og har vært en lang periode nå) meget hektisk! MEN det går fortsatt superbra og jeg har fortsatt hodet over vann selv om jeg noen ganger har følelsen av å ligge å duppe litt under vannflaten. “Jobber best under press” er i alle fall noe jeg fint kan kjenne meg igjen for å si det sånn. Likevel skal jeg holde ut fint til juli måned for da har jeg bestemt meg for å ta en (velfortjent om jeg skal si det sjæl) sommerferie. Oh yes! Og i år skal en liten turdrøm gå i oppfyllelse for en naturglad fjellgeit som meg. Vi snakker roadtrip til Lofoten med et vennepar med vovs i bobil, i 10 dager. Om vi kommer til å bli god kjent a! Haha! Men herregud så gøy vi kommer til å få det også. Jeg blir supergira bare på tanken. Så bare tanken om ferie, toppturer, midnattssol og en helt fantastisk natur gir meg litt ekstra energi for tiden.

Og med det ønsker jeg alle en fantastisk uke!

– Silje Bjørnstad –

Jeg er av, selv om jeg er på…

Hei! Håper alle hadde en herlig 17.mai-feiring 🙂 Jeg vet det blir lite blogging for tiden, men det må bare heller bli spordiske innlegg i noen uker fremover nå.

Hvorfor? Kort oppsummert:
– Siste innspurt av manus-jobbing i forhold til bok. Pluss planlegging av kommende fotoshoots, grafisk design, møter osv.
– PT-studier med kommende eksamen og kursets to siste helgesamlingene. (Jeg er kommet til det punktet at jeg er fornøyd så lenge jeg dukker opp på forelesning, for å lese på egenhånd har ikke skjedd de siste to månedene)
– Møter. Møter. Møter. Og møter.
– Artikler til ulike oppdragsgivere som VG, Shape Up, afpt.no etc.
– Jobbings med PT-timer.
– Oppfølging av online-klienter, både eksisterende og nye kunder.
– Redaktørarbeid for BedreTrent.no.
– Podcast-innspilling, og forberedelser og etterarbeid i forhold til dette.
I tillegg kommer alt annen jobb og andre aktiviteter. Blant annet fakturering og fakturakontroll, bilagsinnlevering og regnskapsjobb som selvstendig næringsdrivende, men også sosiale sammenkomster, venner og ikke minst Fredrik. Midt oppi alt det her så skal jeg i løpet av de neste ukene i fire bryllup (hvor jeg er forlover i ett av dem), jeg har flere venninner som har fått baby, venninner som fyller 30 år og andre sosiale sammenkomster, og som alle andre så har også jeg klær som skal vaskes og brettes, husarbeid som skal gjøres og så videre. Så ja, “tiden flyr” da for å si det sånn.

Jeg sliter virkelig med å logge av jobbmodus for tiden, ikke fordi jeg “må holde meg oppdatert” på sosiale medier eller lignende, men fordi jeg bare elsker alt jeg får gjøre og det bidrar til at jeg ikke merker jeg er omtrent utslitt før det (nesten) er for sent. Nei, jeg er ikke utbrent eller noe i den duren altså, men når jeg må begynne å ta powernaps midt på ettermiddagen og sjekker mine fire mailbokser titalls ganger i løpet av en dag, så tar jeg det som et fint tegn på at; Nå må jeg roe tempoet. Og dette er viktig; det er ikke nødvendigvis arbeidsmengden som er utfordringen her (selv om det selvfølgelig er mye), men jeg er en person som gjerne vil ha alt klart I GÅR, noe som fører til at jeg gjerne blir sittendes å jobbe lenge fordi det tross alt “er alltid noe å gjøre”. Og fordi jeg elsker jobben min! Hehe! Og så er jeg et utprega ja-menneske som sikkert kan oppleves som irriterende positiv med en trang til å ville “please alt og alle”. For “jeg har jo alltids tid til det!”. Mhm….!

Har jeg for eksempel levert artikler i god tid innen deadline, ja så kan jeg fint begynne med de som skal leveres om en måneds tid – bare fordi jeg vil ha det unnagjort. Eller så kan jeg sette meg ned å lese bokmanus og begynne å rette på det (det er liksom ALLTID noe som kan bli bedre, rart det der 😉 ) Eller søke etter inspirasjonsbilder til fotoshoot. Eller så kan jeg jo alltids lese pensum eller se på videoforelesninger i forhold til PT-studier (men det har som nevnt ikke skjedd de siste månedene uansett…). Eller skrive artikler for BedreTrent.no, og så videre, og så videre. (Og dette gjelder ikke bare jobb, men jeg er perfeksjonist (eller har i alle fall vært, jeg begynne å bli bedre nå) i forhold til ryddighet i hjemme. Støv, skittentøy og oppvask er liksom noe jeg bare “må få unnagjort”, men merkelig nok så dukker det alltid opp igjen det greiene der. Så da sier det seg selv at det blir slitsomt å skulle hele tiden tørke støv, vaske opp alt man har brukt rett etter at man har brukt det, eller vaske alle klær med en gang man tar det av seg.

Og så er det ganske tricky at jeg selv ikke har noe imot å faktisk jobbe 12-14 timers dager, med en treningsøkt eller en powernap som eneste pause. Fordi, for meg så går det faktisk fint! (bank i bordet og den regla der). Men det er ikke greit eller fint når det går utover han jeg bor sammen med (det er flere ganger jeg har tatt meg selv i å måtte avbryte en avtale eller stresset inn fra bilen til leiligheten, og lignende fordi jeg “pokker, jeg må jobbe, jeg har glemt ditt eller datt”, eller “jeg må bare sende en mail”, eller at det går seks måneder mellom venninnebesøk, eller jeg merker at øynene mine omtrent kollapser etter time nummer 10 foran laptopen. Eller som de to ukene jeg omtrent hadde migreneanfall hver eneste dag, eller når jeg trente fikk sprengbank-hodepine etter hvert eneste sett i knebøy. Eller som den gangen når jeg totalkollapsa helt alene hjemme fordi jeg følte jeg aldri fikk hodet over vann tidligere i vår, selv om jeg innerst inne visste at jeg ville rekke alt jeg skulle med tanke på både jobb, sosiale sammenkomster og det hele. Hva skjedde? Jo, jeg knakk sammen og gråt. Skikkelig grining faktisk. Men det var det å bare ta seg fem minutter til å faktisk bare gråte (og sikkert puste ut) som var det som skulle til. Det var som om hodet bare klarnet og jobb-kapasitet-barometeret mitt var på fullt etter fem minutter med litt hulking. Aner ikke hvorfor, det bare skjedde. Og dæven døtte så effektiv jeg ble i timene etterpå! 😀

Jeg er bare evig takknemlig for den forståelsen folk rundt meg har for at jeg er såpass “off” som jeg er, til tross for at jeg er “on hele tiden”. Jeg vet jeg virkelig ikke er en enkel person å forholde seg til når jeg trer inn i jobbmodus. (Takk Fredrik for at du holder ut. Beklager mamma at jeg stresser i telefonen når du ringer meg for å høre hvordan det går).

Så derfor blir ikke bloggen førstepri akkurat nå – det betyr ikke at jeg aldri kommer til å oppdatere, men det blir nok ikke et nytt innlegg hver dag.

Så tre tiltak jeg faktisk har gjort denne våren:
– Faste date-nights med Fredrik hver onsdag. (Oh yes. Onsdager er blitt vår faste date-kveld og det har virkelig vært en super avgjørelse fordi vi disse kveldene vet at det er vi og vårt forhold som skal prioriteres. Når vi begge ikke har en 8-16-jobb, jeg har skole annenhver helg (inkludert fredag kveld) og vi begge har jobbhelger, så er det onsdag som har blitt vår dag denne våren. Og det har faktisk fungert helt utmerket!

– Jeg har begynt å sette på auto-reply på mail i helgene. Hva skjer om en person ikke får svar før på mandag liksom (med noen unntak så klart), men det er så mye bedre å ha på auto-reply, enn å se at du har fått en mail og da går rundt og tenker at du må svare nå.

– Mindre blogg, mer jobb – he he. Det er jo faktisk fakta. Det har blitt mindre blogg fordi det generelt tar mer tid med jobb, og det skal jeg få lov til å kjenne at jeg ikke skal ha dårlig samvittighet for. Prioriteringer 😉 Det er tross alt jobbinga som gir meg penger på konto, og ikke bloggingen, så jeg vil jo påstå at det er en riktig prioritering fra min side om jeg skal si det sjæl. Haha.

Jeg har skjønt at de rundt meg forstår mer enn jeg har turt å håpe på. Jeg trenger faktisk ikke å måtte unnskylde meg for at jeg ikke alltid kan være alle steder til alle døgnets tider. Folk vet at du ikke forsvinner for alltid, selv om du har en hektisk/travel periode, enten det er i forhold til jobb, personlige relasjoner, flytting, barn og så videre. Og hvis det eventuelt er noen som ikke skjønner det, så er det også greit, og ikke mitt problem.

Jeg kan ikke sitte å bruke den siste energien jeg har på å ha dårlig samvittighet for alt jeg “burde ha gjort”. For fy søren hvor heldig jeg er som får lov til å ha den friheten som jeg faktisk har, selv om det i noen perioder er ekstremt hektisk 😉

– Silje Bjørnstad –

 

Ny podcast publisert nå – hør episoden her

Tjohei!

Styrkeløfter og personlig trener Kjell Egil Bakkelund gjester BedreTrent Podcast. Han er verdensmester i styrkeløft, og snakker om hvordan han forbereder seg fysisk og mentalt til konkurranser. Kjell Egil avslører også sine fremtidige mål med tanke på verdensmesterskap og styrkeløft-konkurranser (som blant annet inkluderer 10 verdensmester-titler…! Wow!)

Jeg og Susanne svarer på lytterspørsmål om PT-jobb og hvordan vi jobber med trening og kosthold i forhold til online coaching, samt hvordan vi klarer å holde energinivået oppe i en hektisk og travel hverdag. 😉

Hør episoden her!

Vi spiller inn ny podcat til helgen og denne gangen er det Christine Kamphaug som er gjest. Hun står bak bloggen ichristinesunivers.blogg.no og driver instagram-kontoen ChristinesUnivers. Over 40.000 følger denne dama på Instagram og jeg er så heldig å studere sammen med henne på PT-studiet på Akademiet for Personlig Trening. Christine konkurrerr i bikinifitness, er ambassadør for X-life og jobber som online-coach for Strongbody.no. Spørsmål til henne, meg eller Susanne kan sendes på mail, eller legg igjen en kommentar her på bloggen.

Bilder er hentet fra Christines blogg:


Ha en strålende tirsdagskveld og 17.mai-feiring i morgen!

– Silje Bjørnstad –

Gyrihaugen og Mørkgonga

Endelig, ENDELIG passet det seg sånn at jeg og Fredrik kunne tilbringe en lørdag sammen uten å måtte tenke på jobb, deadlines eller andre ting. Og det ble utnyttet på best mulig vis med årets første (mini)-topptur til Gyrihaugen og Mørkgonga i Buskerud. Vi brukte cirka 3,5-4 timer på hele turen; Mørkgonga – Gyrihaugen, og samme vei tilbake igjen, med gode bildepauser og spise-stopp.

Mørkgonga
 

Turen i seg selv kunne by på ganske bratte “klatrepartier” enkelte steder, uten at dette betyr “luftige” partier. Men det var for eksempel et sted hvor det var boltet fast tau og kjetting i steinsiden slik at man kunne bruke dette for å trekke seg opp siste stykket opp til Mørkgonga – og jeg var i alle fall glad for at dette var der for å si det sånn.

Ellers var det nydelig terreng og flott utsikt hele veien – og kun 45 minutters kjøretur unna Oslo.

Anbefales!

– Silje Bjørnstad –

11 tips til treningslåter

Hola!

Som jeg har nevnt mange ganger tidligere så er jeg avhengig av musikk når jeg trener. Derfor blir det å oppdatere treningsspillelista på Spotify viktig for min del, for jeg opplever så utrolig mye mer energi og ny motivasjon bare med en eller to “nye” sanger på trening.

De siste ukene har jeg faktisk hørt mye på spillelista “Discover Weekly” på Spotify der jeg har funnet så mange “gode gamle slagere” fra yngre dager med god fart og rytme.

Så her kommer 11 låttips til treningen, med inspirasjon fra “the old days”;)

1) Step Up – Darin
2) Maneater – Nelly Furtado
3) Somethine – Lasgo
4) Fly on the wings of love (Remix) – XTM Annia
5) My radio – Empyre One
6) Kernkraft 400 – TDK
7) Rock this party – Bob Sinclair
8) Project T  Dimitri Vegas
9) Libertine – Kate Ryan
10) Popcorn – Jack Holiday
11) The Ketchup Song – Las Ketchup (Nei, jeg kødder ikke! haha! Super løpe-sang!!! 😀 )

Enjoy og ha en sporty helg!

Selv skal jeg straks på en mini-“topptur”  med kjæresten til Gyrikollen og Mørkonga i Buskerud. DET blir digg det! 😀

– Silje Bjørnstad –