Låst ute og juleyoghurt med smak av gløgg

Lenge siden jeg har skrevet en ordentlig seriøs blogg nå. Eller så veldig seriøst skriver jeg vel aldri, men tenkte å fortelle litt om hva som har skjedd de siste ukene da i hvertfall.

2.juli flytta jeg og Eli Mette til ny place på Alexander Kiellandsplass grunnet billigere husleie og større husrom. (JA, faktisk! :p) I tillegg har vi nå balkong og oppvaskmaskin, noe som er herlig digg.

Det som vi derimot fikk erfare ikke var så herlig digg i den nye leiligheten, var døra. Eller smekklåsen på døra for å være korrekt. Flytter man til et nytt sted innebærer dette selvfølgelig innflyttningsfest, noe vi arrangerte for et par helger tilbake. Og det var da den jævla smekklåsen ikke ville samarbeide. Selve festen var det ingenting å utsette på, og kom oss ut gjorde vi også. Det var da vi skulle inn igjen på natta det dukka opp et lite problem. Jadda, døra hadde låst seg, gått i vranglås midt på en lørdagsnatt. Og med to ikke-edrue, trøtte frøkner som bare ville inn i senga si, så ringte jeg selvfølgelig døgnåpen låsesmed.

2800 kroner skulle han ha på å utføre slikt type arbeid nattestid, dette bare for å åpne den jævla døra. Måtte vi skifte lås og sånn i tillegg ble regningen høyere. Vi konkluderte i at dette var for drøyt og siden ingen av oss merkelig nok ikke hadde 2800 kr verken i cash eller på kort etter en kveld ute på byen og at fakturaer ikke ble utsendt, så ble redningen gode venner med gode senger på byens bedre vestkant.

Neste dag fikk vi jaggu melding av huseieren vi ennå ikke hadde møtt, han bor i Wien men var så klart i Oslo denne helga, og lurte da på om han kunne stikke innom å se leiligheten og hilse på de to nye leietakerne. Kunne jo ikke ha bedt om et mer passende tidspunkt…

Litt panikk skal det sies at vi fikk med tanke på at vi faktisk ikke kom oss inn i leiligheten, og den hadde naturligvis fortsatt sitt preg av festlighetene kvelden før, fordi ingen hadde jo kommet inn dit å fått rydda.

Så igjen ringte jeg låsesmed, 2250 spenn for å åpne dør på søndag dag. Vi hadde jo ikke mye valg, og vi avtalte å møtes et par timer senere. Så klokka elleve søndag formiddag rusler det to u-dusja, ikke-freshe jenter med samme antrekk fra kvelden før nedover Majorstua, slitne og ikke akkurat i toppform.

Låsesmeden var en hyggelig middelaldrende mann, og han fikk opp døra på 5 minutter. 2250 kroner fikk han for jobben, da begynner man å snakke bra timesbetalt..

Vel, da var det bare å sette i gang hurtig extreme-makeover-cleaning av leiligheten før huseieren skulle ta turen. Det så rimelig greit ut da han kom, og han var bare megakoselig og forståelsesfull, og låsesmedutgiftene skal bli trekt fra neste husleie! Lettelse? JA!

 

Ellers så er det i full gang med forelesninger, skoleoppgaver, jobb og the same shit.

Men har kutta ut dagligvareforretning-buisness`n. Har med andre ord slutta på Rema1000 og starta i en interiør/pynteting-butikk i Vika. Så på førstkommende lørdag er det siste dag på lavpris-sjappa!

Ah, må bare berette om en freaky ting jeg fikk vite da jeg jobba på tirsdag. Min kjære kollega Mats kommer nærmest løpende til meg med et blad som forteller om kommende nye produkter. Der hadde han funnet Tines nye satsing som skal bli lansert ved juletider: "Tine Juleyoghurt." Og denne yoghurten kommer da i 4 ulike og deilige julesmaker: "Smak av fiken, ingefær, gløgg, rom og rosin."

Jeg spiser jo ikke yoghurt i utgangspunktet, så dette blir nok herlig namme-nam.

 

-Silje-

Download this, its nice.

Baby did a bad bad thing, baby did a bad bad thing.
Baby did a bad bad thing, baby did a bad bad thing.
You ever love someone so much you thought your little heart was gonna
break in two?
I didn't think so.
You ever tried with all your heart and soul to get you lover back to
you?
I wanna hope so.
You ever pray with all your heart and soul just to watch her walk away?
Baby did a bad bad thing, baby did a bad bad thing.
Baby did a bad bad thing, feel like crying, feel like crying.
You ever toss and turn your llying awake and thinking about the one you
love?
I don't think so.
You ever close your eyes you making believe your holding the one your
dreaming of?
Well if you say so.
I hurts so bad when you finally know just how low, low, low, low, low,
she'll go.
Baby did a bad bad thing, baby did a bad bad thing.
Baby did a bad bad thing, feel like crying, feel like crying.
Ohh. Feel like crying, feel like crying.
Ohh, feel like crying, feel like crying.
Baby did a bad bad thing, baby did a bad bad thing. 

(Chris Isaak)
Dagens visdomsord fra Silje:
Jeg har aldri vært mer på villspor, men samtidig aldri vært på mer riktig retning. 
Dæven så filosofisk og veslevoksen jeg var i dag. Men fått meg ny jobb da. Det er digg! 
Schmækk! 😀