I´m leeeaving, where are you gonna go?

BARCELONA, BABY! 😀

På fredag morgen åker 6 supersexy kvinnfolk fra Atlantis til den spanske storbyen Barcelona. Oh yes.

Har hørt rykter om bra shoppingmuligheter, La Sagrada Familia, shopping, La Rambla, shopping og nevnte jeg shoppping?

Også tror jeg, jeg troooor at Barcelona har et kjent lag når det gjelder sporten der tilsammen 22 mann er på en bane og løper etter samme ball for å sparke den i et avgrenset område bestående av to stenger og nett.. Så mulig noen vil besøke hjemmearenaen til disse også. Ikke spør meg hvorfor, jeg har null interesse av dette. Har bare interesse å mobbe Joakim når Liverpool gjør det dårlig (som er som oftest) og mobbe Eirik når Man U gjør det dårlig. (dvs sjeldent.)

 

Men om noen har noe tips om hva som bør sees og oppleves i Barcelona, bring it! 😀

– Silje Bjørnstad –

Det frister mye mer å….

…gå ut i sola og varmen..

…å sove…

….å lese costume…

….å trene en time til…

i stedet for å lese om respirasjonssystemet eller det endokrine systemet.

Men lesing må til, for i helga er det Barcelona-tur og da blir det hvertfall ikke tid til å lese om gassers partialtrykk eller hvilke hormoner som produseres fra hypofysens forsidelapp.

– Silje Bjørnstad –

Konfirmasjonsleir

Nei, det er ikke jeg som skal konfirmeres, jeg konfirmerte meg for altfor mange år tilbake. Men i helga var jeg og Ane-Pane med sjømannskirken El Campanario/Costa Del Sol med som ledere på konfirmasjonsleir i Denia.

Det var ulike “hus” på leirplassen, kjøkken/stue-hus, sovehus (med seperate rom for ledere og de ulike konfirmantene, takk for det), peisestue og halleluja-hus. (Kapell heter det visst) Også var det masse spill, bordtennis og svømmebasseng der også.


Vi reiste fredags morgen og var tilbake søndag kveld. 7-8 timer i bil hver vei, så kan jo si det sånn at jeg ikke er så veldig keen på noen biltur de kommende dagene

Men konfirmasjonsleir var gøy! Tre grupper møttes på leiren, og tilsammen var det 37 norske konfirmanter som bor ulike steder her i Spania. En flott gjeng! I tillegg til å leke litt boss, mekke mat, hjelpe til med å organisere ditt og datt, og å heve stemmen når det var nødvendig (noe som det strengt tatt ikke var) så var vi nattevakter. Og det var vel det som tok på mest, for med hormonsprengte tenåringer som tenker verre koffert enn tja, meg og Ane, så er det klart at det at jenter og gutter sov adskilt ikke var så populært, samtidig som da man legger seg betyr ikke det at man skal sove. Neinei, da skal det snakkes og hviskes og tiskes og le lenge etterpå, gjerne flere timer. Men til slutt holdt de munn etter et par “advarsler” eller ti. Allikevel merker jeg at jeg ikke er noe nattedyr lenger, så i dag (mandag) droppa jeg skolen, leser hjemme, og kunne sove uten å bli vekket av en klokkealarm før åtte.

Her lekes det “Funny Bunny”. Man skal stappe èn og èn marshmallows i kjeften og si “FUNNY BUNNY”. Vinneren fikk hele 11 marshmallows i munnen før han måtte gi seg!

Ellers så har det gått i spill og moro, mye latter, masse god mat, underholdning, holy-moly-snakk, natursti (eller bibel-løp som Siw`ern kalte det;)) og rett og slett en artig og kul opplevelse.

Her morer jeg og Ane med kostymene og rekvisittene til filmingen.

Konfirmantene skulle filme en bibel-historie, og vår gruppe hadde den derre om han blinde mannen som fikk synet tilbake. (Bartemann? Barthemuss? Barthemeus? eller no?)

I mars bærer det til London, og der skal de møte enda flere konfirmanter slik at det blir tilsammen 100 stk! 100 stykker gærne, hyperaktive, ikke-sovende, kåte konfirmanter somi tillegg alle skal sove i samme rom. Haha, wish us good luck. Hørselvern+ørepropper og opium står øverst på reise-lista mi hvertfall. Men tror det kan bli skikkelig stas allikevel. 🙂

Nå skal det leses.

– Silje Bjørnstad –

Ah, that`s why..

Etter et titalls ganger burde jeg har skjønt det, men i dag gjorde jeg det igjen.. Jepp, jeg gikk for å trene rundt klokka 19.00 og tenkte at “pøsj, i dag er det sikkert ikke så mange der på denne tida” Øøøh, feil.
For mellom 18-21 så er det fullt på det lille treningssenteret her nede. Fullt av menn i femtiårs-kriser som stønner verre enn en brunstig Paradise-Hotel-deltager bare de setter seg ned på et treningsapparat, fullt med unge, kule spanjoler-guttetasser som pumper jern (dvs løfter en manual 4-5 ganger X 3 repitisjoner med 30 min pause imellom), fullt med overvektige 60-åringer som går 10 minutter på tredemølle for så å sette på seg speedo (Ja, seriøst!) for deretter å plaske litt i svømmebassenget, og de resterende “normale” spanjolene er så høylydte at det ikke hjelper å sette iPod`n på full guffe å late som man ikke hører noe. Med andre ord, det kan være slitsomt å trene allerede før man har begynt. Men det finnes jo pluss-sider ved å trene sammen med alle disse også. For hjelpe meg hvor mange morsomme syn det er. (ja, jeg stirrer) For eksempel, hva er det med gutta som løfter vekter og går rundt som en gorilla med armene minst 50 centimeter ut fra kroppen samtidig som det ser ut som de har driti på seg? For det er som oftest det jeg tenker på når de blåser seg opp og løfter skuldrene og armene med litt knekk i knærne og tripper rundt. Særlig de som er litt i årene inntar denne posisjonen med en gang de setter føttene innenfor treningsrommet. Fantastisk gøy å se på hvertfall! Jeg har forøvrig sett tendenser til det samme fenomenet på treningsstudioer i Norge også, men ikke i nærheten av den looken mange av “boler-spanjolene” har.

Eller hva med de som kommer ned på treningssenteret, stiller seg forann TV`n og har så høylydte diskusjoner at jeg nesten blir redd for at de skal slå ned hverandre. Spanjolene kan det å snakke høyt, og FORT. Og gjerne med veeeeldig mye kroppsspråk. Det er ofte jeg har mest lyst av å le av mange de små, stakkarlige 150 cm høye spanjolene med kvinnestemme som står og hisser seg opp av sikkert ingenting og vifter sånn med armene at jeg tror det er like før de letter. GØY!

Så konklusjonen er:

For maks treningsprestasjon –> Tren før eller etter 18-21 på treningssentre her i Spania.

For mindre trening, men med god underholdning –> Tren i dette tidspunktet, men husk iPod eller ørepropper.

Men nå skal jeg kose meg med kveldsmat før det blir kortspill 🙂

Og nå kunne jeg ha lagt ut bilde av meg som er rød i trynet med håndkleturban og pysj, men jeg lar være for deres egen del. Så i stedet legger jeg ut bilde av mine to herlige knekkebrød, eple og appelsin/pasjonsfruktjuice som snart forsvinner ned i en sulten mage. 🙂

I helga skal forresten jeg og Ane på konfirmant-tur med Sjømannskirken. (Nei, vi er ikke konfirmanter, vi er assistenter og skal “hjelpe til”. Hihi.) Så derfor blir det lite blogging, dvs, null blogging før mandag.

God helg!
– Silje Bjørnstad –

“Hvorfor blogger du?”

Den siste tiden er det flere og flere som har spurt meg om hvorfor jeg blogger.  Selvfølgelig var det nå jeg skulle ha svart at jeg blogger fordi jeg ønsker å bli den som tar over blogg-Norge, jeg skal bli den nye Ida Wulff-Fotballfrue-Voe som er gift med en fotballspiller, får sponsa USA-reiser, leser tonnevis av motemagasiner samtidig som jeg arbeider med min nye singel. Men den gang ei.

Det er på ingen måte ikke et ønske eller en ambisjon jeg har, og hadde det vært det så hadde jeg nok gitt opp for lenge siden med tanke på at jeg har blogget aktivt i drøye 3 år. Og uansett, hvordan i all verden skulle jeg ha klart å havne på topplista?!

Ikke har jeg langt blondt hår, store pupper, tynne lange bein, eller et speilreflekskamera som tar helt smashing outfits-bilder. Ikke har jeg planer om å legge inn silikon, bli glamourmodell for så å bli med i reality-serie, “finne mæ sjæl”og deretter blogge om “min forandring” og være gjest i God Morge Norge. Ikke har jeg tid til å poste 4 blogg-innlegg om dagen samtidig som jeg skal ha minst 3 bilder i hvert innlegg. (Jeg bor for tiden i Spania som er verdens største U-land når det gjelder Internett-tilgjengelighet så jeg hadde ikke hatt sjans til å gjennomføre dette uansett) Ikke har jeg samvittighet til å late som jeg er 100 prosent fornøyd 24/7 samtidig som jeg skal poste bilder av meg på tredemølla svett og rød i trynet verre enn en solbrent brite heller, og samtidig smile bredt og late som jeg har løpt en mil når sannheten er at kilometer-telleren ikke har passert 500 meter en gang. Og for å være ærlig tviler jeg på at mine flipflops og ordinære hverdags-antrekk med “se-så-deilig jeg er-pose” og “kom-å-ta-meg-blikk” er så meget interessant for de fleste.

“Dagens outfit: Oversized tskjorte, miniminimini-shorts og handkleturban, kan jo faen ikke bli mer trendy og heit. (Skikkelig HOT med hodeplagg nå vett)” Gud jeg lo godt da jeg så dette bildet.

Og ikke kan jeg skryte på meg å være en halvkjent friidrettsutøver som er sammen med en ganske mer kjent skiløper som bruker hver anledning til å “tilfeldigvis” vise frem rompa si heller. Nei vet du, Rachel Nordtømme, du trenger ikke å bekymre deg for at jeg skal begynne med hekkeløp, finne meg en cocky langrennsløper for så å kontakte VG, fortelle at jeg har blogg og håpe på sponsorer.

Nei, som dere ser så hadde det funka svært dårlig med tanke på at jeg hverken har Rachel Nordtømme-ass eller “knekk-i-kneet-positur”.

Men tilbake til spørsmålet, hvorfor blogger jeg? Jo, for det første så elsker jeg å skrive. For det andre så er en blogg en fantastisk mulighet til å eksponere seg selv der man faktisk har muligheten til å skrive akkurat om hva man vil og formulere det på sin egen måte. Jeg har muligheten til å fortelle venner og familie hvordan jeg har det (for tiden hvordan jeg har det i Spania). Jeg har mulighet til å gi et inntrykk om hva slags person jeg er og hvilken personlighet jeg har og hvordan jeg skriver. Husk at alt man legger ut på internett blir der for alltid, så når eventuelle arbeidsgivere googler deg (Ja, 99% gjør det) så har de mulighet til å få et inntrykk av deg og kanskje huske deg bedre enn andre jobbsøkere. (Eller rett og slett stryke deg av listen avhengig av hva slags inntrykk du gir). Bloggen min blir som en CV som blir kontinuerlig oppdatert. Med linker og PDF-filer i bloggen kan man også legge ut arbeidsprøver og lignende. Også er jo blogging gøy! Jeg håper jo at folk er inne på bloggen min og på en eller annen måte smiler av det de leser. Og i tillegg er det alltid stas å dele erfaringer og lærdom, selv om jeg muligens ikke er den å gå til om du ønsker utdypende sminketips eller produktanbefalinger av kosmetikkmerker. (For den som bryr seg, jeg er trofast til min Loreal Beuaty Tubes og Sephora Lipgloss. Så det så.) Men dere skjønner greia.

Uansett, jeg kommer til å blogge enten om det er 0 lesere eller 1000 lesere. Fordi jeg vet at jeg selv liker å gjøre det. Og så egoistisk er jeg, jeg gjør ting jeg liker å gjøre. Exactly.

(Lesertallene har forøvrig steget til et tresifret nummer etter at jeg flytta til Spania, koselig å se at folk liker å få vite hvor varmt og deilig jeg har det, når jeg skal sole meg, ut å spise på Wok`n, spille volleyball og så videre. ;p)

Forresten. Jeg må klippe meg. Jeg må jeg må jeg må.

– Silje Bjørnstad –

Vil ha, vil ha!

Jeg begynte med noe jeg ikke burde. Å bare sniktitte inn på nettbutikker..
Og hadde jeg ikke vært i Spania hadde jeg lett bestilt disse:

og dette:

og kanskje disse:

Også har jeg sikkert prøvd tjuetusen skinnjakker etter at jeg kom til Spania. Er så mange kule, men ingen som kler meg. Men jeg SKAL få tak i en før jeg reiser tilbake til Norge. Også masse strikk. Og mange sånne pusepelse-plagg. (Wow, der kom fjortissfaktoren inn gitt..)

Men jeg skal jo snart til Barcelona, og har hørt rykter om bra shoppingmuligheter der. Me like!

– Silje Bjørnstad –

 

Kortvarig glede

Lykken var stor da jeg fant et nytt eksemplar av mine favorittsolbrillepar i Gibraltar forrige uke. De jeg har fra før er så ripete og stygge at det latterlig å late som om jeg ser noe igjennom de.

Anywaaaay, i dag etter skolen skulle jeg jo ut å sole meg også nappa jeg med meg solbrillene på vei ut også bare løsna den ene stanga. “Huh?” De er under 1 uke gamle også bare knekker de av seg selv. Sier kanskje litt om kvaliteten på de (selv om de faktisk kosta hele 120 kroner) hehe, men uansett så gjorde det vondt.


“Ja, OK. Den ville ikke sitte på lenger. OK!”


“Ingen som ser at de er skakke vel.. Funker fett.”

Men jada, jeg kan helt sikkert bruke av noen av de andre parene jeg har. Og ja, jeg savner de tjue andre jeg måtte legge igjen hjemme. (Jeg har bare kjøpt tre nye siden jeg kom hit da! 😀 *FLINK*)

Den lille solbrille/klokke-veggen min her i Spania. <3

Savner den som er hjemme, men klarer meg fint tross alt. Så vidt.

Jeg har forresten hatt del 1 av eksamen i dag, ikke spør hvordan det gikk. Får resultatet om en uke eller to. 🙂

– Silje Bjørnstad –

Norges første lavkarbo-butikk, på Flisa selvfølgelig..

“Kostholdsguru Thor Foseid og daglig leder Gunn K Berget ved Low Carb Selection åpner den første rene lavkarbobutikken i Norge denne lørdagen.” skriver lokalavisa Glomdalen.no Hvor? På FLISA selvfølgelig, stedet jeg er ifra og som forøvrig ingen har hørt om.

Les saken her!

Vel, det er mange meninger om lavkarbo-kosthold, men mange opplever at man går ned i vekt ved å kutte ut karbohydrater – men hvor sunn livsstil det er å leve på kun bacon og animalsk fett i lengden er en annen sak. Men at det er marked for dette på Flisa har jeg faktisk tro på, for er mange med litt for høy BMI her.. Uten å tråkke noen på tærne, men det er bare fakta.. Hehe. Så med både botox-lege (les dette innlegget) og denne nye lavkarbo-butikken regner jeg med at neste års Frøken Norge, “Årets slankepar” Miss Universe, “Årets makeover” og Mister Hunk alle kommer fra Flisa.

Så nå kan de derre amerikanske “extreme-makeover”-programmene bare gå å legge seg.

– Silje Bjørnstad –

 

Skype på tirsdag.

Det er merkelig hvordan alt skal skje på en dag ikke sant? Ikke at det er noe spesielt som har skjedd i dag, men allikevel så har jeg fått mail fra 4 ulike jobb-kontakter samt en mail fra min tidligere bachelor-veileder og foreleser som lurte på om jeg kunne stille opp på skype førstkommende tirsdag å snakke om min bacheloroppgave “VOE- Norges mest leste blogger” for de studentene som nå skal skrive bacheloroppgave.


Sånne ting synes jo jeg bare er gøy, så jeg håper at nettet på skolen på tirsdag er såpass i rute at jeg kommer meg på Skype og kan svare på spørsmål og si litt om produktplassering i blogger, sponsorer, fortellerteknikk og lignende.

Ellers så var det spørsmål om jobbing i desember måned både fra Nettavisen/Side2 og Uloba. (personlig assistent) Og jeg vil jeg vil jeg vil! 🙂 Så satser på å få til noe kombinert jobbing der etter eksamen den 8.desember.

Men helga den 10.desember-12.desember må jeg ha fri, for da skal jeg til Lillehammer på håndball-EM! 😀 Oh yes.

Meeeen først back to dagens virkelighet og lesing til eksamen.

– Silje Bjørnstad –

En skikkelig 3-dagers med meg selv og menneskekroppen.

Men ikke en 3-dagers av det gøyeste slaget. “Menneskekroppen” er nemlig pensumboka for dette semesteret, så dere som fikk skitne tanker pga overskrifta, FYSJ! ;p

Denne helga vil bestå av eksamenslesing, eksamenslesing, eksamenslesing. Og kanskje litt eksamenslesing til. Pluss skole på lørdag. 
På mandag er det nemlig “doom-day”, så best å være foreberedt.

Derfor har jeg kjøpt inn følgende: Nøtte-frokostblanding (meget usunt og tilsatt mye sukker, men det får i hvertfall opp blodsukkeret mitt når jeg trenger det etter et par timer i eksamensdvale), melk, røde og gule epler samt en sjokoladeplate, bare fordi jeg synes synd på meg selv.

Er jo irriterende flott vær ute også, men legger jeg meg ut så blir jeg fort liggendes halve dagen. Hehe.

God helg! 🙂
– Silje Bjørnstad –