Julestemning.

Midt oppi den verste eksamenslesingstria har jeg begynt å få julefølelsen inn i kroppen. Og det er en veldig deilig følelse fordi det betyr juleferie, tradisjoner, julesanger, pepperkakebaking, julegaveshopping og ikke minst halv skatt på desemberlønninga;) god førjulstid!

Den obligatoriske pakkekalenderen fra mamma er på plass!:)

Sunn julesnacks? Fettfri julemat? Begrense julematinntaket?

Det er som sagt eksamenslesing som er høyest prioritert for meg i disse tider, men denne helga skal jeg allikevel prøve å sette eksamenspensum litt på pause mens jeg skal besøke reisebuddy Eirin i Lillehammer!! AH, gleder meg 🙂

Ellers så tenkte jeg å informere om at jeg har laget meg en liste med diverse punkter som står for ulike blogginnlegg jeg SKAL skrive i løpet av denne desember måneden. For det er jo snart jul, og da blir det juletradisjoner, julebord, julegaver og ikke minst julemat! Det er jo samme regla hvert år “Spis og kos deg i jula, slankinga tar man på nyttår som nyttårsforsett”. Og de fleste vet også hvor lenge den tanken holder… Hvorfor skal det være så vanskelig å faktisk kose seg året rundt med god og sunn mat i stedet for å “slanke seg i 10 mnd” for å kunne kose seg “1 mnd på sommeren og i julemåneden”.

Dere vet det at det er ikke den ene måneden som gjør utslag på kroppen, både fysisk og psykisk. Det er de 10-11 andre månedene i året som faktisk har noe å si. 🙂 Husk det!

Uansett, derfor har jeg fått noen forslag om hva jeg skal skrive om og dette tar jeg jo til meg. Så i løpet av førjulstida skal jeg lage innlegg som handler om følgende:

– Sunnere valg i julehøytiden.

– Julemat uten fett? (Selv om lavkarbokosthold, (som blant annet innebærer et høyt fettinntak), ser ut til å være hipt for mange for tiden så er dette særdeles relevant for de med for eksempel gallesteinproblemer og lignende.)

– Sunt og godt julesnacks/julekaker.

– Juledesserter som du kan nyte med god samvittighet.

– Kaloriinnholdet i julegodterier.

 

Er det noen som har andre ønsker (kan være om andre ting enn julematen), send meg gjerne en mail eller legg igjen en kommentar. 🙂

 

Ellers så ønsker jeg folket god helg og ha en koselig 1. søndag i advendt 🙂 I den anledning har jeg IKKE adventsstake eller 4 lilla lys – men man tager det man haver, så derfor lakkerte jeg neglene mine i adventsfargen lilla. (Pappa, jeg vet du synes det ser grusomt ut, men jeg prøver hvertfall å late som jeg følger tradisjoner)

 

– Silje Bjørnstad – 

 

for de som lurer

så er svaret ja.

ja, jeg har valgt å gjøre en stor forandring i livet mitt.

ja, det gjør vondt.

ja, jeg kommer til å klare meg fint.

ja, de neste månedene kommer til å bli helt jævlige.

men, jeg har gjort er riktig valg. Og JA, det går bra med meg tross alt.

Men mulig blogginga med saklige og ironiske innlegg blir litt sånn nedprioritert fremover.

Ta vare på hverandre <3

– Silje Bjørnstad – 

Mobilblogg: på 24timers utenlandstur

Wow, gårsdagens julebord var veldig bra. Blant annet så spiste vi nydelig treretters laget av kokken Erling Sunndal og den kjente DJ Dan stod for en del av underholdningen. Men har ikke tid til å skrive mer om dette nå.for jeg og joakim skal straks innta Stena Line Minicruise og bare rømme unna hverdagen det neste døgnet. Det blir deilig det! Taxfreeshopping, romantisk middag for to, Spa og ikke minst avhengighetsskapende spillemaskiner! Oh yes, det blir gøy ! God lørdag til alle:)