Årskavalkade 2015

En liten kavalkade av året som har gått er jo en bloggtradisjon og her er noen av mine høydepunkter av året som har gått:

Januar
Starten av 2015 ble feiret i Berlin sammen med Fredrik.

Og kun få dager senere at jeg kom hjem fra Tyskland så reiste jeg til Mexico for å jobbe med Paradise Hotel. 11 dager med kontor ute i sola var ikke meg imot!!! 😉 


På Side2 testet vi også flere av treningsnyhetene som ble lansert denne måneden. 

Februar
Årets første skiturer var et faktum og det var nydelige skiforhold hjemme på Finnskogen hvor jeg koste meg maks sammen med Lexie.


I slutten av måneden fikk jeg kake på Nettavisen fordi jeg var “Årets mest leste journalist” hittil det året. Nice! 😀

Mars/April
Side2 feiret 10 år og inviterte til “Spring Fling Fest” – en kjempehyggelig kveld sammen med flotte folk og kollegaer!


Det var også påskeferie med tidenes drømmeforhold i Trysil. <3


 

Mai
Lexie kom på besøk til Oslo <3


Årets 17.mai ble feiret i Gøteborg og Liseberg:


Juni

SOMMER!Jeg og Fredrik tok en weekendtur til Malta:


Jeg og mamma dro på Sydentur til Bulgaria og nøt solrike dager i varmen.


Og jeg fikk noen flotte sommerdager hjemme på Finnskogen der fisketurer og å besøke gordonsetter-valper var høyt prioritert. 

Juli/August
Årets sommerferie var i gang og det ble blant annet topptur til Snøhetta, Besseggen og Romsdalseggen. I løpet av turen til Snøhetta så vi også moskus! 😀Denne måneden fikk jeg også se det endelige resultatet av det som har vært hovedjobbprosjektet mitt og “min lille jobb-baby” det siste året, nemlig “Kantinehåndboka”:

Og jeg var på NRK Radio Møre og Romsdal for å snakke om kantineprosjektet.

September
Denne måneden ble Shape Up Convention arrangert for første gang. Et herlig arrangement med masse inspirasjon, treningstimer, påfyll og treningsglede. 

Jeg var også i Bergen i forbindelse med forskningsdagene der jeg var med på debatt angående “Generasjon mageplager”. Og jeg holdt foredrag i Oslo om helsejournalistikk, også i forbindelse med forskningsdagene.

Oktober/November
Jeg prøvde meg på Idrettsmerke for første gang på sikkert 15-20 år, og klarte kravene på første forsøk :p 

Jeg testet Oslo Gladiators med Side2, og jeg tror jeg aldri har hatt det så morsomt og ledd så mye på jobb noengang.

Sammen med ei venninne ble det tur til Fuerteventura på et superfint treningshotell. Det ble én uke med digge treningsøkter, masse god mat, avslapning på solsenga og rett og slett bare en nytelse av sol og varme. 

 Desember
Oppkjøringen til Athletic Fitness starter med diettstart. 

Julefeiring med familien og julebord med Side2 er alltid kos.

I løpet av året har det selvfølgelig også blitt en hel haug med digge treningsøkter, personlige rekorder og god mat. Og første målet for 2016 når det gjelder trening er jo allerede satt: Å konkurrere i Athletic Fitness og ikke minst å GJØRE DET BRA i Athletic Fitness. 😉

GODT NYTT ÅR! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

Back on track

God tirsdag! 

I dag har det blitt etterlengtet formiddagstrening og energinivået var slik som det pleier. Det hjelper med en god natts søvn og stressfri romjul med fokus på “kun sæ sjæl”. ;p

Det ble knebøy, rumenske markløft, bulgarske utfall og beinpress, samt rointervaller.

 

Rointervaller har jeg egentlig hatt et hat-hat-forhold til, men noen ganger så er det skikkelig trøkk selv om kroppen kjennes sliten ut etter å ha trent styrke først og i dag var det futt i skrotten 🙂 Det føltes så bra ut at jeg faktisk tok en ekstra intervall, just for fun. 

Ellers så kan jeg tipse om at jeg har skrevet tre treningssaker som er i hvert sitt blad: Den nyeste utgaven av DetNye, den nyeste utgaven av Kamille og den nyeste utgaven av Shape Up. 

I DetNye kan du lese om øvelser for å bli sterk i rumpe og lår (med treningsprogram). I Kamille er det HIIT-treningsprogram som er i fokus samt forklaring på hva slags treningsform dette er.

Dette er herlige Pia Eliassen som er personlig trener på SatsElixia Spektrum som er modell og PT i Kamille-saken:

_1F7NTFm1C

Og i Shape Up har jeg en ny sak om mental trening og søtsug. 

Løp og kjøp! 😉

– Silje Bjørnstad – 

 

O hellige juletid :D

God søndag!

Etter tre netter hjemme på Finnskogen er jeg tilbake i Oslo og også tilbake på jobb for Side2. Det er et par jobbdager nå før det blir noen dager til med jobbfri, så er det helgejobbings og deretter bærer det til Mexico!

Shit, som tida flyr!!!!

Men jeg har i alle fall kost meg skikkelig hjemme med både lange morgener, treningsfrie juledager, julegaver, julemat, gåturer i skogen og juleselskap. 

Med andre ord så har det faktisk vært ganske så perfekt. Det eneste som mangler var vel snø, men den ser jo ut til å komme nå. 

 

Også savner jeg selvfølgelig denne klumpen allerede:

<3

Når det gjelder diett og jul, så har jeg vel egentlig spist det jeg vil i 2-3 dager, i alle fall med tanke på middag og dessert. Og det har jeg ingen dårlig samvittighet eller dårlig følelse for at jeg har gjort, noe som i seg selv er positivt i mitt hode. 😉

Kroppen har vært relativ tom for energi og “trøkk” de siste dagene, så det har blitt 2-3 dager med minimalt aktivitet og trening, noe som jeg heller ikke har dårlig samvittighet eller dårlig følelse for å gjøre. Å lytte til kroppen er vel kanskje det smarteste man kan gjøre, og akkurat det har jeg gjort. 

I kveld har jeg derimot planer om å ta en treningsøkt sammen med kjæresten.

Enn så lenge, fortsatt god jul! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

Athletic fitness-oppdatering: Ned 3 kilo på 3 uker

God tirsdag! 🙂

Nå har jeg vært tre uker på diett og her kommer en liten oppdatering på de par siste ukene.

Bakgrunn:
Diettstart og første steg mot Athletic Fitness

Jeg har akkurat kommet hjem fra dagens treningsøkt som bestod av knebøy, rumenske markløft, bulgarsk splittbøy, beinpress og ro-intervaller. Treningsmessig den siste uka så har knebøy, benkpress og markløft føltes tungt og seigt ut på kilo som bare for et par uker var null problem. Det må jeg innrømme faktisk tar litt tid for meg å bearbeide, fordi jeg vil jo alltid bare bli sterkere i alle mulige øvelser, men samtidig så er det jo ikke akkurat disse øvelsene som blir prioritert for tiden, og i tillegg så kan det bare være at man rett og slett har noen dårlige dager, ikke har hatt lang nok restitusjonshvile mellom treningsdager, og/eller at det har hatt bittelitt påvirkning at jeg har gått ned 3 kilo på 3 uker, selv om det egentlig ikke burde ha noe å si. Men for å si det sånn, så vet jeg hva som er neste mål etter Athletic Fitness; nemlig å ta 100 kilo i knebøy. 95 kg er persen nå, som jeg tok like før jeg begynte på nytt program som fokuserte på å bygge rygg:

8c41K0tgYv

På den andre siden så har jeg jo faktisk persa i dips (25 stk), og repspers i dips med ekstra vekt (tok 7 reps med 20 kg ekstra forrige uke), og pullups med ekstra vekt (1 repetisjon med 20 kg ekstra og 5 repetisjoner med 12,5 kg ekstra), og i dag bedret jeg persen min på 1,5 minutts roing med to meter (ny PR er 437 meter), så jeg har all grunn til å være fornøyd. Hallo, man må jo fokusere på det positive her!? 😀 

Tross alt så går det jo fremover i de øvelsene det SKAL gå fremover i, og det er jo absolutt det viktigste. For det er jo nettopp dips, pullups og roing man skal være god i når man konkurrerer i Athletic Fitness!!! Så alt i alt så er jeg strålende fornøyd. Jeg er også (unnskyld uttrykket) jævlig fornøyd med at jeg har gjennomført alle treningsøktene mine i løpet av de ukene som har gått siden jeg startet på nytt program i begynnelsen av oktober. Jeg har holdt meg frisk og rask, har ikke hatt noen vondter eller skader, og selv om jeg har vært grisesliten og følt at energinivået har vært på 0 enkelte dager, så har jeg likevel kommet meg på trening og gjennomført det jeg skal. Eneste unntakene er vel to eller tre roøkter som jeg har utsatt til dagen etter, men jeg har uansett gjennomført alle oppsatte økter. 

Så kort oppsummert, så synes jeg treningen går bra, og ikke minst så henger hodet fortsatt med. 🙂

Når det gjelder maten så er det intet nytt her. Jeg har fortsatt ingen problemer med å spise etter en matplan, jeg blir god og mett, har ikke noe søtsug, jeg lager flere porsjoner om gangen slik at jeg har matbokser klare til jeg skal på jobb/møte venner og så videre. Som jeg har nevnt tidligere så består matplanen av en rekke ulike måltider med forskjellige matvarer, så jeg har mye å velge mellom – noe som helt klart er viktig for min del for å holde motivasjonen og viljestyrken oppe. Altså, det hadde jo vært kjedelig å spist torsk, ris og brokkoli til frokost, lunsj og middag. Mine måltider kan for eksempel være knekkebrød med ost og skinke, lomper med snøfrisk-ost og paprika, ris og kylling og avokado/guacamole, hjemmelagde kjøttboller/hamburger av karbonadedeig, omelett, havregrøt, bananpannekaker og smoothie. 

Jeg skrev tidligere om at jeg hadde kjøpt en brukt Athletic Fitness-bikini og det kjøpet angrer jeg slettes ikke på. Selv om bikinien er figursydd til en annen, så sitter den helt greit på meg og det er blitt mye morsommere å øve på poseringer, noe som jeg har skjønt at man aldri kan få øvd nok på. Det er nesten fascinerende hvor lett det kan se ut som, mens når man prøver selv så forstår man at dette ikke er bare-bare. 😉

Uansett, beklager til alle på Snap og FitnessXpress Storo for at jeg og Susanne nå kommer til å posere foran speil her og der. “Sånn harre blitt”.

Hehe, neida, det er ikke såååå ille altså, men jeg merker jo at det er morsomt å se forbedringer i både poseringer og fysikk. Og når coachen ber deg om å posere foran speilet på trening, så gjør man det. :p

“Og sånn går nu dagan…”

Så må jeg også bare si at jeg hver eneste dag opplever en helt enorm støtte av venner, jobbkollegaer og familie. Det i seg selv er jo bare så utrolig motiverende og hyggelig. Og ikke minst så er både Fredrik og Susanne (min coach) kanskje to av de viktigste støttespillerne nå og i tiden fremover. Susanne har faktisk kjøpt seg treningsabonnement der jeg trener slik at vi kan pushe hverandre på treningsøkter samt øve på poseringer. Og Fredrik er jo min kjæreste og samboer, så det sier jo seg selv at det er helt avgjørende å ha han som forstår, forklarer, motiverer og støtter. 

Når det gjelder kropp og fysikk så er det jo ingen hemmelighet at det også er fokus på dette, man skal jo komme i best mulig sceneform dagen man står i konkurranse. Det finnes jo ikke noe fasitsvar på hvor mye jeg kommer til å veie eller hva fettprosenten min er på konkurransedagen, og helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre (jeg er bare redd for å bli dritsvak i ALT :p). På tre uker har jeg gått ned cirka 3 kilo, og i går sa både Susanne og Fredrik at de kunne se at det var (bittelitt) mindre fett på hofter og mage. Det er noe jeg ikke har lagt merke til selv før de sa de, og det er ikke snakk om mye, men samtidig så merker jeg at det faktisk har skjedd noe. Jeg har blitt strammere rundt mageområdet rett og slett.

LES mer om mine tanker rundt poseringer og “sceneform” i dette innlegget her. 

Jeg føler meg også mer trøtt enn tidligere. Jeg føler at jeg i alle fall fint kan sove 10-11 timer uten problem, men det kan jo også være at det er kroppen som sier at nå er det på tide med litt fri og dermed være helt uavhengig av trening/mat. Og ellers så er jeg jo bare et skikkelig B-menneske som elsker å sove. Hehe. Og nå er jeg endelig klar for en mini-juleferie (hele fire dager 😉 ) hvor det blir både juleskinke-middag den 23. og ribbe&julepølse&medisterkake-middag MED DESSERT den 24.desember + nyttårsmiddag den 31.desember. Ellers så kommer jeg til å trene som vanlig i jul og romjulen, og følge matplanen som jeg pleier. Det er jo ikke akkurat som det egentlig er noen kjempeforskjell fra hvordan jeg hadde spist til vanlig uansett, bare se på den lista jeg nevnte tidligere her. For eksempel er jo havregrøt og omelett helt vanlige måltider i min hverdag, diett eller ikke. Men jeg tar et par dager bloggfri nå, rett og slett fordi jeg har et håndledd som ikke er så fornøyd med å drive med PC 8-9 timer hver eneste dag pluss surfing på iPhone, så når jeg har jobbfri så må jeg også prøve å holde meg unna tastatur og PC-mus.

Følg meg forresten gjerne på Snapchat og Instagram.

På Snap: Silje1987
På Instagram: silje_bjornstad

Enn så lenge, god jul!!! 😀

– Silje Bjørnstad – 

Så klar for Mexico. Og USA! :D

5.januar reiser jeg til Mexico og DET ser jeg så fram til! Jobbings i forhåpentligvis sol og varme med flotte folk, kroppsvekttrening på stranda, bading og kontorarbeid ved bassenget er i alle fall ikke meg imot. Det blir jo litt utfordrende med tanke på at jeg er i gang med konkurranseoppkjøring og er på diett, samt at jeg har et treningsprogram som skal følges, men dette finner jeg og coachen min ut av. Man må jo bare gjøre det beste ut av det. 

Mexicoturen er en jobbreise, men her om dagen bestilte jeg en annen tur, og den turen blir ren ferietur. Jeg og samboeren har nemlig fått brev fra borettslaget om at de skal skifte rør i bygningene i mai, noe som betyr null vann/toalett/dusj/vaskemaskin/oppvaskmaskin og egentlig alt mulig som involverer vann ikke er lov i TO uker (med unntak lørdager og søndag). 

Så min løsning: Vi reiser bort.

Hvor?

LAS VEGAS BABY!!! 😀

Oooooog, ORLANDO (Halloooo DIsney World!!;))

Ooooooog MIAMI!!! 😀

Med andre ord så blir det en to ukers USA-tur, og DET tror jeg kan bli veldig veldig bra. Jeg har vært i USA to ganger tidligere, og faktisk også vært i Las Vegas og Grand Canyon to ganger før, men det er et sted jeg virkelig ikke blir lei. Jeg ELSKER spillemaskinene, alle de gigantiske hotellene med hvert sitt tema, alle lysene, showene, maten og ikke minst varmen. 

Jeg har aldri vært i Orlando eller Miami før, så ser frem til å oppleve de stedene også 🙂

Og dette blir også første gangen jeg og Fredrik reiser sammen til USA. Bare det i seg selv får det jo til å krible litt ekstra i reisefebertermometeret. 

Sånn, det får bli dagens gladinnlegg fra denne kanten. Jeg bare er så utrolig glad i å reise og jeg har allerede startet nedtellingen til både Mexico og USA. 😉

I morgen kommer det oppdatering på “Status etter 3 uker med konkurransediett og trening”. 

– Silje Bjørnstad – 

Pullups med 20 kg ekstra

Først og fremst: GRATULERER TIL NORGE MED VM-GULL! 😀 Shit altså, som jeg elsker håndballjentene!!! Aaaaaaah!!!!

Nå jobber jeg to dager før jeg reiser hjem til Finnskogen og blir der i 3 netter før det bærer inn til Oslo igjen pga sosiale sammenkomster og jobb. Med andre ord så er det ikke akkurat en lang ferie, men det er uansett veldig deilig og stas med jul!

De siste treningsøktene for uka har jeg også fått unnagjort. I går var jeg med Fredrik til lokalene på Oslo Styrkeløftklubb hvor jeg egentlig skulle trene utfall, markløft og knebøy, med andre ord underkropp. Men den økta ble utsatt til i dag, for i går var jeg bare ikke motivert.

Tok blant annet 5×5 med sumomarkløft og høyreps i knebøy.

Men jeg tok pers i pullups med ekstra vekt da ;D 

20 kg ekstra:

_fJ1FFNgfx

I løpet av neste uke skal jeg skrive om hvordan den siste uka har vært i forhold til diettmat, trening og mentale utfordringer og perspektiv, så athletic fitness-oppdatering kommer 🙂

Ha en fin kveld! 😀

– Silje Bjørnstad – 

Just happy.

It`s beginning to look a lot like Christmas! Og jeg ELSKER det! 😀 Selv om jeg egentlig ikke har noe juleferie i år, så får jeg uansett noen dager fri på “de viktigste dagene”, som er 23. og 24.desember for min del. På lille julaften pyntes juletreet og vi spiser juleskinke, mens den 24. desember er det julestrømpe, Disneykavalkade på TV, julemiddag og julegaver som gjelder. Det er virkelig så gøy å gi og gå gaver, se hvordan andre reagerer og hva andre har funnet på til deg selv. I tillegg skal Fredrik være med hjem til meg i jul i år, for første gang, så årets jul bør absolutt bli bra. 

Jeg er straks ferdig med alle julegaver også.

Og i tillegg har det visst blitt noen tidligere julegaver på meg selv også. ;p

Reebok terrengsko med Goretex kjøpte jeg i Sverige, og er egentlig en gave fra mamma, men jeg måtte jo plukke ut skoene selv. Også fikk jeg jo AthleticFitness-bikini i posten i går, mens i dag har jeg hentet BOSE QuietComfort-øretelefoner som er støyreduserende øretelefoner – en drøm å ha på seg når man skal sitte på fly, kollektivtrafikk etc.

 


Jeg GLEDER meg til å teste ut disse når jeg sitter på flyet til Mexico 5.januar. Ooooops, for ja, jeg SKAL til Mexico 5.januar i forbindelse med ParadiseHotel-pressetur. Jeg var der i fjor også, og trengte ikke å bli spurt to ganger når muligheten dukket opp nå igjen. AH! Det er så mye bra å se frem til de kommende ukene! 😀 IKKE MINST så gleder jeg meg maks til å se Lexie igjen når jeg skal hjem til Finnskogen, verdens fineste og kuleste firbeinte venn. 

Forresten, husk å sjekke ut tilbudet hos Klubben.no før 18.desember, I MORGEN, for da kan du gjøre et skikkelig kupp med rabattkoden jeg fortalte om tidligere. 

Sjekk ut rabattkode, du får 20 prosent avslag og gratis frakt!

Altså, klubben.no har alt, og da mener jeg ALT. Ok, nesten da. 😉

Ha en herlig torsdagskveld!

– Silje Bjørnstad – 

Når man får athletic fitness-bikini i posten

og man bruker 15 minutter på å skjønne hvordan man skal ta den på… HAHA! 

Og så bruker man de neste 15 minuttene på å omtrent le seg ihjel fordi denne lille bikinidrakta var relativt trang, enn så lenge. (Jeg kjøpte denne brukt, så den er ikke figursydd heller). Med andre ord så sitter den ikke akkurat “som støpt”, men uansett så merker jeg det er motiverende å se hvordan “scenekostymet” ser ut og ikke minst så merker jeg allerede nå at det er mye morsommere å øve på de ulike poseringene. 

Apropos poseringer: i athletic fitness skal man utføre fire poseringer: front, venstre, bak og høyre. Det høres jo ganske enkelt og greit ut, men skitt hvor mye det er å tenke på. “Stramme her, ut med den kroppsdelen der, inn med magen der, opp med skuldrene her” og så videre. 

Og akkurat i forhold til poseringer så vil jeg bare påpeke noe som sikkert de fleste er klar over, men som likevel er greit å minne om. Jeg skrev tidligere at jeg ikke kommer til å publisere ukentlige formoppdateringer og detaljer om hvordan jeg spiser og så videre i løpet av denne konkurranseoppkjøringen, det ser jeg på som irrelevant og unødvendig for andre å vite. Men jeg vil bare understreke at det å spise og trene seg frem til konkurranseform handler om å skape en illusjon. Ja, selvfølgelig kan man ha det som ser ut som en muskuløs rygg, sixpack og det hele, men samtidig så er det også stor mulighet for at man er på sitt svakeste når man står på scenen fordi man har gått flere uker og måneder på energiunderskudd og er dehydrert, selv om man kanskje ser “sterk og muskuløs” ut. 

Mange husker kanskje innlegget til personlig trener Gina Sophie fra tidligere i år der hun beskrev hvor enkelt det er å “fake” den “perfekte treningskroppen” i sosiale medier. Mye av dette kan også trekkes til de ulike fitnessposeringene. Man skal for eksempel brette ut ryggen og stramme lats, men det betyr virkelig ikke at man ser sånn ut “til vanlig”:

“Blåse seg opp” versus “vanlig”. 😉

Og finner man i tillegg det “riktige lyset og skyggene”, så vil det muligens “se enda mer imponerende ut”. 

 

“Vanlig lys” versus “skyggelys”.

For å understreke én ting; jeg har et veldig avslappet forhold til min egen kropp og grunnen til at jeg skriver og påpeker dette nå er fordi jeg mener dette er viktig å ha i bakhodet i ukene fremover og mot tiden mot konkurranse for de som leser denne bloggen. Dette er en del av gamet. 

Det er så mange som vil se “sånn og sånn” ut. Vel, husk da, kort fortalt, at filter, kontrast, skygger, lys og det å posere på “den riktige måten” kan skape “drømmekroppen/fitnesskroppen/muskelkroppen” – hva man enn liker å kalle det.

I`m just saying. 🙂

For meg er dette MINST like mye en mental utfordring som det er en fysisk utfordring. For meg er det mer imponerende å være så dedikert til et mål at man frivillig hiver seg på streng diett, utfører treningsøktene man skal i løpet av uka og gjør det som skal til i 3-4 måneder, fremfor å for eksempel “blåse seg opp” fordi man skal få frem skuldre og rygg. 

Og det viktigste er selvfølgelig at kroppen holder seg frisk og skadefri!

– Silje Bjørnstad – 

 

 

Mandagsøkt med trøkk

Goooood mandag!! 😀

Treningsfri går ga trØkk på treningsøkta i dag, for jeg tok ny pers i dips med 25 stk. 

video:25dips

Ser forøvrig at jeg kanskje må gå dypere ned på første repetisjon for å være sikret at de er konkurransegodkjente, men uansett gjør det godt på treningsmotivasjonen og treningslysten å oppleve framgang. 

Ellers så ble det pullups (13-10-9-8 stk), nedtrekk med dropp-sett, enarms hantelroing, cluster sett med dips (tok faktisk 105 dips-reps totalt i dag…. :p ), supersett med arnoldpress+sidehev, og til slutt 2000 meter roing med moderat intensitet med fokus på teknikk. 

Puh.

Nå på kvelden er det poseringstrening i stua. I athletic fitness er det fire poseringer: front, side venstre, bak, side høyre. Og en ting er å lære seg poseringene og fine vendinger, men det tar også på å bare stå i poserings-posisjon i flere minutter, som man jo må på scenen. Så det er bare å “blåse” seg opp og å bare bli stående sånn noen minutter…. Mye rart man skal drive med ;p 

 

– Silje Bjørnstad –

 

Matlaging og Sverige-tur

God søndag! 🙂

Denne dagen skal brukes: SHOPPING. 

Oh yes, vi skal til Sverige for å handle både julegaver, treningsting, mat og alt det andre som sikkert havner med, men som ikke står på shoppinglista 😉

Wish us good luck – jeg regner med at vi ikke er de eneste som skal til Nordby i dag og det er kaos med folk, handleposer og julegaver. 

Ellers så har helga bestått av soving, trening og matlaging – noe som egentlig passer meg helt perfekt 😉

Ikke no stress og deadlines – bare en rolig lørdag <3

I går trente jeg også litt sammen med Susanne, hun setter opp treningsprogram og matplan for meg i forbindelse med Athletic Fitness. 

Hun har forresten sin egen versjon av julekalender, nemlig at man tar like mange pullups som desemberdatoen hver gang man er på trening. Så i går ble det duo-pullups:

_MeqrCNgVu

12. desember = 12 pullups

🙂

Ha en strålende desembersøndag 🙂 Snart er det pokker meg jul!!! 😀

– Silje Bjørnstad –