Mine lørdagssysler

I dag var jeg tre timer på treningssenteret og jeg kan ikke huske sist gang jeg tok meg tid til å faktisk være der i tre timer. Det skal understrekes at jeg ikke TRENTE i tre timer. Jeg trente nemlig sammen med Hanne Lulu,  en annen athletic fitness-utøver som også stilte i vår og som også skal stille i høst. Og hun er virkelig et styrkefyrverkeri som stadig motiverer og imponerer meg! Først og fremst er hun grisesterk, både fysisk og mentalt, og hun bare sprer skikkelig motivasjonsboost og glede – både når vi møtes og via sosiale medier 😀 Så den første delen av lørdagsøkta bestod av (fitness)prat (selvfølgelig :p), styrketrening og poseringstrening.

Deretter kjørte jeg 10x1minutts intervaller på tredemølla med pauser og oppvarming og det som hører med, og deretter ble det litt treningssnakk med andre som trener på det samme senteret. 

Ellers så har lørdagen bestått av å komme seg ajour med hjemmekontor-jobbings. Jeg nevnte tidligere at september blir en travel jobbmåned og det merker jeg allerede nå. Men herregud så mye kult som skal skje den måneden her, og det gjelder ikke bare jobb altså. Andre ting jeg ser frem til er blant annet Shape Up Convention 17.september, samlinger med fitnessteamet og ikke minst at Lexie skal ha valper!!! Åååååååååååh, vovsen venter valper i midten av måneden og jeg kommer garantert til å reise hjem til Finnskogen så ofte jeg kan for å leke valpemamma. Vi vet ikke hvor mange valper det blir, men det er planlagt altså og “ren rase”-valper (Gordon setter). 

Og så ser jeg veldig frem til bursdagsmiddag for Fredrik i morgen på Trancher her i Oslo – definitivt en av mine favorittrestauranter i hovedstaden. De har enkelt og greit en hovedrett og det er langtidsstekt entrecote (i ulike størrelser vel og merke). Og de som tror de har smakt god entrecote…. Ta turen til Trancher og du kommer til å bli hekta. I tillegg har de kanskje en av de beste sjokolademousse-dessertene jeg vet om, så i morgen blir det frimåltid MED DESSERT på denne jenta her. 😉 I dag har det derimot blitt blant annet biff-tallerken med avokado, speltlompe og grønnsaker, mens nå er det kyllingtaco stekt med sopp, rødløk og squast som skal nytes.

(Serveres med lompe, taco-grønnsaker, kesam og salsa).

Ha en herlig og sprek lørdag!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg