Julekroppen 2016

Hallo fredag, og hallo sjokoladetrøkk!!! Siden konkurransen på søndag og offseason kunne endelig starte har jeg spist sjokolade hver j…. dag. He he, ikke nødvendigvis fordi jeg har så innmari lyst på, men fordi det har vært tilgjengelig og det er digg å kjenne på at “nå kan jeg faktisk spise HVA jeg vil og hvor mye jeg vil”.

Når det er sagt så vil ikke denne daglige sjokoladefesten være noe jeg kommer til å fortsette med fremover altså. Jeg er hverken en stor sjokoladespiser eller en stor godterimums (når det gjelder iskrem derimot… Da forsvinner alt på et blunk ;p), men det er bare så deilig å kunne fylle opp energi- og karbohydratlagrene med en herlig blanding av både næringsrik mat og rett og slett sukker. For det gir i alle fall masse trøkk på trening – og det er så deilig!!! Så i dag ble det litt av alt mulig rart og en fin fullkropps-økt med blant annet frontbøy, skulderpress, gående utfall, dips med ekstra vekt, pullups med ekstra vekt triceps-press og sidehev. 

video:img8508

video:frontboy

Denne uken trener jeg enkelt og greit det jeg føler for, kjenner litt på vekter og styrke, og jeg forsøker å finne ut av hva slags mål jeg ønsker å nå i tiden fremover. For jeg må ha et treningsprogram, jeg må se progresjon og fremgang, og det er ikke det at det mangler på ting jeg ønsker å mestre – tvert imot!

Jeg vil klare tresifret i knebøy (pers er 95 kg), jeg vil alltid bli sterkere i så godt som alle øvelser, kanskje særlig dips, benkpress og markløft, jeg vil klare muscle-up, jeg vil ha større biceps, bredere rygg, større rumpe og større bein, og så videre.

Men det kan jo fort bli for mye av det gode å prøve å perse i alle slags mulige øvelser samtidig, så jeg må bare finne litt ut av hva som betyr mest akkurat nå. Det som er det viktigste for min del er å oppleve treningsglede og mestringsfølelse, og da er det avgjørende å ha mål som betyr noe for meg og som skaper motivasjon for at jeg skal fortsette med gode treningsrutiner. 

Uansett så er det helt fantastisk deilig å kjenne at kroppen setter pris på litt mer påfyll og jeg nyter at det nå er offseason-formen som gjelder. Nå skal jeg bygge “julekroppen 2016”! 😉

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg