Kjøleskapgrøt må være noe av det mest geniale “on-the-go-måltidet” jeg vet om. Det krever minimalt med forbedring og lager seg selv i kjøleskapet.
Her får dere en fin basisoppskrift på kjøleskapsgrøt, hentet fra boken til meg og Susanne Soydan “Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold”.
KJØLESKAPSGRØT – BASISOPPSKRIFT
1 PORSJON
Du trenger:
1 dl havregryn
1 dl melk
0,5 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt
Forslag til topping:
Fruktbiter
Bær
Hakkede nøtter
Kokosmasse
Bland sammen havregryn, melk og kesam eller yoghurt i en beholder med lokk. La dette stå i kjøleskapet til dagen etter og måltidet er klart til å spises! Rør rundt i grøten og tilsett valgfri topping før servering – enjoy!
Kjøleskapsgrøt passer perfekt som enten frokost, mellommåltid eller som lunsj. Jeg er også stor fan av yoghurt med smak av sitron, pasjonsfrukt og kokos, og varierer kjøleskapsgrøten med disse ulike smakene.
Foto: Ann Kristin Engebakken
– Silje Bjørnstad –
Kjøleskapsgrøt er såå godt!
frkfrontend: Og så enkelt! 😀