Dessert-bowl til lunsj

Hei mandag!

Hvor ble august av liksom?! Snart er det jammen 1.september og da er høsten her, på ordentlig. Shit, tida flyr ass! 

Uansett, dagens blogginnlegg er et lite måltidstips med “in-a-bowl-trenden” som utgangspunkt. Denne herligheten ble dagens lunsj og her får du i deg både fullverdig protein fra kesam som er et meieriprodukt, gode karbohydrater, vitaminer og mineraler fra blant annet ulike typer frukter, samt sunt fett fra mandler – for å nevne noe. Med andre ord; smaken og næringsinnholdet er det ingenting å utsette på! 🙂 Ikke minst ser det jo digg ut – farger ass!

Det får definitivt måltider til å se ekstra godt ut, og det er et tips nå som mørkere og kaldere dager er i vente; sprit om dagene med mer fargerik mat. Jeg kan garantere deg at det bidrar til ekstra matglede. Ikke minst er det ekstra viktig å spise variert og næringsrikt for å styrke immunsystemet og å ha nok energi i kroppen når vinteren kommer. 

Denne skålen består av mager vaniljekesam i bunn, biter av nektarin, vannmelon og pære, hakkede mandler, litt kokosmasse og kakaonibs. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg