“Joakim Haugnes AS”

Nok en jobbekveld for min del denne lørdagen, men det gjør meg ingenting 🙂

Har hittil hatt en herlig dag og det ble lunsj med to nydelige og herlige venner, Anne Marthe og Elin, på Godt Brød, før vi tok turen ned til sentrum der jeg (selvfølgelig) havnet på en etterlengtet shoppingrunde. Til slutt satte Elin og Anne Marthe seg ned på trappa til H&M mens jeg traska rundt i de siste butikkene jeg ville inn i. Hehe.

Ellers så ble plutselig leiligheten vår denne uka fylt opp med orkideer og noen andre blomsterkvister som Joakim har fått i forbindelse med at han har åpna sin egen Rema 1000 butikk!! Han har fåt blomster av familie og regionskontor som er tatt med hjem.

Yeeeeah, kjæresten min er blitt “Joakim Haugnes AS” og “Rema 1000 Rosenhoff” er det som tydeligvis kommer til å være den eneste butikken jeg får lov til å handle i i månedene fremover. Men butikken er skikkelig fin og jeg er faktisk ganske så stolt av typen min som nå jobber 24 timer i døgnet for å sørge for at ting blir ordentlig gjort med varebestillinger, kunder, oppgjør osv osv osv osv.. For det er en hel del som hele tiden skal være 100 prosent for at alt skal funke optimalt.

Skal knipse noen bilder neste gang jeg skal innom butikken for å enten lese alle treningsbladene og sladdernyhetene i “Se & Hør” og “Her og Nå”.

Men nå skal jeg få opp den j…. korken på Imsdal-flaska som har satt seg bom fast før jeg stikker på kveldsvakt.



Ha en nydelig lørdag!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg