Til 2 porsjoner
2 stk fiskefilet
1 liten smørklatt
1 stor (eller to middels store) søtpotet
1 skvett melk
Grønne grønnsaker (jeg brukte rosenkål, aspargesbønner og brokkoli)
Dillkrydder
Legg fiskefiletene i en ildfast form og legg en smørklatt oppå. Stekes i ovnen i cirka 20 minutter (fryste fiskefileter trenger nok litt lenger tid!) på cirka 180-200 grader.
Søtpotetmos:
Skrell søtpotene og skjær opp i terninger. Kok i en kjele med vann til bitene er blitt møre. Hell av vannet og tilsett litt melk samtidig som du lager en glatt puré med en stavmikser. (Søtpoteter er naturlig søtt og godt i smak at jeg ikke synes fløte eller smør er nødvendg for å få en god puré. Anbefaler derfor melk til å lage en jevn mos).
Kok ønskede grønnsaker som du serverer ved siden av. Krydre fisken med litt dillkrydder før servering – namnam!
Enjoy!
Senere i dag kommer det et innlegg som heter: “1-ukes-kosthold med en vri – inspirasjon eller utfordring? Hvem er med?!” 😀
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.