Til en porsjon:
1 scoop sjokoladeprotein-pulver
10 gram kokosmel
Melk
Bær
Bland sammen det tørre og tilsett litt og litt melk til du får en “sjokolademousse”-aktig konsistens. Sett i fryseren i 15-20 minutter, eller 1-2 timer i kjøleskapet. Server med friske/fryste bær.
Den første gangen jeg prøvde meg på denne så ble det liitt mer deig-konsistens fremfor mousseaktig-konsistens, men godt var det jo uansett 🙂
Den andre gangen brukte jeg litt mer melk og resultatet så litt mer sjokolademousse-lignende ut.
Så enkelt, så raskt, og SÅ GODT! Ikke trenger du noe ekstra søtning i form av søtningsstoffer (sukrin etc) heller, fordi dette er naturlig søtt og godt.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
4 kommentarer
NAAM
Heisann! Utrolig fin blog. Liker spesielt den er så velskrevet at du tar oss som leser seriøst. Mange blogere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på bloggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like flott å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får mobbe kommentarer fordi da vinner de frekke. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energi drikke i et år. Det er veldig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Moutain Dew – jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer flaks enn meg?! 😛 Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!
Ser godt ut, nam! Må prøve det en gang jeg får tid
Kunne du tatt en tur innom min blogg, og kanskje lagt igjen en liten kommentar? Er ny! Takk på forhånd <3
Marte Tarlebø Jacobsen: Oh yes, MÅ prøves! 😀 Ha en flott dag 🙂