Dette er perfekt mumsegodt til de som er glad i både sjokolade og kaffe. Denne porsjonen her gikk ned på høykant for min del hvertfall! 😉
Til 4-5 mokkakuler:
2 ss sukrinmelis
1 stor ss kakao
1 scoop sjokoladeproteinpulver
Halvparten av 1 porsjon espresso
1 stor ts kesam (vanlije eller vanlig)
Evnt litt vann
Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett kesam og espresso. Rør sammen til blandingen får en konsistens du kan trille kuler med. Tilsett evnt bittelitt vann hvis deigen er “for tørr”. Min røre ble derimot bittelitt for “våt”, så jeg skulle ha drysset over litt mer tørrvare helt til slutt (enten kakao, sukrinmelis eller proteinpulver). Men digg var det!! 😀
Sett i fryseren 20-30 minutter eller oppbevar i kjøleskap.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.