Hjemmelagde karbonader:
400 gram karbonadedeig
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss griljermel (evnt 1/2 ss potetmel)
2 ss vann
1/2 ts muskat
1 ts paprikapulver
Eventuelt andre krydderier hvis du ønsker (for eksempel hvitløksfedd, løkpulver etc)
Alle ingrediensene bør ha romtemperatur. Kvern deigen godt enten for hånd eller i en kjøkkenmaskin. Tisettl krydder, mel og vann litt og litt til en passe konsistens, farsen skal være fast. Form karbonader og stek i smør.
Aiolidressing:
2 eggeplommer
2 dl nøytral olje (solsikke- eller rapsolje)
1 knust hvitløksbåt (bruk hvitløkspresse)
1/2 ts sennep (kan sløyfes)
1/2 ss sitronsaft
Visp eggeplommer sammen sitronsaft og sennep. Tilsett det knuste hvitløksfeddet. Visp kraftig mens du tilsetter oljen i en tynn stråle. Oppbevares kaldt.
Server på grovt brød sammen med ønskede grønnsaker/salat og den deilige aiolidressingen.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Den så veldig godt ut=) Veldig godt med aioli dressing=)
Cialis Contrareembolso Espana How To Buy Virga 50mg Get Tadalis Sx Soft [url=http://leviplus.com]order on line levitra[/url] Co Amoxil Vipps Approved Canadian Pharmacies Low Cost Viagra 100mg Brand 5 Bucks