Endelig “metime”

ENDELIG HELG OG ENDELIG PÅSKEFERIE!!!! 🙂

Denne uka har vært uvanlig travel, men i dag kunne jeg endelig ta en skikkelig langøkt på treningssenteret igjen. 

Jeg har egentlig flere filmer som jeg hadde tenkt å legge ut, men videoopplastingen på blogg.no funker ikke!? 🙁 Den har ikke funka på en uke for min del. Flere som erfarer det samme?

Uansett, her er noen bilder fra dagens økt. 

Knebøy 5x50kg, 5×52,5kg, 5x55kg, 5x60kg, 5×62,5 kg:

Markløft med trapbar, opp til 3x3x102,5kg

Skråbenk opp til 3settx2repx40kg, Good mornings 3settx8repx30kg, og pullups 5sett5rep:

I morgen går turen opp til Trysil til hytta. 😀 Det blir deilig med noen dager på fjellet nå, husker ikke sist gang jeg var der i forbindelse med påskeferien, men tror det faktisk er 3 år siden sist. Etter et par netter der så går turen videre til Trondheim.

Med andre ord så blir det nok heller begrenset med både strøm- og internett-tilgang, så blogging og tilgang på mail er ikke det som har førsteprioritet i ferier for å si det sånn. Og det har jeg bare godt av med tanke på at jeg sikkert tilbringer 9-10 timer på laptop og mobil hver eneste dag. 

Forresten, jeg må bare skryte litt. Jeg tok jo blodprøver for noen uker tilbake, for å sjekke vitamin- og mineralstatus, noe jeg gjør hvert år. Nå har jeg fått resultatene og de var veldig fine. Ikke at jeg hadde mistanke om noe annet heller altså :p

Faktisk så har for eksempel både D-vitamin, B12 og ferritin (jern) økt litt siden i fjor. Det samme hadde det “gode” kolesterolet (HDL), mens det “dårlige” kolesterolet (LDL) hadde gått noe ned.

 Verdiene har alltid vært innenfor anbefalingene, hvis det skulle være noen tvil, men uansett gøy at det i tillegg blir bedre og bedre også. 

Ha en herlig lørdag, en fantastisk helg og en vidunderlig påske! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg