Hei og god KVELD!
Som vanlig har tiden bare flydd og dagen i dag startet med litt formiddags-frontbøy før jeg startet jobbdagen.
I dag har jeg blant annet vært på Høgskolen i Oslo og Akershus og hatt hjemmekontor og plutselig var klokka 19…
Nå MÅ jeg begynne på middagen. Fredrik har bursdag i dag og han ønsket seg biff, så da blir det biffmiddag på en tirsdag. Heeeeelt greit for min del 😉
Desserten er i alle fall klar:
Hjemmelaget sjokolademousse med biter av mørk sjokolade.
Grunnoppskriften hentet jeg fra hjemmesidene til TINE og er som følger:
50 gram mørk sjokolade
1 ss melis
2 ss kaffe
1 eggeplomme
1 dl kremfløte
Grovhakket mørk sjokolade (kan sløyfes)
Bryt opp sjokoladen i biter og smelt den i et vannbad. Når sjokoladen har smeltet tilsetter du melis, kaffe og eggeplomme. Rør kraftig til du får en glatt og fin krem. Avkjøl. Visp fløten til krem og bland forsiktig inn i den avkjølede sjokolademoussen. Tilsett grovhakkede biter av mørk sjokolade. La stå kaldt til servering.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Nam, det så fantastisk godt ut! Takk for oppskriften:)