Ukas helgekos: Hjemmelaget fruktsorbèt

Hvor deilig er det ikke med noe kaldt nå i sommervarmen?

Prøv denne herligheten som består av kun 3 ingedienser og er et sunnere alternativ til fløteiskremen:
Hjemmelaget fruktsorbèt – bæris

200 g frosne jordbær, bringebær eller bjørnebær.
25 g melis
3 dl Sans Kesam Mager 1%
Slik gjør du:
Ha ingrediensene i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. 
Sett blandingen i fryseren i ca. 3 timer, til isen er frosset. Det  er viktig å røre i den et par ganger under innfrysingen slik at det ikke dannes isnåler.

TIPS: Server gjerne med noen friske bær ved siden av.

ENJOY!

– Silje Bjørntad – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg