1 uke igjen…

…til Shape Up Convention i Stavanger som arrangeres 7.september! Høstens turné med Shape Up Convention er allerede i gang med første arrangement denne helgen i Tromsø, og i ukene fremover blir det treningsfest i Stavanger, Oslo, Trondheim og Bergen. For mer informasjon og billetter se her.

Jeg skal holde gruppetime med minibands-trening, Boot Camp og holde foredrag, og jeg gleder meg MAKS! Det er så god stemning, masse treningsglede og fornøyde, svette treningstryner på Shape Up Convention som også gir meg så utrolig mye positiv energi. Jeg er ekstremt takknemlig for å få muligheten til å være med på sånne arrangementer, og jeg har heller ikke vært i Stavanger før, så det blir en fin bonus å besøke “Rogalands hovestad”.

ShapeUp-teamet som reiser til Stavanger er meg selv og ShapeUp-dronningene Hanna Sundquist, Silje Thorstensen og Pia Seeberg. I tillegg er det flere lokale instruktører fra Stavanger-området som stiller opp på timer.

Her kan du se timeplanen – og det er mye bra snacks som venter deltakerne for å si det sånn 😀

Uka etter drar jeg til Florida, USA hvor jeg skal på studietur i samarbeid med JomfruReiser som jeg og kollega Sandra arrangerer treningsturer sammen med, og det er også en tur jeg virkelig ser frem til. Jeg har fått program for turen og det blir utflukter til blant annet Universal Studios Orlando, fornøyelsespark Fun Spot Kissimmee, flere båtturer, strandliv og selvfølgelig omvisning på ulike hotellområder som jo er en av de største grunnene for at jeg drar.

Herreminhatt som jeg gleder meg!!! Høsten 2019 starter bra 😉

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg