Jalla fra Jamba

 

Først må jeg bare spørre: Er det mulig?!?

Jeg regner med det er flere som har lagt merke til reklamesnuttene på VoiceTV og MTV fra Jamba og andre pengesnyltere i samme kategori. "…Send sms med RADAR til 2525…." "For kun 25 kroner i uka kan du få denne ringetonen slik at det høres ut som batteriet ditt er tomt for strøm!"

 

Jeg fatter ikke at folk faller for dette. Jeg fatter ikke at folk ikke har bedre ting å bruke penger på. Jeg fatter ikke at det finnes et marked for slike irriterende og sørgelige produkter. Om i det hele tatt kan kalles produkter. Er vi virkelig blitt så lettpåvirkelige? Altså, 25 kr i uka blir 100 kr i måneden som igjen blir 1200 kr i året. 1200 kroner  i ett år på å ha en ringetone som der for eksempel Linni Meister prøver seg på sangen Surviver med sin smurfestemme.  Seriøst. Det er så dumt. Det er så utrolig tragisk. Det er så jævlig meningsløst! Jeg har ikke engang sympati for alle fjortissene og de andre barna som faller for dette. Og den beste av de alle: "Èn ringetone som er så høy at ikke foreldre og lærere kan høre den. Send sms STILLE til 2525" Helloooo?!!? Da til og med kodeordet er STILLE må de vel forstå at de betaler 25 kr for en ringetone som ikke består av noe som helst?!

Jeg kunne ha ramset opp tusenvis av lignende eksempler, men jeg kjenner jeg blir fysisk kvalm bare på tanken av flere Jamba-produkter.

Jeg er overbevist om at verden hadde blitt et bedre sted uten dette tullballet. Tenk om alle de de som blir lurt av dette hadde brukt pengene på noen som virkelig hadde trengt de. Vi hadde sluppet å bli vettskremt hver gang den ved siden av deg på trikken får en sms som varsles av en jævlig høy ALARMlignende-meldingstone. Og man hadde sluppet unna nettopp alle håpløse reklamefilmene med den masende stemmen som  nærmest trygler deg til å abonnere på 4 ulike ringetoner i måneden.

 

Igjen, er det mulig?!?

Nei, jeg klarer meg fint uten Lene Alexandra som bakgrunnsbilde, 3D-spill eller Jag är en gummibjørn-ringetone.

6 kommentarer
  1. Sånt er vaffal ikke for studenter uten jobb! DET kan jeg fortelle deg med en gang, uten å ha prøvd!;P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg