Müslibrød og prevensjon

Tenk at brød med brunost kan smake så herlig!?

Jeg har fått helt dilla på müslibrød med brunost som kan kjøpes på kjeden Kaffebrenneriet. Om det er så gunstig i forhold til en students økonomi er en annen ting, men det er så lett verdt det, for de her knuller i kjeften for å si det rett ut.
getattachmentaspx
Jeg forstår de som er skeptiske, for det ser kanskje ikke så utrolig innbydende og fristendes ut med to skiver brunost smelt sammen av brød av den litt grovere typen. Men brødet er utrolig godt! Det inneholder blant annet nøtter, rosiner, aprikos og sikkert litt sirup og sukker for det er relativt søtt. Så prøv et müslibrød før du dømmer det;) Det smaker himmelsk og holder deg mett leeeenge utover dagen. Man blir rett og slett hekta.
Et tips er å stikke innom Kaffebrenneriet tidlig på morgenen, hvertfall før lunsjtider, for de her blir fort utsolgt!
Forresten, United Bakeries har også begynt med müslibrød og müslirundstykker. De er også bare supergode. Saftigere og bedre fiberfór skal du lete lenge etter!!
Så litt reklame: I dag skal jeg igjen være med i panelet på Juntafil på NRKp3. Det er verdens prevensjonsdag i dag, så temaet for sendingen er naturligvis prevensjon. Fra kl 14.00 på NRKp3 altså.
Nyt lørdagen i sola! 🙂
-Silje-
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg