Mmmmmm-MANDAG!

Dagen starta med det daglige müslibrødet fra Kaffebrenneriet samt en kopp te, før jeg drog ned til Pytt&Panne på Gunerius som i disse dager har opphørssalg. De har 30% nå, men blir sikkert 50% og 70% etterhvert også.

Uansett, jeg var innom der på lørdag, og de hadde en hylle med 3 kurver som jeg hadde så lyst på, men på lørdag hadde jeg liksom ikke muligheten til å drasse med meg den hjem midt i rushet med lørdagsshoppende fjortisser, klynger med nybakte mødre med barnevogn og handleposer,  og ikke minst de tusen supportene i blått og oransje som hadde tatt over alle puber og pizzarestaurant i Oslo sentrum.
Derfor drog jeg ned i dag formiddag istedet i et mer rolig, ustressende og tryggere shoppingmiljø.
getattachment3aspx
Nå kan jeg dytte alt mulig rart som måtte ligge å flyte rundt på rommet mitt inn i dette geniale, søte møbelet. Me like 🙂
Ellers i dag har jeg trent og fått rydda litt i papirsystemet mitt som merkelig nok har vokst seg større og større for hver dag nå.. Men nå er det meste endelig i permer eller i søpla! Så skulle jeg egentlig jobbe fra 14 – 24 i dag, men pga av sykdom blir det heller 16- 18 og 22-24. Noe som er helt greit for meg, for da får jeg med meg jakten på kjærligheten! 😀   JA,  jeg er fan av programmet og har ingen problemer med å innrømme det.
Ha en finfin mandag!
-Silje-
 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg