Frukt duppet i smeltet sjokolade – hvordan er det mulig å IKKE like det?!
Du trenger ikke noe profft fonduesett for å kunne nyte litt sjokoladefondue.
Sånn egentlig så trenger du kun smeltet sjokolade og det du måtte ønske til å duppe i sjokoladen. 🙂
SJOKOLADEFONDUE
Du trenger:
1-2 plater kokesjokolade (Anbefaler 70% kokesjokolade)
Oppskjært frukt og bær du selv måtte ønske (Forslag: jordbær, melon, pære, eple, banan, mango osv)
Slik gjør du:
Bryt opp sjokoladen i en kjele. Sett denne kjelen med sjokoladen oppi en annen kjele fylt med vann og kok opp. (Vannbad)
Når sjokoladen har smeltet er det bare å feste frukt på en gaffel eller et spyd, dyppe i sjokoladen og njuuuuta.
TIPS: La kjelen stå under et underlag med telysholder eller lignende for å holde sjokoladen varm og flytende.
Sjokoladefondue er nok blitt en av mine favorittdesserter etter at min kjære Joakim lagde dette for første gang for noen uker siden. I går hadde lagde vi det igjen, og da hadde vi banan, pære og jordbær.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
9 kommentarer
Nam! 😮
åhhh, så digg ut 🙂
Kjempegodt 😀
Fondue er fantastisk
jeg liker bloggen din 🙂
jeg har også konkurranse på bloggen min, premien er et gavekort på 200 kr fra fashiondiva! Meld deg på: http://loredanaopp.blogg.no/1272565935_konkurranse_.html#comment
Så godt ut 😀
ah, fristet lite vet jeg 🙁
det der er så godt !! 🙂
komentere tilbake ?
nam <3
Nå ble eg sulten <3