Her er min og Joakims variant av kyllingtaco, vi spiste det i går, like digg som alltid. The secret? Paprika og rødløk stekes sammen med kyllingen og tacokrydderet – blir tusen ganger bedre!
2-3 porsjoner:
1 rødløk
1 paprika
300 gram kyllingfilet
1 boks mais
1/2 agurk
Isbergsalat
1 pose tacokrydder
litt vann
Rømme
Jalapenos
Tacosaus
Tacolefser
SLIK GJØR DU:
Skjær kyllingfilet i biter, og paprika og rødløk i strimler.
Stek kyllingfilet i en stekepanne. La kjøttet bli gjennomstekt før du tilsetter rødløk.
La dette steke et par minutter før du tilsetter paprika.
Stek dette slik at rødløk og paprika blir myke. Tilsett 1 pose tacokrydder og litt vann, bland sammen.
La dette stå å koke/varme seg i 5-7 minutter slik at smakene får blandet seg ordentlig.
Server kyllingtaco med ønsket tilbehør og tacolefser.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
4 kommentarer
NAM!
Den er gull!;)
det så godt ut. jeg må prøve det en gang 🙂
Det ser UTROLIG godt ut!!